![]() |
Re: fabia carbonEvolution
3 Attachment(s)
Quote:
|
misto jantele si cauciucurile .asa am gasit si eu unele ,dunlop 205/45/15 da erau cam mult.frate cati bani ai bagat in masina asta :D e misto, nu am ce zice dar eu am un vis la care fabia nu poate ajunge k performante iar acel vis se numeste golf 5 gti(my love)eu s chiar multumit de masina mea ,imi place dar ma gandes la faptul dak chiar merita fara sa tinem cont k e un lucru unicat pe care l-am facut, pot spune de u k l-ai facut mai mult, asa cum ai vrut si te reprezinta.
|
9J si pe fata?
|
Quote:
|
Man iti dau un sfat MAXIM!!! Ai o masina frumoasa care o faci din c in c mai frumoasa...dar 1 singur lucru ma intristeaza de fiecare data cand intru aici: Schimba colantul ala "Carbon 1.0" cu un "Carbon 2.0" :) adik noua generatie de folii Carbon care imita muuuuuult mai bine decat porcaria (scuze) aia. Ai de unde alege daca vrei sa faci o treaba buna. De la folie plastica la tesatura la hidrotransfer pentru carbon look.
Mult succes si sper sa iei constructiv sfatul meu ;) |
Si nu atinge nimic ?
|
Quote:
|
am lasat-o jumate si cu 9j spate atinc si 7.5J ating
|
Arata super tare masina !! km cat mai multi cu ea fara incidente neplacute !
|
Sa-mi spui cum e cu 9J toate patru si atentie mare cu caseta de directie ca ai sarcina mare pe ea si e nasol eu mi-am cumparat una si am scos ceva banuti din buzunar.Bafta!
|
Bara fata de vRS tu ti-ai montat-o ? Daca da, poti sa-mi spui daca se potriveste fara nici o modificare ?
|
Quote:
|
Stii cumva daca si farurile de ceta (rotunde) sunt aceleasi cu cele de Fabia 1 facelift ?
|
1 Attachment(s)
o mica schimbare de plan:
1. jentile sunt prea late pentru masinutza mea asa ca se vor vinde 2. o sa comand 4 jenti Rial Milano 6,5JX16 pe care o sa le incalt cu cauciucurile de pe jentile late 3. o sa pun doar praguri si o sa renunt la ornamentele de pe aripi 4. o sa pun xenoane 5. suspensie reglabila :arrow: |
Cred ca o sa arata foarte bine cu noile jenti. Insa o sa folosesti adaptor - modelul din imagine are 4 prezoane?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning