![]() |
Re: E36 - 2.0i coupe BLACK
masina a primit bord de 96 cu capac airbag, clima digitala, obc, masca cu narii facelift + spalator farurii..
revin cu poze ... numa ca mai dureaza putin... aaa.. era sa uit.. un imn pt. ea: https://www.youtube.com/watch?v=qspXArMiflg |
Quote:
|
Salut Caius, bafta cu noul proiect, sper sa iasa cel putin la fel ca E46-le, care imi placea la nebunie si acum ma mai uit la poze cu el si ma uimeste ce bine poate sa arate, ai putea pune niste poze si cu el cum e acum sa-l vedem :).Asteptam poze cu noul bord si cu tot interiorul sa vedem cum arata.:) Succes.
|
hai caius cu poze .... sa vedem daca seamana cu sorsa din capitala .....
ce zici sa o postez si eu aici.....???? facem un concurs ceva.. care iese cea mai frumoasa??:D |
Caius cand vi cu masina prin oradea.. ? :D ca tare as vrea sa o vad live :D
|
o sa fie fain .. foarte fain.. :D
66NFS .. ar fi bine sa dam cartiile pe fatza.. pune masina aici si dupaia facem un poll dinala :D:D andr3ii .. nu mai vin pana nu fac aia drumu arad-oradea |
atunci trebuie sa vin eu pe la timisoara .. :) :D sa vad si eu E36-le... ca E46 nu l`am vazut. :(
|
prietene ce se intampla nici o poza nimic??? ceva ceva ...
|
1 Attachment(s)
doar asta momentan... sorry
|
Quote:
|
j'neb00n ? ai trecut la e36! frumoase achizitii.
acuma scuza-ma daca am omis ceva.. dar masina vine vopsita, nu? arata ca dracu cu aripa aia verde :)) |
da.. o sa vina toata revopsita...
momentan o duc iar la mecanic pentru ca nu merge cum trebuie ... nu e in mintiile ei ... o fi mancat vreun shoarec otravit.. am comandat sonda lambda noua.. nu universala.. |
1 Attachment(s)
ca so fac de ras putin... asa arata...
apropo.. azev-uriile sunt de vanzare .. |
Arata foarte bine si culoarea e foarte reusita,felicitarile mele !
|
arata foarte bine,felicitari
am si eu o mica nedumerire: in caz ca vei mai umbla la acest aspect ce vei prefera pleoape , bad boy sau nimic? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning