![]() |
Mie mi se par toate melodiie lui cam la fel. Nu stiu dar daca te saturi de una te saturi de toate. (cel putin cazul meu)
Cine stie de Sequential One ??? |
Quote:
Ratatzii aia 3 fac o muzica de toata jena. Iar refrenul melodiilor lor ( care seamana una cu cealalta ca 2 surori gemene ) este o porcarie. Eu nu as numi muzica ceea ce \"face\" Benny Belitu ci L@B@ In C#R unul la altul ! |
Mama a inceput sa-mi placa la nebunie Ginuwine. Super tare. Si merge si la o tura...
Preferata Pony. |
Amytal :sa mor daca am auzit de astia vrodata! baga si tu melod pe forum
Bai XyZ tu nu mai vb asa de preferintele omului si sa stii ca si mie imi place Benny , da intradevar ai dreptate ca seamana melod un pic intre ele dar asta nu inseamna ca \"L@b@ in C#R unu la altu\"! asa ca laso mai moale frate!! |
Pana voi avea net suficient de tare ca sa-mi permit sa pun o melodie pe site incearca :
Kazaa Lite K++ ( dai search pe Un google si sigur gasesti daca nu cumva il aiu deja instalat ) sau diferite site-uri de mp3 k de ex www.mp3sound.com |
Nimeni si nimic nu poate sa fie mai adevarat decat 2pac,50cent,emienm desi sincer sa fiu merg si niste melodii house sau trance ... acum depinde de gusturi (incercati si rupture ca merge ;)
|
eu zic totusi ca muzica de ascultat in masina e hip hop si house
si in filmuletul ala cu race in stokolm cu bmw tot house era si la 180 sau mai mult ce fain prindea muzica |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai marpha melodie pt masina mi se pare .. Lil Jon & The Eastside Boyz - Get Low .. !
|
Vreau sa va intreb si eu ceva !!! Cui ii plak manele (de obicei oriunde) de aici ?Va zic ca cea mai tare melodie pt masina e Despina Vandi - Gia ori T.I -24's!
|
bah....va contrziceti aiurea unii....fiecacaruia ii place un gen,pt fiecare e tare un artist,o trupa,un sound.....deci n-are nici un rost sa va contraziceti....fara nici o suparare... :P
|
..............
Tijs Verwest = DJ Tiesto
Vezi ca nu numai tu asculti aici asa ceva, ai putea foarte bine sa ii spui pe numele cunoscut. |
Una`alta
Mai baieti, dar de ce sunteti asa revoltati impotriva celor care asculta manele ? Uite, eu am vazut un Mercedes AMG care avea o super sonorizare si asculta Gutza si a tot ascultat frate ca m`am tinut dupa el vreo 3-4 minute prin oras...maneaua era la putere...si mai tarziu un BMW 525 TDS la fel..tot o ardea cu manele...is fel si fel de preferinte..nu cred ca se poate stabili o stricta proportionalitate intre masina si muzica pe care o asculti...parerea mea...:>
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning