![]() |
Re: renault 18 turbo
azi am luat alternatorul de la doctor maine sper sa-l pun sa vad daca tot asa face:D(sper sa nu ca vin sarbatorile si nu am bani de alta baterie):sad:
|
am montat alternatorul si merge perfect,deci problema rezolvata
|
dar ceva poze cu masina
in ce stadiu a ajuns??? |
altceva nu prea am mai facut la ea fiind sarbatorile si frig, cum apar ceva modificari o sa pun pe forum
|
sunt nevoit sa vand masina...deci cine vrea renoul turbo +celalalt reno ptr piese+multe multe piese de rezerva?
|
pacat ca o vinzi...vrei sa iti iei altceva?
Ce pret? |
nu vreau sa iau altceva,am niste probleme si sunt nevoit sa o vand,pret 2500ron neg urgent,si mie imi pare rau ca o vand caci vroiam sa iasa un proiect frumos dar nu prea am alta solutie deci poate e cineva interesat sa-mi continuie proiectul,ar fi pacat sa ajunga la dezmembrari sau la fier vechi
|
anunt valabil
|
Salut imi poti spune unde ai gasit furtunele alea de se pun la intercooler?
Precizez ca am tot r 18 turbo si eventual sa imi dai diametrul si lungimea lor. Sanatate. |
furtunele le-am reconditionat (ce am putut din ele)si le-am prelungit cu altele ,si eu am avut problema in ale gasi.
anunt valabil,500e |
nu e nimeni interesat?
|
anunt valabil
|
up...
|
7 Attachment(s)
poze noi,de sezon:
Attachment 1280324 Attachment 1280325 Attachment 1280326 Attachment 1280327 Attachment 1280328 Attachment 1280329 Attachment 1280330 anunt valabil |
pacat ca o vinzi! si pacat ca nici eu nu am bani sa o cumpar si sa o intretin :D fiind inca pe spinarea parintilor nu imi permit 2 masini!
bafta la vanzare!poate te razgandesti. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning