![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
si eu care credeam ca-s unic :lol:, daca stiam nu-l mai caram din Austria
|
mane super tari ultimile machete felicitari,vreau sa rad mult cu Abarthu-ul tau am patit aceeasi faza eu tot din austria am adus un reventon 1/24 ca nu vazusem la noi ,si dupa o saptamana era plin selgross-ul de ele ,si cand ma gandesc ce alte machete puteam sa cumpar ..dar na ..:D
|
da, stiu ca mi-ai spus cu reventonu :lol:
Bine ca nu regret ca mi-am luat modelul acesta , ca mi-l doream de ceva vreme in colectia 1/24 si este chiar bine realizat. A meritat! :) Keep the good works dude! Succes in achizitii de machetute |
Quote:
da porshe-ul parca e si mai fain;) |
11 Attachment(s)
Porsche 911 Carrera S - 1/18 AUTOart
Nu-mi prea au iesit cine stie ce pozele... totusi, sper sa va placa. |
Mda. Frumos exemplar. N-ar strica poze si cu paretea de sub pasina si portbagaul ridicat :P
Foarte bine dau etierii galbeni. Succes in continuare la colectionat :) |
Quote:
|
foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos!!!!
|
Un model foarte reusit al celor de la Autoart:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
8) |
Foarte frumos exemplar, felicitari pentru colectie ! Sa le stapanesti sanatos , astept sa vad ce alte minunatii mai :-D
|
2 Attachment(s)
O am si eu , dar la 1/24 si alt producator :D numai ca a mea are leduri :> , ar merge sa umbli si la a ta putin ca da bine ...
check this out :arrow: |
Creative256 : multumesc mult, sper sa mai vin cu noutati cat de curand. Sa gasesc ceea ce caut si sa fie "timp" (bani power)
MillionDollarBaby: Am mai spus-o si intr-un post anterior, o spun din nou :) : Ai o particica din "vina" ca am acest Porsche Carrera S in colectie deoarece m-am indragostit de Porsche GT3 by Norev al tau. De fapt ca ala am vrut sa-mi cumpar dar cei din reprezentanta Porsche din Austria aveau multe modele dar la scari mici 1/43, la 1/18 aveau cam 4-5 modele si am luat ce am apucat la 1/18 :shock: :lol: Modificari?! Daca m-as "baga" la creatii cu siguranta as strica macheta, o las "default". Edit: frumos Porsche din pozele de mai sus, ai tunat-o frumos. leduri albastre care dau f. bine. Si da, este ca a mea :-P mersi mult |
Quote:
Ma bucur ca am o "vina" buna asupra ta :lol: . Da acuma na o poti lasa default ...ca arata bine oricum ! Doar este porsche :twisted: Nu eu am tunat porschele , a fost a unui user de pe forum impreuna cu volvo`ul c70 , si el le-a lucrat iar eu le-am cumparat :lol: Si eu ca tine , as strica macheta daca m-as baga la una de genu sa o fac ...si dupa mi-as da pumni in cap asa ca mai bine cumpar din stanga si din dreapta de la cei care se pricep ...si ma aleg cu ceva frumos :D si ce mai urmeaza in colectie ? :D |
next in colectie:
Renault Megane Trophy Solido deocamdata :) Vroiam si Megane-ul tunat de la Norev dar am inteles ca nu e cine stie ce... :( hey, o zi frumoasa 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning