![]() |
Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)
Din punct de vedere sportiv - japonezele
Din alte puncte de vedere - germanele |
Quote:
|
da frate. e luxos in mercedes... dar si care pe care vede curu??? imi raspunzi? aaa si inca ceva... daca esti destept nu ieie mercedes, itzi iei volvo.
|
:D Daca am zis ca Mercedes bate Bmw la toate capitolele asta include si demarajul..eu nu ma refer la vechituri! S600 are 500 cp, Bmw 760i are 445. Mercedesul prinde suta in 4,7 secunde , Bmw-ul in 5,4 secunde:!: Acuma i-a raspunde tu: cine vede "curu" cui? Si lasa Volvo ca Volvo e alta poveste:arrow:
|
eu am bmw, dar parca mercedesul iti da alt feeeling, poate sunt eu subiectiv, dar...senzatia de confort a mertz-ului e vizibila, a bmw-ului doar sesizabila...
|
Quote:
Sincer ... C-klasse-ul este dupa mine cel mai urat mercedes ... si nu as alege in ruptul capului un C in fata unui seria 3 sau A4 ... Si ca chestie, e recunoscut ca audi are cele mai tari interioare dpdv al calitatii ... Nu zic ca audi e marca suprema ... sunt alte marci inafara de astea 3 care ar putea fi intr-un top... Fiecare isi alege masina pe care o place ... care i se potriveste mai mult ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vezi ca s 600 are numai 375 de cai si ia suta in 6.7 secunde s65 amg are cati cai zici tu |
Quote:
hai facem un pariu ca A8 ul nu bate S 400 ??? nu te lua doar de nr cailor 271 vs 250 am mers cu ambele masini si am mers si cu motorizari mai mici de 3.2 si diferenta e f mica dar ..eu zic ca mercedesul e castigator si daca ai sa vezi si statisticile |
Quote:
|
Quote:
si s65 amg are 620 de cp |
Quote:
in leg cu 2005 tiam dat dreptate dar un s600 din 2001 de exemplu are 367 de cp acum depinde de cum le luam .... |
Sincer imi place mercedes mi-as cumpara dar dupa 40 de ani..Deocamdata as merge pe un Porche..Intadevar mercedesul e o masina mai serioasa si faptul ca nu prea exista posibilitatea de un tuning care ar putea sa o intinereasca un pic nu as alegeo..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning