Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/146356-masina-mea-opel-calibra-psd.html)

matiu13 07-02-10 18:09

Re: OPEL CALIBRA - PSD-ul

eu stiu Tonny ca tot ceea ce iti propui,reusesti,din cauza vointei exemplare,deci succes in continuare;)

validan 07-02-10 18:53

Tonny cānd pot sa te deranjez cu-n telefon pt niste jante?

ionutzmi 08-02-10 14:04

foarte frumoasa.
sa o stapanesti sanatos !

DriftingCalibra 20-02-10 16:06

24 Attachment(s)
Si-acum revenim ... :
Referitor la dauna care trebuie suportata de ASIROM aduc la cunostinta faptul ca suma de despagubire in regie proprie este de 1600ron cu toate ca devizul este de 3400 ron. Daca o bag in service imi acopera toata suma de 3400.
Exista posibilitatea sa platesc unui service circa 30% din 3400 ron pentru o factura insa... asa as lua 2200ron in loc de 1600. Totodata riscant daca mi se solicita poze cu masina cu si dupa reparatie. Cum ati proceda in locul meu ?
- Ati lua cei 1600ron si nu ati mai pretinde nimic?
- Ati duce factura de la un service platind 1200ron / ea si incasand 2200ron?

Ce-am mai facut,achizitionat la masina :
- Am gasit pe un V6 din Germania parasolare cu iluminator ( pe care le-am cumparat fiind foarte rare nu le-am gasit chiar asa de repede ).
- Consola + butoane incalzire in scaune. ( Am scaunele cu incalzire insa nu aveam butoanele si consola nu avea niciun farmec sa le pun ca altii pe dezaburitor luneta :)) !
- Am ternimat de facut consola centrala e la gata finisata + vopsita negru mat.
- Am montat mansoanele frana de mana si schimbator.
- Am achizitionat alarma / folie.
- A ajuns si kit-ul de conversie intr-un sigur stergator.
- Am mai luat si 3neoane albastre.
- Am achizitionat si inchidere suplimentara capota.
- Urmeaza sa iau eleronul GT Wing 150 :)
Las intrutotul fotografiile sa vorbeasca.

GJ 64 GAB 20-02-10 16:09

Ooo... Frumos, se vede munca ta de două săptămāni la stālp, ţi-a ieşit super tare... Pune-i ştergătorul şi o să vină super...! Pleoapa eu cred că o să are bine!...
Nişte poze cu maşina īn stadiu actual, cānd ne pui?...

DriftingCalibra 20-02-10 16:26

9 Attachment(s)
Mersi Gabi,diseara ma intalnesc cu baietii din club si am sa fac cred di niste poze la ea asa cum este acum: sincer nu mai are gustul care-l avea in ideea ca bara spate e lovita bara fata e lovita si are si jantele de tabla insa ... cu toata dorinta mea de a da mai repede caldura anunt ca vara va aduce-o bomba verde :P
Sa dea caldura ca sa am buna dispozitie de a lucra,pana atunci vreau sa ma numesc PSD-istul strangator. Strang piesele si tot ce vreau sa adaug dupa care ma apuc de treaba :)

Masina abia in vara va intra in reparatii si modificari cum am mai spus momentan strang si nu montez nimic pe masina ca nu-si are rostul cu vremea asta.
Greseala mea a fost ca am mers cu ea toata iarna asta si nu am lasat'o neam... indiferent ca erau nameti de zapada gropi sau toate cele. Dupa ce o fac in vara , tot atunci cand cred ca voi participa si la 4tuning day,dar nu voi mai merge cu ea iarna si o voi tin intr-un garaj undeva ( asta numai daca-s nameti ). En`joy That!

Adaug fotograifii cu parasolarele si consola centrala si consola cu butoane incalzire in scaune :

iuly_007 20-02-10 18:47

am vazut ca ai cerut un sfat in legatura cu asigurarea. eu daca as fi in locul tau as lua cei 16 mil si n-as mai sta cu frica.. daca a-i duce factura de 34 mil,e posibil sa nu-ti vezi banii prea curand de la asirom, si in felul asta ramai cu cei 12 mil da-ti pentru factura...asta e parerea mea... :)

electric_style 21-02-10 17:39

arata din ce in ce mai bine...spor la modificari in continuare !!!:D

DriftingCalibra 22-02-10 23:23

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3109653)
arata din ce in ce mai bine...spor la modificari in continuare !!!:D

Multumesc maestre Style, modificarile si imbunatatirile continua. Am vazut ca esti prins intr-un proiect iti doresc putere de munca si sa nu ai clipe de delasare,chiar daca multe te vor supara sa stii ca muncind vei trece peste ele si vei realiza si cladi ceea ce-ti doresti.

Aduc la cunostinta ca am nautati in legatura cu asigurarea,va voi aduce la cunostinta multe aspecte,siretlicuri de-ale domnilor si nu numai. Pentru moment as putea spune ca " un telefon dat unei persoane care trebuie " lucrurile se schimba radical. En`joy si vineri voi scrie istoria.

www_ionut_ro 08-03-10 21:21

tonny, ai facut-o intr-un stil... stil ostil! astept sa vad cum vine cu eleronul ala.

rhadu 08-03-10 22:22

Quote:

Originally Posted by www_ionut_ro (Post 3161956)
... stil ostil! ....

;)) ce vorbe folosesti si tu :P

www_ionut_ro 08-03-10 22:47

offtopic... nu ma refeream la fractiunea din galeria stelei :)
ontopic... masina chiar arata ostil!

BC-20-LET 05-04-10 20:50

V-am vazut aseara, pe tine si inca o calibra neagra . Arata foarte bine masina ;) .

Eram in fata voastra , in Cosereni, cu un Audi A4 rosu .

Brgds

DriftingCalibra 05-04-10 21:57

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 3249793)
V-am vazut aseara, pe tine si inca o calibra neagra . Arata foarte bine masina ;) .

Eram in fata voastra , in Cosereni, cu un Audi A4 rosu .

Brgds

Da maestre si culmea este ca chiar te-am vazut ai masina asemanatoare cu a unui amic,am fost prin Ramnicu Sarat la soacra'mea... Calibra neagra era a lu nasi-miu aia verde evident a mea :)
Masina probabil ca ti-a placut / total , ideea in sine insa acum numai este ce a fost atunci cand am scoso din cuptor dupa vopsire dar,va reveni :)
Am noi planuri, noi socoteli si calcule care nu ma vor lasa absolut deloc dezamagit de rezultatul final. Stiu ca atunci cand te apuci de ceva da cu virgula,insa trebuie recalculat,adaugat sau scazut pana iese asa cum trebuie.
Planurile pentru masina se aduna si devin multe si imi doresc si sper ca le voi realiza anul asta pana in august... mai ales ca , cand m-am intors de la Rm.Sarat am tot tinuto 240 si nu am fost dezamagit.

Se vor modifica sau adauga urmatoarele :

- Kit conversie 1 singur stergator ( Achizitionat )
- Eleron luneta marca CSR Automotive ( Achizitionat )
- Cutie Viteze marlanita :)) ( Achizitionata urmeaza curatata , vopsita + garniturile si cate ceva prin ea schimbate )
- MOntat stalp + 3 ceasuri suplimentare ( Stalpul este gata , ceasurile urmeaza sa le iau pe celelalte le-am vandut )
- Montat ceasuri consola centrala ( Achizitionate cu tot cu sonde )
- Adaugat butoane aditionale pentru deschidere geamuri-trapa si inchidere usi , consola este luata de pe o Honda Prelude si va veni in bord cu modificarile de rigoare dintr-o bucata :P )!
- Inele capota - prindere suplimentara ( Achizitionate )
- Eleron haion GT-Wing 150 ( Urmeaza sa il iau )
- Scaune scoica cu centuri in 4 puncte ( Urmeaza sa le iau )
- Roolbar de strada ( Urmeaza sa il iau )
- Calculator de bord ( Urmeaza sa il iau )
- Schimbat finala cu Magnoflow ( Urmeaza sa o iau )
- Instalatie C20XE ( Achizitionata in totalitate fara fire taiate samd. urmeaza sa o matisez,masor,verific samd. )
- Jantele ( de indreptat,vopsit,schimbat anvelope echilibrat )
- Stabilizatoare spate ( De achizitionat )
- Schimbat becuri cu leduri la parasolare
- Iluminator interior 3 faze ( trebuie achizitionat )

Si evident lista va continua asta este ceea ce am de facut pentru moment si le voi lua prin eliminare. :) En`joy si cu siguranta cand am sa dau drumu la lucrari si pozele si informatiile vor curge. Cuba.Cuba,Cuba!!!

speed line 07-04-10 17:36

spor la treaba asteptam cu nerabdare poze
De unde vrei sa iti iei rolllbar ca m-ar interesa si pe mn salut

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning