Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 10.07.2004 (https://forum.4tuning.ro/45-bucuresti-10-07-2004.html)
-   -   cum a fost cursa ? cum a fost intrunirea ? poze de la ambele (https://forum.4tuning.ro/45-bucuresti-10-07-2004/1500-cursa-intrunirea-poze-ambele.html)

SpeedeR 11-07-04 22:48

:( :( :( ce rau esti!!!!

nu te gandesti k poate unele oltcituri au probleme cu bucsele kare tre schimbate si poate daia nu au participat?! :cry:

data viitoare sigur voi fi!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

alexius: lasa bananele k poate pana la urmatoarea intalnire te reprofilezi pe portocale... oltean hotz ce esti!!! 8)

bossuletz, data viitoare sa iti pui slickuri!!!!

RoSonic 11-07-04 22:55

Cine e rau??? eu?? :)

Ai inteles gresit....n-am zis ca \"de ce nu te-ai dat\" :)... am spus doar ca nu a fost niciunul la cursa....

bogdanlascu 11-07-04 22:57

se pare ca daca io si oltcitu meu nu venim olciturile lipsesc din curse:(

SpeedeR 11-07-04 23:04

rosonic.... am postat in acelasi timp :D uitate la ora :) :) :) :)
ii raspundeam lui bogdanlascu.... h3h3... asa apar neintelegeri p forum.... lool

bogdanlascu: data viitoare ai concurenta!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Al3xius 12-07-04 00:02

:lol: :lol: :lol: vreau rang cu banana ! sau ceva legat de banane !!! pls vali !! ...baieti puneti si voi o vorba buna ! :lol: :lol:

SpeedeR 12-07-04 00:04

dap!!!

isi merita acel rang!!!! avem dovezi!!!

EvLSant0S 12-07-04 01:08

1 Attachment(s)
nijte filme de la intalnire + prisma :) ,+ dovada .. alexius furand o banana

BogdanCMS 12-07-04 01:31

Hey banana man, are you up to no good \"monkey bussines\" again? :P :lol: :lol:
Au fost macar si vreo Suzana sau Roxana p-acolo? :D :lol: :lol:

EvLSant0S 12-07-04 02:55

1 Attachment(s)
..dacia .. 11000...

BoSsuL3TZ 12-07-04 07:28

ma nu va mai luatzi de Speeder.. a avut motive intemeiate sa nu se dea.. avea o mitraliera prea buna! :lol:

dap .. se pare ca trebuie sa iau masuri.. pneurile de acu sunt slabutze. sa vezi data viitoare.. hmm.. :twisted:

:peace:

mara 12-07-04 07:55

Felicitari tuturor! Atit participanti cit si organizatori.

bogdan 12-07-04 09:10

foarte frumoasa cursa cu toate ca nu venisem sa particip(am 205,pe fata volan sport si nu am servo)da ma imbarligat MMS,spectacolul de la sfarsit a fost mai interesant pentru mine dar se pare ca mica distractie ma cam costa (pentru cine a fost acolo stie de panoul de pe dreapta)pragul pe dreapta si caseta de directie si normal usa dreapta.

in rest totul a fost super

SpeedeR 12-07-04 09:19

bossul3tz: nu sa luat nimeni de mine mey.... fuse o neintelegere :D dak se luau ,pai nu puneam eu mitraliera pe ei la curbe?! :P

las k schimb eu bucsele si vedeti voi adevarata putere a automobilului oltenesc :) Oltcit power!!!!!

dap....frumoasa cursa!!! si showul de dupa cursa a fost belea!!! Felicitari organizatorilor, celor care au participat pt show, pt k nu conteaza sa castigi. conteaza sa produci senzatie (remember limuzina?! :) )... distractia e pe primul loc, nu premiile!!!

la cat mai multe etape reusite!!!!

BoSsuL3TZ 12-07-04 10:45

Bogadane ai facut un adevarat show.. adevarul ca te-ai cam riscat.. mereu te dadeai pe langa garduri.. bine ca portziunea aia era mai buna si probabil d'asta trageau totzi p'akolo.. RESPECT pentru ce-ai facut Sambata! ;)

Al3xius 12-07-04 10:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"
spectacolul de la sfarsit a fost mai interesant pentru mine dar se pare ca mica distractie ma cam costa (pentru cine a fost acolo stie de panoul de pe dreapta)pragul pe dreapta si caseta de directie si normal usa dreapta.

yo ce sa mai zic ca m-am mutat cu un min inainte de langa panou ala ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oricum felicitari : super show ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning