![]() |
Re: Nissan Skyline R34 GT-T
Quote:
ok.... probabil am inteles eu aprecierile gresit..... i-mi pare rau nu mai fac, promit!! imediat vin pozele cu scaunele SPARCO si cu interiorul... bafta multa... |
sigur nu vrei sa o inmatriculezi in romania ca sa putem sa ne mandrim si noi romanii cu o asemenea masina
felicitari si tineo tot asa |
la faza ca nu e nici una in romania va dau dreptate ptr ca cine isi perimite sa cumpere un skyline zice e pe draq iau o masina veche....mai bine ma duc si iau un bmw sau un mertazn de anu asta.....cam asa vine treaba pe aici
cat despre masina lui alex......no comment frate.....numai de tabla sa ai grija ca e grav daca se "indoaie" si cat iai dat pana acum?! |
am uitat-care ar fi cel mai ieftin skyline in suedia....sau de unde lai luat tu
daca ai un site unde se vand skyline-uri ar fi prea bine |
Quote:
cand se indoaie tabla este jale pe vale nu asa..... am mers cu 220 in viteza 4 ca nu i-mi mai dadea voie limitatorul.... viteza 5 inca nu am folosit-o la maxim dar sper ca in curand sa pot |
[QUOTE=mihai88]am uitat-care ar fi cel mai ieftin skyline in suedia....sau de unde lai luat tu
daca ai un site unde se vand skyline-uri ar fi prea bine sité www.blocket.se dar astea sunt prea aiurea dupa parerea mea....... cat de inmatriculat in romania...nu eu altcineva cine vrea s-o cumpere este bine venit s-o ia pe a mea..... bafta multa |
Quote:
nu mersi o tin ca altceva n-am de facut!!!!:lol: :lol: |
Alex doar un cuvanat am pt tine:felicitari!!!Dak ar fi sa dai masina km cu kt ai dao???Doar un pret estimativ???[nu am d gand sa o cumpar]
|
Quote:
http://www.desperateseller.co.uk/mak...ine.html.Acolo e o lista cu mai multi proprietari d Skyline din anglia kre vand masinile.Dak vrei mai mult kuta p google;) |
Quote:
pai normal ca nu vezi skyline pe la noi pt ca au volan pe dreapta si nu o poti inmatricula. |
modificari noi?poze noi?
|
yo circul cu masina in fiekre zii in buc si in tzara si nam vazut in viatza mea un skyline....yo nu cred.....oricum dak asa ar fii si ma indoiesc felicitarile mele... respect...bafta
|
Poze noi,ceva???
|
Quote:
tu vezi/stii tot ce e in tara asta?iti garantez k nu. Brasov(vara)/ Suedia(iarna)---deci nu prea ai cum sa il vezi pentru k alex inca nu a venit in tara. |
si un skyline e chiar in bucuresti langa biserica casin l-am vazut acum ceva timp dar e un model mai vechi ca cel de fata
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning