![]() |
Re: Comanda Model Car World
pai 512 tr-ul meu kyosho are 1200g deci presupun ca putem lua mai multe.
|
pana in 20 de kg. merg cam 11-12 machete 1/18 .
deocamdata sunt doar 4 machete 1/18,si 3 persoane. daca nu se razgandesc pan atunci :D - eu vreu 10 ron la fiecare comanda peste restul cheltuielilor. |
pai vroiam 15 in total deasta intreb. multumesc pt document, raman dator !
|
Quote:
daca sunt 1/18 ...buna gluma...pp ca le vrei si kyosho pe toate ..nu ? stii ca trebuie sa dai banii in avans....si eu nu stau dupa tine..daca nu ii am in cont pana la data stabilita..comanda pleaca ... |
bla bla
nu kyosho toate...am gasit unele la reduceri 1/18. maxim 16 mil toate. vrei toti banii presupun, nu? |
Salut!
Vad ca nu-i thread-ul inchis, doresc sa cumpar de pe site-ul postat de Razvan 1 macheta. Cand este urmatoarea comanda? va rog dati-mi cateva detalii. Se pun banii intr-un cont, se da comanda... iar eu cum intru in posesia machetei? Sunt din Brasov. EDIT: probabil sunteti satui de cei ca mine, care vin dupa 1000 ani cu intrebari aparent stupide, dar va rog cateva detalii minime. multumesc |
daca citesti toate cele 6-7 pagini (nu-ti ia mai mult de 5min), o sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile...
|
Quote:
|
eu imi cer mii de scuze...sar putea sa ma retrag ..motive personale..
|
Quote:
vreau sa stiu daca mai facem treaba....indiferent de cati se strang..sau nu .! pana luni ar trebui sa imi depuneti banii... |
CHIAR TE ROG, SUNT PENTRU!!! ce mi-e 4,16 Euro, ce mi-e 5 la transport ma refer, eu iti bag banii pana Vineri. !
MULTUMESC MULT! deci 18 Euro macheta + 5 Euro transportul + 10 RON comisionul tau. Euro calculat la cursul al' mai are* |
maine incerc sa-ti pun si eu banii in cont.
|
Quote:
|
Quote:
|
te-ai suparat?:|...te-am incurcat cu ceva?..mi-am cerut scuze...nu te inteleg acum serios...hai sa discutam in alta parte...imi cer scuze de off..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning