![]() |
Re: NIK Customs Bucuresti
2 Attachment(s)
Buna ziua,imi puteti modifica barile asa cum se vad in pozele atasate ?,daca da va rog un pret.
Multumesc. |
1 Attachment(s)
as vrea sa`mi umflu putin aripile pe spate ... o poza cu masina ... aripile sunt la locu lor intregi .. putin strambe dar nu f mult ... astept o oferta estimativa prin pm - multumesc frumos
stima |
8 Attachment(s)
Dupa un concediu meritat s-a reanceput munca ,asa ca,cei interesati ma pot contacta
-reparatie bara fata,spate OPEL GT -reparatie scara MAN |
7 Attachment(s)
-reparat +vopsit bara fata Opel Astra H
-confectionat capace bara X5 |
Vreau sa astup si eu emblema fatza cu fibra de sticla, da-mi un pret pe PM, este vorba de un peugeot 207.
|
Quote:
|
pt un golf 4 variant .... ce poti face? spoiler fata spate praguri si badboy.... si cat costa treaba ?
|
Quote:
|
Quote:
|
salut! am o bara spate fiat punto 2 facuta clean look de mine...am finisato eu cat de cat...cred ca nu este perfect...cat imi iei sa o finisezi bine de tot + vopsit negru nemetalizat ! stima!
|
NIK Customs Bucuresti
salut!
cat costa badboy look la un logan? o modificare de bara fata? un porbagaj clean? multumesc! |
Salutare,
Odata cu venirea verii, vreau sa ma pun cu ciocanu' pe ea si s-o fac ca in reclama peugeot 206 :) Caut ceva baieti talentati pentru o prelungire + bad boy look(eventual o priza de aer) prelungire bara fata-spate-praguri si clean look la haion. Bara spate o am in perfecta stare, cea din fata am sa o cumpar probabil OEM din dezmembrari sau un produs AM stock, nou (asta in fuctie de ce ma sfatuiti si voi) iar capota, am alta OEM dar este putin lovita in coltul de langa far..e perfecta pentru a o cozmetiza. Vreau ceva preturi separate .. Apreciez http://tinypic.com/r/m8zhgx/8 |
Salut,
Pret si durata de executie pentru: -vopsire integrala cu schimbare de culoare din albastru in alb (inclusiv interioare capota, portbagaj, portiere, dar fara compartiment motor) sau -revopsire integrala in aceeasi culoare (albastru) + plafon in culoarea negru. Masina este un bmw e46 coupe. Mersi. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning