![]() |
Re: Incredibil - Lovit de o masina CD
Din ce am citit se pare ca persoana insemnata ti-a cam servit abureli. "Ca nush ce, ca agentul nostru e incompetent"... bleah. o gramada de nesimtiti.
|
kataline...
publica articolul asa cum mi l-ai trimis mie ! |
cara ... ce ti`au scris ei e frectzie la picior de lemn ... daca toti sunt incompetentzi .. atunci de ce un incompetent a omorat un om .. de ce un incompetent ti`a luat carnetu ?!?!...
|
eu nu intaleg cu ce esti tu devina ca un politist incompetent s-a emotionat si a scris alceva.... e o porcarie care miroase de la o posta a minciuna...
un lucru e foarte clar daca ai proces e ca si castigat mai ales ca ai martori.. un sfat : NU CEDA.. |
problema e altfel...
in urma acestui accident ce minusuri au aparut de partea ta? 1 daune la masina 2 persoane ranite 3 cazier, ceva 4 alte inujurii, si daune morale este clar ca se doreste o rezolvare a situatiei, deoarece cel care o va incasa va fi politaiul speriat de "CD"...daca tu o tii pe a ta omul va cadea, iar kinezul (adevaratul vinovat) va scapa...dar este posibil ca si tu sa fii luat la oki de altcineva...nu zic cu siguranta, sau ceva, dar stii cum e "what goes around, comes around" ... "what goes up must come down" daca seful respectiv (nu conteaza prin cine) iti va rezolva toate bubele rezltate in urma accidentului, plus ceva daune morale (ceva nu jegmaneala, ca iar apar situatii dubioase) ideea ar fi sa cazi la pace...consider ca ambasada va plati acele daune infime in raport cu bugetul lor |
da! te sfatuiesc bine baietiii! mamaa te-a sifonat *** si tu plangi dupa permis!??? fa frate ceva !!! zbete-te ca sigur o s acastigiii!! bafta!! eu sunt obtimist si zic ca ai sanse mari....
|
la justitia din ziua de azii nimic nui sigurr
|
Quote:
|
inseamna ca traiesti intr-o lume utopica, unde teoria e si practica, si nu la noi in tara...nimeni nu e d-zeu, dar se tot perinda semi-zei prin locuri cu influenta8)
|
referitor la alcoolemia soferului din CD (pentru a fi considerata ca fiind proba in instanta)trebuia sa i se ia testele de sange acea hartie care se emite in urma efectuarii testului pt. alcool cu aparatul cu care sunt dotati politistii este doar orientativa
|
Quote:
p.s. ceva detalii din proces ( cel putin presupusul ) ? |
Quote:
|
Quote:
|
In situatia in care este oricum nu prea are ce pierde.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning