![]() |
Re: Petrecere 4tuning - sambata - 1 aprilie 2006
Chiar...pe cand?
|
Ar fi super ...
|
cel mai frumos a fost la petrecere momentul bufetuli suedez... a durat aporximativ 30 de secunde sa dispara tot ce era pe masa :D si e de inteles... nemancati o zi intreaga :) un mare minus pentru chelneri, care eraula fel de amabili si zambitori ca si un cub de gheata, dar care au stiut sa dubleze notele de plata cu multa constiinciozitate :D oricum , oboseala isi spusese cuvantul si asupra noastra, asa ca... ne-am mutat in twice pana dimineatza la 7 ca sa ne revenim :D :D:D
|
Poate tu ti-ai revenit. Ca eu nu mai stiu cand am ajuns la hotel. De la Fast Food din regie nu mai stiu mare lucru.
|
Deci nu am pierdut mare lucru :| oricum o sugestie pe viitor ... locul nu conteaza asa de mult, nu inteleg de ce petrecerea trebuia sa fie intr-o incinta era cald afara avem masini cu sound suficient este adevarat portbagaje cam mici :) Dar ar fi mers undeva in aer liber ... (mese bufeturi...) come one bere fara alcool si muzica :) sau eventual bere cu alcool si masini remorcate in drum spre casa :D
|
Plus ca o petrecere nu trebuie sa fie organizata de o persoana ci de un grup de cunoscuti care sa ii adune si pe restul in jur ;), cu cat este mai mare grupul cu atat este mai reusita petrecerea...
|
suna bine :) ........................
|
suna bine, dar nu la Astoria ca aia nu au red bull ! :mad:
|
Suna foooarte bine...dar sa ne refacem cu totii , ca eu si acum mai motzai ........ :))
In orice caz...sunt sigur ca pe 1 Mai o sa si dea Ficatii demisia in masa ! :)) |
ce bine am dormit in apartamentul de la Astoria 10x cu aleks si cu inca 3 prieteni;)
|
Daca nu ar fi foar cei de la Astoria ar fi foar un week-end perfect
|
acum si eu
ptr petrecere gratzian ai 0 ... pentru restu .. bravo ... cuvinte nu prea am de spus o sa le scriu pe toate intr`o poveste sa vedetzi cum a fost weekrndu nostru .. acu ma doare prea grav capu .. k sa o pot face .. voi revenii |
esti prea generos cu zero...asta este... meritam maxim -5
dar o sa o fac de 15 data viitoare, sa ma recompensez |
ehh .. stai calm .. sa zicem k am inteles in mare cam care au fost problemele .. o sa expun tot ce este intr`un post o mare ppoveste .. si o sa iti zic acolo de fapt ce nu mi`a convenit :) ... dar per total e ok :)
|
shtii .. ma ashteptam .. la o chestie .. nush ... inedita .. al ceva de nedescris .. dar ... :( ... oricum .. ocazii vor mai fi i...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning