Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14797-versus-tare-marca-parerea-bacauanilor.html)

Andr3i 19-07-06 18:23

Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)

Din punct de vedere sportiv - japonezele
Din alte puncte de vedere - germanele

RaZv 19-07-06 21:35

Quote:

Originally Posted by -ZZ-
Mercedes este 0 pe langa Bmw.....in afara de modelele de top...clasa s....unele ml-uri....si cl sl clk si tot restul de neamuri din topul marciiii....restul modelelor sunt niste glume proaste.....pai cand vreodata se poate compara un c classe cu o seria 3 sau seria 5 de la bmw ????????:rolleyes2

C classe daca ma gandesc bine nici cat un a4 sau un a6 nu face...

Mercedes isi vinde in continuare numele,dar la calitate si performantze...a cam ramas in urma...dar la pret a tot crescut...asta ma repet pentru modelele din clasa medie .....topul e ok...dar si pretul pe masura.....si un A8 4.0 tdi oricand in fatza unui S diesel....parerea mea :twisted:

Dupa mine Bmw ramane una dintre cele mai apreciate marci din lume la ora actuala....raportul calitate ...pret...cred ca este cel mai bun...si sa nu mai vbim de motoare....vaiiii....:???:

Da da, sigur...Fa bine si uita-te tu in toate topurile auto posibile si vezi si tu unde e BMW peste Mercedes:idea: Mercedes e PESTE Bmw la orice vrei tu. Parerea ta personala e eronata. Daca tot comparai C-ul cu 3-ul si cu A4-ul...vezi si cum e in interior un C-classe si cum sunt celelalte 2. Urca-te intr-un C-classe, apoi da-te jos si baga-te in 3-ar si in A4...nu te vei simtii la fel de comfortabil! Toata faza care oftica pe majoritatea e ca Mercedesurile sunt mai scumpe. Asa si trebuie pt ca sunt masini exclusiviste...simbolizeaza luxul si bunastarea....de asta e Mercedes No.1! Deci ordinea brandurilor e urmatoarea: 1.Mercedes:!: 2. Bmw; 3. Audi.;) Nu mai are rost nici o polemica:!:

mertan 19-07-06 23:08

da frate. e luxos in mercedes... dar si care pe care vede curu??? imi raspunzi? aaa si inca ceva... daca esti destept nu ieie mercedes, itzi iei volvo.

RaZv 19-07-06 23:38

:D Daca am zis ca Mercedes bate Bmw la toate capitolele asta include si demarajul..eu nu ma refer la vechituri! S600 are 500 cp, Bmw 760i are 445. Mercedesul prinde suta in 4,7 secunde , Bmw-ul in 5,4 secunde:!: Acuma i-a raspunde tu: cine vede "curu" cui? Si lasa Volvo ca Volvo e alta poveste:arrow:

aleks 20-07-06 00:24

eu am bmw, dar parca mercedesul iti da alt feeeling, poate sunt eu subiectiv, dar...senzatia de confort a mertz-ului e vizibila, a bmw-ului doar sesizabila...

SFW 20-07-06 00:35

Quote:

Originally Posted by RaZv
Da da, sigur...Fa bine si uita-te tu in toate topurile auto posibile si vezi si tu unde e BMW peste Mercedes:idea: Mercedes e PESTE Bmw la orice vrei tu. Parerea ta personala e eronata. Daca tot comparai C-ul cu 3-ul si cu A4-ul...vezi si cum e in interior un C-classe si cum sunt celelalte 2. Urca-te intr-un C-classe, apoi da-te jos si baga-te in 3-ar si in A4...nu te vei simtii la fel de comfortabil! Toata faza care oftica pe majoritatea e ca Mercedesurile sunt mai scumpe. Asa si trebuie pt ca sunt masini exclusiviste...simbolizeaza luxul si bunastarea....de asta e Mercedes No.1! Deci ordinea brandurilor e urmatoarea: 1.Mercedes:!: 2. Bmw; 3. Audi.;) Nu mai are rost nici o polemica:!:

'

Sincer ... C-klasse-ul este dupa mine cel mai urat mercedes ... si nu as alege in ruptul capului un C in fata unui seria 3 sau A4 ...

Si ca chestie, e recunoscut ca audi are cele mai tari interioare dpdv al calitatii ...

Nu zic ca audi e marca suprema ... sunt alte marci inafara de astea 3 care ar putea fi intr-un top...

Fiecare isi alege masina pe care o place ... care i se potriveste mai mult ...

RaZv 20-07-06 01:24

Quote:

Originally Posted by SFW
'

Sincer ... C-klasse-ul este dupa mine cel mai urat mercedes ... si nu as alege in ruptul capului un C in fata unui seria 3 sau A4 ...

Si ca chestie, e recunoscut ca audi are cele mai tari interioare dpdv al calitatii ...

Nu zic ca audi e marca suprema ... sunt alte marci inafara de astea 3 care ar putea fi intr-un top...

Fiecare isi alege masina pe care o place ... care i se potriveste mai mult ...

Apropo de alte marci...eu m-am mai gandit si la Bentley;) ...Am vazut acum 2 ani in Bucuresti un "super" Bentley-sport, coupe, nici nu mai stiu exact ce tip de Bentley era:cry: ...sa speram ca vom vedea si prin Bacau un astfel de Bentley in urmatorii 10 ani:arrow: Desi la prima vedere, Bacaul pare un oras "instarit" , mic si cochet, suntem in urma multor orase la capitolul AUTO. Si Iasul ne bate la fundu' gol:sad: Pana si Vasluiul ne-a ajuns din urma:evil:

Andr3i 20-07-06 03:27

Quote:

Originally Posted by SFW

Iar aduce SFW vorba despre Audi :lol: :lol: :lol:

Al3xxx 20-07-06 14:27

Quote:

:D Daca am zis ca Mercedes bate Bmw la toate capitolele asta include si demarajul..eu nu ma refer la vechituri! S600 are 500 cp, Bmw 760i are 445. Mercedesul prinde suta in 4,7 secunde , Bmw-ul in 5,4 secunde:!: Acuma i-a raspunde tu: cine vede "curu" cui? Si lasa Volvo ca Volvo e alta poveste:arrow:

vezi ca s 600 are numai 375 de cai si ia suta in 6.7 secunde
s65 amg are cati cai zici tu

Al3xxx 20-07-06 14:33

Quote:

Originally Posted by -ZZ-
Mercedes este 0 pe langa Bmw.....in afara de modelele de top...clasa s....unele ml-uri....si cl sl clk si tot restul de neamuri din topul marciiii....restul modelelor sunt niste glume proaste.....pai cand vreodata se poate compara un c classe cu o seria 3 sau seria 5 de la bmw ????????:rolleyes2

C classe daca ma gandesc bine nici cat un a4 sau un a6 nu face...

Mercedes isi vinde in continuare numele,dar la calitate si performantze...a cam ramas in urma...dar la pret a tot crescut...asta ma repet pentru modelele din clasa medie .....topul e ok...dar si pretul pe masura.....si un A8 4.0 tdi oricand in fatza unui S diesel....parerea mea :twisted:

Dupa mine Bmw ramane una dintre cele mai apreciate marci din lume la ora actuala....raportul calitate ...pret...cred ca este cel mai bun...si sa nu mai vbim de motoare....vaiiii....:???:

hai facem un pariu ca A8 ul nu bate S 400 ???
nu te lua doar de nr cailor 271 vs 250
am mers cu ambele masini si am mers si cu motorizari mai mici de 3.2
si diferenta e f mica dar ..eu zic ca mercedesul e castigator
si daca ai sa vezi si statisticile

RaZv 20-07-06 14:34

Quote:

Originally Posted by Al3xxx

Eu vb desp anul 2005! S600 are 500 cp! 375 cp n-are cum sa aiba pt ca S600 fabricat intre 1993-1998 are 395 cp;) . Eu stiu desp ce vb:!:

Al3xxx 20-07-06 14:37

Quote:

Originally Posted by Al3xxx

sry ma gandeam ca te referi la modelul mai vechi
si s65 amg are 620 de cp

Al3xxx 20-07-06 14:40

Quote:

Eu vb desp anul 2005! S600 are 500 cp! 375 cp n-are cum sa aiba pt ca S600 fabricat intre 1993-1998 are 395 cp;) . Eu stiu desp ce vb:!:

mai uitate odata si vezi
in leg cu 2005 tiam dat dreptate dar un s600 din 2001 de exemplu are 367 de cp
acum depinde de cum le luam ....

cristi_407 20-07-06 17:06

Sincer imi place mercedes mi-as cumpara dar dupa 40 de ani..Deocamdata as merge pe un Porche..Intadevar mercedesul e o masina mai serioasa si faptul ca nu prea exista posibilitatea de un tuning care ar putea sa o intinereasca un pic nu as alegeo..

RaZv 20-07-06 17:13

Quote:

Originally Posted by cristi_407
Sincer imi place mercedes mi-as cumpara dar dupa 40 de ani..Deocamdata as merge pe un Porche..Intadevar mercedesul e o masina mai serioasa si faptul ca nu prea exista posibilitatea de un tuning care ar putea sa o intinereasca un pic nu as alegeo..

Aici ai dreptate! Mercedesul e masina celor de la 40 de ani in sus;) ...Dar sunt si modele sport care s-ar potrivi tinerilor...Bine, unei anumite categorii a tinerilor:-) Un CLK zic ca ar merge!

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning