![]() |
Re: Cotoarba mea de golf 1... :) .Pareri,impresii...
bine ca m-am lamurit cu muzica :))) si am vazut ca si fuge micuta racheta :D
|
Quote:
Liniuta NAZ MOBIL vs LOGAN 1 - 0 :)) :)) lam nenorocit:)) fara drept de apel... |
imi iau eu dacie si te astept la liniutza :)))))
|
Quote:
Cu absolut cea mai mare placere te invit la una mica;) |
|
Te-am vazut pe la Lido cand fugareai o baba pe trecerea de pietoni :)))))) ma da nu te prind odata sa te opresti la un pahar de vorba :((
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
nu am obiceiu sa fugaresc oameni pe trecerea de pietonii mai ales batranii care saracii abea merg... probabil eram foarte nervos sau pnm... tocmai mo lasat fordu pompa de apa si probabil de aia:P Quote:
Ca incheiere... a cazut altenatoru, tabla e din ce in ce mai hodoroaga mai ales aripile, atarna diverse cabluri si fire pe sub ea , bara fata e varza... rugina iese la petrecere pe la aripi spate, inauntru scartaie, scaunele is praf husele groaznice... murdare ca car toare cacaturile de pompe, roti si alte magarii cu ulei pe ele:)) dar... zilele astea probabil o sa mut scaunele din cealalta pe a mea ca is bune :P si nu is rupte doar otara decolorate... si pnm :P ... ca intrebare poate stiti un strungar ieftin:) si o remorcuta IEFTINA de vanzare:P |
Quote:
Quote:
nu am obiceiu sa fugaresc oameni pe trecerea de pietonii mai ales batranii care saracii abea merg... probabil eram foarte nervos sau pnm... tocmai mo lasat fordu pompa de apa si probabil de aia:P Quote:
Ca incheiere... a cazut altenatoru, tabla e din ce in ce mai hodoroaga mai ales aripile, atarna diverse cabluri si fire pe sub ea , bara fata e varza... rugina iese la petrecere pe la aripi spate, inauntru scartaie, scaunele is praf husele groaznice... murdare ca car toare cacaturile de pompe, roti si alte magarii cu ulei pe ele:)) dar... zilele astea probabil o sa mut scaunele din cealalta pe a mea ca is bune :P si nu is rupte doar otara decolorate... si pnm :P ... ca intrebare poate stiti un strungar bun sa aiba strung mare:) si o remorcuta IEFTINA de vanzare:P |
poate iti fac eu rost de strungar...tatikmeu este strungar si sar putea sa te pot ajuta...spunemi numai ce ai de facut si o sa vb cu el...sa vad dak poate..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceao frate NAZ !!!
Merge laser Golful, fara nazuri !:D |
colega am vazut la Le Mans un mk1 rosu decapotabil cu partea de sus alba ca si tapiteria, arata ca si nou, ceva de vis.
nu l-am mai pozat sa nu iti faci inima rea, dar sa sti ca se poate. :) |
neneaaaaaa unde esti sa te fac o liniutza ? :))) hai ca mi-am luat bolid :>
|
1 Attachment(s)
Cand o faci asa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning