Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

orlando 04-04-06 10:41

Re: How about piercing?

am remarcat si eu tatuajele...am vrut sa te opresc la salon ca sa stam de vb...da ma gandeam ca ai treaba...oricum din cate te-am vazut esti super ok...intrebai pe una din fetele noastre daca e suparata :)
si cu tatuajele...ma nene nu am nimik cu ele da sa fie frumoase sa aiba un desen frumos care nu se invecheste...

iulia 04-04-06 15:44

Quote:

Originally Posted by orlando
am remarcat si eu tatuajele...am vrut sa te opresc la salon ca sa stam de vb...da ma gandeam ca ai treaba...oricum din cate te-am vazut esti super ok...intrebai pe una din fetele noastre daca e suparata :)
si cu tatuajele...ma nene nu am nimik cu ele da sa fie frumoase sa aiba un desen frumos care nu se invecheste...

nu stiu dc nu ai facut-o...treaba...intotdeauna ai ..mai ales ca trebuia sa ma tot uit dupa si sa ma ocup de fete si sa vad ce si cum...pana ...s-a stricat totul ca nu am mai suportat bataia de joc din partea lor...

Psycho 04-04-06 16:27

Quote:

Originally Posted by iulia
nu stiu dc nu ai facut-o...treaba...intotdeauna ai ..mai ales ca trebuia sa ma tot uit dupa si sa ma ocup de fete si sa vad ce si cum...pana ...s-a stricat totul ca nu am mai suportat bataia de joc din partea lor...

data viitoare cand e vb de fete pot sa te ajut si eu ... sunt deschis :) ... pentru nou si pentru orice ;) ... oricum nice 2 meetinggg U :)

momo 04-04-06 19:45

buna iulia... dupa asteptari... fata frumoasa :D
te-am vazut pe la anonymous la stand... sambata... in fine...
ce mai faci? :)

iulia 04-04-06 21:05

Quote:

Originally Posted by momo
buna iulia... dupa asteptari... fata frumoasa :D
te-am vazut pe la anonymous la stand... sambata... in fine...
ce mai faci? :)

bine sanatoasa...si inca nu mi-am revenit dupa weekendul furtunos...nu stiu dc nu ai venit sa vb daca tot imi dedicasei si acel forum care a disparut ;) si mai crede-am ca ma mai si iubesti ;) pupici....si mai vb...me too psycho dar imi cam e rau cand vad pozele cu dansul...sigur mi-o iau....

orlando 04-04-06 21:09

iulia ce faci de 1 mai ca din cate aud pe aici prin comunitate mergem inspre mare...poate facem atunci cunostinta daca vii si tu pe acolo...;)

momo 04-04-06 21:10

:lol: :lol: :lol:

de unde stii daca te mai iubesc? ;)

mdah... stii ca eu iubesc tot ce-i frumos, nu? :lol: :lol:

EvLSant0S 05-04-06 00:08

=)) ce texte, bag-o si p`aia cu ... nu te-a durut ? cand ai cazut din cer ... =))

Psycho 05-04-06 01:27

de ce mah .. e pasarica cu aviara ??? de a cazut din cer .. iulia .. forum`u ala nu a disparut e locked si e undeva p ultima pagina aici la fumei ;) ...

ce ce venitzi la mare .. acum facem streaptease se shtie nuh ?!??!

Mustang 05-04-06 06:32

@psychopai xce-ul intentioneaza sa vina la mare...
facem o intalnire intre cluburi ? ;)

ah da...iulia...si eu ma ofer sa te ajut cu fete :D
a sarit repede psycho primul... :twisted:

iulia 05-04-06 13:19

daca are careva placerea sa ma ia si pe mine...vin cu cea mai mare placere...daca nu....oricum vin si cu trenu :P:P:P:P numai sa ma astepte careva la gara :P..santos tu bani apropo la cercelusul meu???daca -a durut etc ;)

EvLSant0S 05-04-06 13:29

stii bine cu cine mergi .. ;) nicidecum cu trenul ..
si nu ..
nu bat nici un apropo .. :)

RA_2fast4u 05-04-06 18:12

Quote:

daca are careva placerea sa ma ia si pe mine...vin cu cea mai mare placere...daca nu....oricum vin si cu trenu :P:P:P:P numai sa ma astepte careva la gara :P..santos tu bani apropo la cercelusul meu???daca -a durut etc ;)

ce intrebare =)) ma mir ca nu s-a blocat inca forumu de la reply-uri cu oferte :lol:

shi acestea sunt momentele in care regret ca nu sunt si eu din buc... :( sau mai exact ca nu sunteti voi din cj :D

p.s. aveti niste texte in cap =)) jur!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SUN 05-04-06 19:06

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
stii bine cu cine mergi .. ;) nicidecum cu trenul ..
si nu ..
nu bat nici un apropo .. :)

Se referea la mine...dar eu inca nu te-am cunoscut doar te-am vazut de cateva ori la prisma duminica...asa k pana nu o fac nu pot sa ma pronunt! :D
Nu-i asa Dr. EvL ?

d3vilish_lips 05-04-06 20:30

Quote:

bine sanatoasa...si inca nu mi-am revenit dupa weekendul furtunos...nu stiu dc nu ai venit sa vb daca tot imi dedicasei si acel forum care a disparut ;) si mai crede-am ca ma mai si iubesti ;) pupici....si mai vb...me too psycho dar imi cam e rau cand vad pozele cu dansul...sigur mi-o iau....

..........lasa k vi u iulia la constanta :twisted: vedem noi atunci kum te achiti de pakate :):).............

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning