![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
1 Attachment(s)
Quote:
|
Asa si trebuie sa para. Plus ca sunt jante rezistente.
Eu am pe masina BBS RZ cu buza mica pe fata si buza mare pe spate. Buza polisata. (http://www.tamparacing.com/forums/wh...x100-et20.html) |
suntem multi inebuniti,,si nu numai in bv!! brasovul e cam slabut asa la ursache,inafar de vio(ffb-ul)-325 24v(nebunie masina) ,si mig-ul,,nu mai stiu..mai era inca unu de germania parca!! poate n vdm week-end ul asta ca dupa iau vacanta si plec,,,bafta!! aaa si la capitolul jante: BORBET A tatah,,sau bbs cum a atasat jakal!! bafta;)
|
Quote:
|
Quote:
|
ce bine citesti si tu ;) vezi ca scrie acolo sus ca e 2.4d , mai adaugi si tu cifra 3 de la seria 3 si poc , 324d !
|
Quote:
|
Quote:
|
incearca niste jante cu buza ... mare :D
|
Quote:
|
Alea de la Borbet au ceva modele misto ...
Si app frumos ursu' ;)...Cum mai spuneau si altii nu conteaza motoru'..ursu tot urs ramane ...si aia care spun ca nu e urs daca nu e benzinar sant cei care isi iau urs doar pt pedala,sperla si fugareala.E ok si diesel.eu tot diesel am. S-al porti sanatos si fara incidente ! |
Quote:
|
Multumesc si eu ....din pacate eu am avut o belea cu a mea in vara asta...si banii pt a o face cum vroiam eu s-au dus doar ca so aduc inapoi pe "rotile ei" ca sa spun asa...:|
Acum sper sa strang cate ceva si sa ma apuc de ea ! |
Quote:
|
N-am ...nu am poze cu ea ..puneam...inca mai trebuie lucrat un pic la ea ...atunci cand am scoso din service,stii cum e in romania,isi fac treaba doar ca sa isi ia banii,si au mai ramas unele treburi neterminate,de ex bara fata nu a mai fost vopsita in culoarea masinii...oricum eu atunci ,statusem 3 luni fara ea si abia asteptam asa ca n-am mai zis nimic...am spus ca in timp o sa le rezolv eu..
Acum sper sa fac si niste poze ..poate sa pun si aici in curand ! Masina e un Golf 3 1.9 GTD de 90 de cai . |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning