![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
Parca cele de pe golf sunt mai de golf...nush dc :D poate pt ca au buza :D a 2a varianta de jante mi se pare ca ar arata mortal pe un logan :) oricum punele pe langa roata fa 2 poze si vezi care iti place mai mult cum arata :p
|
maine sper sa ma duc sa le vad ma.oricum tind mai mult spre borbet deoarece peste ceva timp am in plan sa schimb jantele cu unele de 9j si atunci va fi altceva
|
Sau 9 j pe spate si si pe fata ceva mai inguste...asta e visul meu :) (app,tot borbeturi cu buza :D )
|
da scuze la asta ma refeream sa le schimb pe cele de pe spate cu unele cu 9j
|
Ti le cumapr eu celelalte in caz ca mai cumperi un set :D sau cumpar eu un set pe 9j si facem schimb :)
|
daa ar fi ceva=)) ne combinam la jante:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
gata am cumparat si jante sper cand termin cu restantele sa le urc pe masina.
Ele sunt borbet 7,5j et 42 pe 16. mai trebuie sa cumpar cauciucuri acuma sunt indecis ce cauciucuri sa pun pe fata eu ma gandeam la 205/50/16 |
50 se pune pe jante pe 15, deci tu ar cam trebui sa pui 45 :???:
|
am folosit un calculator de pe net si daca pun 205/50/16 e bine deoarece se afla in marja de eroare +-3% deci daca o pun marimea asta o sa am in loc de 110 ceva in jur de 112
|
super simpatice jantele, vor da beton, insa as ramane la 195 pe fata, sa nu omori directia, iar pe spate poti sa urci pana la 215, daca iti permite suspensia (ma refer la rigiditate, sa nu iti frece in aripi, e destul de mare ET-ul si vor iesi destul in afara.. parerea mea de semi-cunoscator, ca si mie imi freaca in aripi uneori la hopuri cu jantele astea negre MOMO care le am.. cu cele argintii nu atingeau nici cum si doar sunt aceleasi dimensiuni, tot 15" tot 195/50 difera la ele doar ET-ul )
bafta! |
et-u e destul de bunicel nu o sa iasa mult in afara am probat unele cu et de 35 si picau destul de bine.acuma o sa vad la cauciucuri ar fi o idee si cu 195/50/16 pe fata si pe spate 215/50/16
|
1 Attachment(s)
gata ieri s-au urcat jantele pe masina pacat ca pana la pasti nu o sa ajung acasa dar ma multumesc cu singura poza care o am:lol::lol:
|
arata bine fufa cu sandalele noi :D cam nespălata ea asa dar a mea nu a mai vazut apa de la revelion deci :D
|
chiar azi dim l-am sunat pe tata sa mai spele si el masina aia si ce imi zice ca cica murdaria protejeaza vopseaua:lol::lol:.
iti dai seama ca abia astept sa termin cu restantele sa ma duc sa o plimb pe fufa otara prin oras |
invata-l sa posteze, intra cu team view-er :D mai pune poze ca se vede ceva frumos, vrem sa vedem tot :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning