![]() |
Re: Fiat Grande Punto Racingline by MSDesign
Ala Vechi Nu Imi Indica Cit Consuma,dar Mi-am Dat Seama Cit De Des Bagam Benzina Nici Chiar Dublu Dar Cred Cu60% Mai Mult
|
Ce-mi zici tu chiar ma mira.1. filtru ajuta la o respiratie mai buna si aerul nu-l platesti :), 2. Castigi 2-3 CP si nu ar trebui sa consume mai mult pt ca ii usureaza munca motorului. 3. Normal la prospect scrie ca, creste puteresea si scade consumul. Eu am filtru sport pe toate si mi se pare ca, consuma normal nici mai scazut nici mai crescut. Cred ca punto pe care l-ai avut era varza la motor pt ca mi-ai zis cum trage si nu e normal.
|
toata lumea stie sau zice ca filtru sport aduce mai mult aer care ajuta la o mai rapida ardere=mai repede consum=mai mult consum....tu ce zici?
|
Toata lumea stie ca daca arderile se fac mai repde, inseamna ca explozia este mai puternica si pistoanele isi pot conrinua ciclul mai repede, ceea ce inseamna ca masina urca in ture mai repede si nu creste consumul.
|
si atunci de ce zic{am simtit si eu}ca creste si consumul...lumea zice
|
am sa deschid un nou thread[CRESTE CONSUMUL......SAU NU} sunt curios ce zic si ceilalti
|
asa sa faci. astept cu nerabdare
|
Da buna idee, sunt curios. Eu zic ca nu modifica consumul si creste performanta sa vedem lumea.
|
Dmx Spune Ca Da Creste.....
|
fa si tu un link la thread, sa nu caute omul... :)
|
scuze mai am de invatatin privinta astahttps://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=17963
|
am filtru sport. nu creste consumul, ba dimpotriva. 1 la 1, scade. exista o varianta: creste consumul ca imi place mie cum suna si ii dau in gura, cind inainte nu prea o calcam peste 3 mii de ture.
|
Poate sunt putin off-topic,dar am vazut macar un fan serios fiat. Eu i-as recomanda ,daca vrea sa aiba un fiat care Fuge,sa achizitioneze fiatul coupe 20v Turbo ce-i de vanzare la brasov. Ala e un fiat care Fuge si poate fugi si mai tare de atat,chiar daca-i FWD,are visco si reuseste sa puna pe asfalt o mare parte din ce da motorul:). Am si eu unul si chiar daca sunt probleme la turbo,tot fuge binisor:). Nu in ultimul rand,arata si bine,dupa parerea mea...spiritul fiat e acolo;).
Pentru cei care faceau comparatii nu tocmai nimerite, bmw si fiat(masinile grupului) sunt entitati destul de diferite,in functie de ceea ce apreciem si de compromisurile pe care suntem dispusi a le face,alegem una sau alta......sau ambele,ca mine:D |
Felicitarile mele domnule lascarica! Ai reusit sa te desprinzi de mentalitatea "exista doua tipuri de masini: Fiat si restul", ceea ce fiatgroup nu a izbutit pana acum.
|
Nenea fiat-in-grup a umplut toate site-urile in disperarea lui, noroc ca l-au mai banat pe ici-colo!
Si ca sa va lamuresc cu filtrul: motorul are un debitmetru care masoara cantitatea de aer aspirata. Raportul (proportia) aer-benzina e constanta si gestionata de calculator, deci daca intra mai mult aer va veni implicit si mai multa benzina. Mai exista exceptii - sisteme de injectie fara debitmetru - dar oricum cantitatea de benzina este modulata dupa sonda lambda deci amestecul se mentine tot in jurul valorii optime. Oricum filtrul creste mai mult sound-ul decat puterea! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning