![]() |
Re: Desenele mele: sergini0
1 Attachment(s)
mai inchide in zonele cu umbra. ceva in genul
|
Denees, mersi, imi place cum a iesit, ai folosit tableta grafica? eu nu cred ca-mi modific desenele in photoshop pana nu-mi iau o tableta, dar intai vreau sa-mi imbunatatesc coordonarea mana/ochi si sa progresez.
|
Doar ti-am aratat unde sa inchizi putin cu creionul, nu in Photoshop. Nu am facut cu tableta.
|
3 Attachment(s)
Un CL facut cam la repezeala pe o coala mai mare(intre A4 si A3) de aceea am facut poza, nu imi place cum a iesit hasura pentru ca am folosit prima data 8B in zonele inchise. De acum in colo o sa muncesc mai mult la desene si o sa fiu mai atent.
Attachment 1242537 Attachment 1242538Attachment 1242539 |
Nu inteleg ce ai desenat pe capota si plafon? sau sunt reflexii,daca da, de unde ?
|
Traim in Romania blocurile s-au furat:lol:
Probabil nu e gata desenu8) |
Mareo, urma sa desenez si blocurile dupa aceea :D, nu e gata desenul...
Nu s-au furat :raving:. |
Tu faci desenu exact pe dos..de ce nu ai facut intai umbra si dupaia maisna?:rolleyes2 Incearca sa te organizezi un pic..sa urmezi o ordine.
|
O sa ma organizez :-?.
|
Quote:
O sa te rog sa reformulezi ce ai zis si sa fii mai explicit ! |
2 Attachment(s)
Cred ca se referea la o parte din fundal.
Postez si pe topic CL-ul: Attachment 1250290 Am incercat sa fac un SLS dar arata foarte urat scanat pentru ca am hasurat usor si dupa scanare era aproape alb.... o sa-i fac o fotografie. Aceasta e schita SLS-ului putin hasurata. N-am timp s-o copii pe o coala mai groasa si sa-l termin pentru ca am o teza nasoala poimaine, promit ca in week-end veti vedea o imbunatatire. Attachment 1250304 |
4 Attachment(s)
Am redesenat SLS-ul pe A3, deocamdata am facut conturul, am gradat coala pentru a-l putea face mai apropiat de scara reala si pentru a fi mai bine proportionat.
Attachment 1255731Attachment 1255732 Attachment 1255733Attachment 1255734 |
ai copiat masina pe foaia mica si apoi ai transpus-o pe foaia mare?
|
Da, dupa ce am tras-o la imprimanta am copiat-o pe-un A4 si am desenat-o pe un A3 gradat ghidandu-ma dupa cea mica :-?.
|
Quote:
pana ai stricat 3 foi... din 3 incercari iti iesea "freehand" |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning