![]() |
spune pretul!
|
vreau si eu un tricou.. nr de inmatriculare...stickere... sunt din buc.. id meu cineva2002ro .. sau nr de tel 0727294821 ..
|
logo ala cu capu de mort era MORBID rau .. eu n-as purta asa ceva sa mai si merg cu masina .. in caz de ceva doamne`fereste dupa aia apar si vorbe
Noul LOGO e mult mai fain ! :) Eu votez pentru ! :) si-n plus e si mai dinamic |
pai eu zic ca o bricheta costa vreo 40000 si un pix la fel! dar costa mai mult sapca! nu stiu cat dar o sa ma interesez.
|
Dac ar fi posibil am si eu o rugaminte. Puteti schimba caracterul folosit pentru Crazy Drivers. Poate ceva mai putin horror. Este buna ideea dar fara petele alea de ulei care curg de pe litere
|
se rezolva stefane!
sa nu mai posteze nimeni modele de tricouri etc. vreau preturi concret. |
logo
1 Attachment(s)
logo modificat.
cam asa stefane ce zici? mai mult nu am ce sa-i fac... |
Este bun asa.
Sa imi spuneti cam cate tricouri ar trebui. Pentru 20 buc. pretul este aprox. 150.000 Daca facem mai multe, undeva in jur de 50 buc. mai scade. Si am vazut ca si in Bucuresti este cerere de 2 buc, si la Iasi iar la mine la Suceava se vede deja ca este multa lume interesata. Deci sa vedem cate facem. Contactati-ne fiecare si spuneti numarul de bucati. |
Si incep eu.
SV-05-YBG sau Stefan -- 2 buc. |
Stefan, am vorbit de un pret final si s-a ajuns la 21 ron adica 210.000 asta insemnand inscriptare cu imagine color format A4 vata verso. deci daca era numai sigla pe spate era 150 bucata fara nici o reducere, ca ei fac in format A4 deci o imagine A4 costa 150.000 si la noi vine si fata si spate deci ajungea la 300.000 reducerea finala care ne-au facut-o este de 90 de mii. Acuma nu stiu alex la ce se referea ca el a zis ca face rost cu 150.000 dar nu a precizat daca logoul sau tot cu sponsori. Daca e 150.000 bucata e bun facem la el. PS: trebuie sa venim cu tricourile noastre. Stefan da-mi si mie te rog id-ul tau de messenger.
|
Am fost si la WarpNet dar acolo e teapa mare ca au zis aia ca nici nu pot face exact cum vrem noi trebuie sa mai modifice el culorile si am ajuns la un pret final minim minimiorum de 270.000 deci teapa mare acolo.
|
|
si eu vreau tricou si nr de inmatriculare si stickere..:D de toate..:D nu conteaza pretu.. pot sa va trimit banii si maine.. ma contactati cand sunt gata.. sunt din buc
|
eu le fac cu 150 tricou+inscriptionare! acum depinde cat e sigla sau ce se mai pune pe tricou...
|
alex pai e 150.000 sigla nu ? si noua nde trebuie 2 ca vrem si pe fatza sponsori si se ia tot ca o sigla in format A4
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning