![]() |
tzi-ai lasat masina din amortizoare, sau din pneurii??
|
eu unu asi alege un tuning exterior .... ca sa arete masina bine si sa nu imi fie rusine sa ies cu ea pe strada si sa vezi cum se uita lumea dupa tine ..iar daca iesi pe strada si se aude frumos si e o derapanatura de masina zice lumea uite si asta sia gaurit teaza asu are apa in ea :lol: cel putin asta e parerea mea :roll:
|
eu prefer exterior :)
|
Motor apoi exterior si la final interiorul ...
|
all go no show! pt cine cunoashte ce vreu sa zic :lol: :twisted:
|
Masina .. conteaza si cum arata e adevarat dar mai mult conteaza cum merge.. cum functioneaza motoru ,parerea mea e ca mai bine sa investim banii in tuning la motor (partea mecanica) decat exterior .. la drumurile noastre din romania.. nu e asa avantajos un tuning exterior :?
|
da nici nu se mai pune problema.
Tuning la motor. Probabil ca la 18 ani voi avea un Ford Focus 1.8 TDCI. Ala vreau sa il tunez la motor numai. E geniala treaba. Aparent o masina normala, pana iti bagi picioru in acceleratie si dupa 2 curbe ai lasat pe toti in spate. Tuningul exterior e pentru 2 tipuri de persoane 1).Cei care vreau componente aerodinamice care sa le ofere performante mai bune(rar se gasesc de astia) 2).Cei care vreau sa impresioneze pe ceilalti cu cat de chicioasa ii masina lor |
Tuning la motor, categoric.
Cred ca ati auzit si voi de zicala all show, no go? O masina tunata estetic agresiv da impresia ca e tupeista si sub capota. Atunci cand nu e asa si ti-o iei, nu-ti crapa obrazul de rusine? |
la motor.
ne-am saturat de 318-uri modificate pe stil M3 GTR, si e doar un exemplu. all show no go sunt cele mai penibile masini... daca vrei sa faci un styling unei masini la care nu vei modifica motorul poti incerca alt approach.. garda lasata, jante deosebite, vopsea frumoasa... fin dar neagresiv. altfel, se incepe cu tuningul motor si de acolo se poate lasa sleeper sau poate incepe stylingul sport- agresiv. |
Re:
Quote:
1) tzeava de esapament enorma - tip gura de canal - macar 5 inch diametru: + 10 HP ~ 50 $$ 2) spoiler pe portbagage - din aluminiu nevopsit - de parca l-am furat de pe un Boeing 777 macar + 25 HP ~ 150 $$ 3) stickers: NO5, Momo, HKS, Bilstein, Borla macar + 3 HP de fiecare sticker. Cit mai multe, cit mai bine...in special pe capota motor, respectiv pe usa pilot, co-pilot ~ 40 $$ 4) body kit - cu praguri, aripa pe fatza, accentuata cu wire mesh pe care o lovesti de pamint de bordura, etc dar oricum practic am coborit masina la sol - asta imi creste stabilitatea si imi da un aer de masina din DTM ~ 300 $$ 5) un intake undeva pe la motor prin zona cea mai calda a motorului...cu tzeava obligatoriu vopsita rosu + 30 HP ~ 80 $$ 6) rotzi enorme de 17-18 inch (ma rog in functzie de cum incape) - astea ar trebui sa fie mai usoare dar de fapt sint mai grele si mi-au stricat comportamentul in curbe si sa imi dea stabilitate etc... ~ 700 $$ prin care mi se vad etrierele si tamburii pe spate vopsite rosii 7) niste faruri albastre (gen HID) care vad mai prost decit cele galbelne de fabrica si luminitze rosii, neoane verzi pe dedesupt...etc ~ 70 $$ Rusinea de a fi la semafor, pe rosu, linga unul din astia (Muh Gawd - au aparut dupa premiera filmului 2 FAST 2 STUPID acum vreo 5 ani ca...un stol de lacuste intr-o vara secetoasa)...deci rusinea IMENSA Actziunea de \"thumbs up\" si datul aprobator din cap catre ei - umilitoare pentru mine Modul de a-i lasa sa plece fortzos de la semafor, cu motorul lor astmatic urlind de parca isi da duhul, cu coeficient aerodinamic de usa de garaj...si de a ii urma straduindu-ma sa ma tzin dupa ei...o diversiune Placerea a trece in sfirsit de 2500 rpm, de a ajunge in dreptul lor, a imi scoate mina pe geam si a le da THUMBS DOWN...dupa care sa urc la 7000 si a dispare mai iute decit pot vedea ei exact ce masina ia depasit...placerea este PERVERSA. Ricer fly-bys: priceless (c) fishbone . Some things - like common sense - money can't buy. For everything else there is Mastercard - proud facilitator of ricers everywhere. EDIT @ 1:44 PM (- 6 hrs GMT) REASON: Greseli Gramaticale + Adaugare Adevar Universal (c) Fishbone, 2005 |
Ai uitat de o chestie.
Ricer fly-bys are priceless |
Re:
Quote:
Felicitari f1natic! :peace: |
hmmmm... ce pot sa spun...prefer stylingul.......si nu unul exagerat pt ca risti sa dai aspect de prost gust masinii... as modifica garda la sol, evacuarea.. jante de 18\"... geamuri fumurii si.. cam atat(passat 2.0 tdi 4 motion)
|
f1anatic : componentele aerodinamice ca si praguri, eleroane si spoilere din cate stiu eu tot body kitul trebuie conceput si testat pentru ca sa dea rezultate. Dar in Romania am observat ca lumea nu are un asemenea body-kit, doar componente diferite una de alta si netestate impreuna, sau cu spoiler pe fata dar fara praguri...si oricum aerodinamica iti foloseste cand ai putere mare, si puterea mare trebuie vine de la motor.
Cat despre tobe, ai dreptate, tobele sport ofera o putere mai mare, dar e o mica problema. Suna oribil. Eu prin Cluj aud la stop cand mai demareaza cate unu cu toba sport...E foarte zgomotoasa si suna oribil. La masina lui taicamio e sparta toba si nu scoate asa urat zgomot...Acuma nu zic, ca s-ar putea sa fie si o chestie de calitate, probabil ca aia pe care ii vad au niste tobe ieftine. |
Gabibyte, umm ... ce scria fanatic era chiar pe ton ironic/sarcastic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning