![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - B 01 UXD
Quote:
|
vezi tu :P oricum mai iese putin aer si pe langa axul stergatorului...dar poate astupi si acolo :D
|
Sau mai bine le desfiintezi pe toate sa nu mai scoata aer deloc! vezi ca pe toba scoate cel mai mult:lol:
|
ideea e ca nu ma intereseaza ca iese aeru p acolo, problema e ca intra si apa...ala e singuru loc prin care suspectez ca imi intra ploaia in masina...in rest e sigilata toata
|
nu chiar, vezi ca pe la geamul custode de pe dreapta chederul are 1cm spatiu
iar pe fata intra intre chederul parbrizului si tabla :P |
domnul tudor sia luat azi si bara fatza dupa multa munca am reusit sa o terminam ... bv asteptam sa fie vopsita .
|
5 Attachment(s)
sambata am vopsit cazanu...na iesit bine, am ramas si fara vopsea si fara kit pe parcursul lucrarii poze mai jos
|
pacat ... daca erau finisate calumea ...ieseau super .
|
ah ce bataie merita....
|
Dupa ce mai da caldura sigur o sa le finiseze el.
|
finisatu e f probabil sa fie gata pana sambata asta...pt ca e f probabil masina sa apara la 4tuning days(cu un mare sticker under construction) dar afara nu sub cupola..clubul din care fac parte are autorizare sa expuna si afara.... la vara o frec bine iar si o revopsesc , de data asta vreau alta culoare
|
Mie imi place foarte mult culoarea jantelor!
|
Quote:
|
am vazut-o azi la 4tuning day......deci ce sa zic......chiar tare olteanu sa vede ca s-au investit ceva banuti si ca proiectul va continua.....bafta in continuare.....felicitarile mele
|
olteanul mai are mici investit de facut :) asteptam cu nerabdare sa facem bara spate ..... si se vede ca am muncit mult atat tudor pe plan financiar cat si eu cu facutul masini . Speram sa iasa pana la urma ceva foarte frumos ... multa bafta tudor .
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning