![]() |
Re: Audi A4 (b5) OOOO
Multumesc pt aprecieri!:D
Simplu ii cel mai bine.. |
nici un update nimic? :)
|
nimic deocamdata.. urmatoarea modificare va consta in infolierea anumitor componenete in carbon:D:D
cum voi face ceva va voi anunta!:oops: |
4 Attachment(s)
JANTEEEE NOI ! ! !:oops::oops::oops:
Am schimbat jantele late cu un set putin mai normal:)))) La astea chiar ma opresc deoarece imi plac foarte mult cum stau pe masina si sunt si practice ca sunt mai usoare si cu un "J" mai normal:))))) Jantele arata bine dar mai am unele chestii de facut la ele: buza polishata foarte foarte bine si interorul vopsit tot gri dar mai inchis si niturile polishate exact ca si buza! Eu cred ca vor arata foarte bine dupa ce le voi face asa cum imi place mie :D Poze cu jantele pe masina: |
bleacs!!!!!:poke:de ce ai dat JJJantele?? :cry:
|
Ca is mai JJJmechere :))))))))))
lasa nu zii nimic pana nu le vezi live:oops::oops: |
BINE SHEFULE!!!am inteles sa traiti!:shock:
|
Dar mi frica sa ti le arat sa nu iti iei si tu ca mine:))))))):))))):))))):))):pistoles:
|
mai...eu sunt copil modest...nu imi permit atatea JJJJJJJJJJJJ-uri...si borduri...si nituri...si chestii trestii socoteli... ;) :lol::lol::lol:
|
Eeee nu.. ai tu si mai si pe a ta dar cum ziceai.. esti modest:))))):))))
|
mai bine hai sa lasam gargara deoparte si sa mergem la un :drunk::drunk::drunk:...
|
la un :drunk::drunk::drunk: si la o lamaie :))))))
|
da da...... nu la o bucata...la 2 felii!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
deci ai dat jantele:D eu zic ca rh-ul meu arata mai bine pe masina:P...dar na tu stii
iar cat despre ale late asta e,tre sa faci sacrifici pentru "moda" consum mai mare,si alte investitii(daca o lasi joasa sa evazezi aripi si etc) nici astea nu is urate dar eu zic ca te-ai grabit bafta cu ea |
mie imi plac si astea mult... si avand in vedere ca am primit diferenta babana:))))) s-a meritat din plin! Cum spui si tu.. erau fff frumoase dar trebuia sa imi bombez aripile si sa bag ceva mai multa benzina pt alea:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning