Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!! (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14626-2006-subaru-wrx-sti-vs-2006-mitsubishis-lancer-evo-mr.html)

ducu 07-06-06 20:55

Re: 2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!!

10 puncte...si eu la fel!

SEBASTIAN 07-06-06 23:36

Altfel se vindea doar BMW! glumesc!

radu_lkv 12-06-06 19:59

2 filmuletze cu un EVO 8 de 903 cai :)
http://videos.streetfire.net/search/...DFEB500B3E.htm

http://videos.streetfire.net/search/...D99FD81256.htm

sunt curios daca exista macar 1 subaru de putere asemanatoare ;)

mai este si evo-ul 9 din carbon de la noris design care are si ala in jur de 850 cp si mai vazusem unul in japonia, de 760cp tot din carbon :D

radu_lkv 12-06-06 20:08

si bomba!!! 988cp http://videos.streetfire.net/search/...7244a7d26a.htm

988cp!!! deci puteti sa inchideti topicul. GATA!:lol: :twisted:

DyZ 12-06-06 20:39

Subaru Rullzzzz !

radu_lkv 12-06-06 20:44

Quote:

Originally Posted by DyZ
Subaru Rullzzzz !

:lol: :lol: :lol: la 17 ani si la experientza ta k sofer , mai ales la competii sportive nici nu ma mira :lol: :lol: :lol: :lol:

NFS "rullzzzz":lol: :lol: :lol:

F.R.Sonic 12-06-06 20:47

Ai dreptate Radule :nosebleed ce bestie!!!! :silenced: daca mai trebuia demonstrat ...uitati-va si voi la clipu asta http://videos.streetfire.net/search/...D99FD81256.htm

stano 13-06-06 01:03

pentru certaretii subaru si mitsubishi,
Inainte sa mai faceti alte acuze si remarci la adresa unor oameni pe care nu-i cunoasteti,despre felul lor de a merge cu masina,interesati-va prima oara ca poate nu sunt asa de habarnisti in a schimba niste viteze cum spuneti voi...Documentati-va inainte...
Legat de faptul ca la oradea mitsu a batut subaru,s-a intamplat prima oara in urma unui start furat,deoarece timpii spuneau altceva,iar pe ploaie cauciucurile de pe subaru nu deverseaza apa deloc,fapt ce duce la opunere de rezistenta,iar cand performantele sunt atat de apropiate,acest lucru conteaza enorm(asta nu inseamna ca subaru este mai bun,ci doar conditiile au fost mai favorabile pt mitsu,in alte conditii poate castiga subaru).personal le-am condus pe amnadoua,asa ca am o formata o idee destul de buna despre amandoua.am optat insa pentru subaru ca mi-a placut dintotdeauna,insa nu poti face o alegere pe baza performantelor,se compenseaza una pe alta.

radu_lkv 13-06-06 01:54

Quote:

Originally Posted by stano
pentru certaretii subaru si mitsubishi,
Inainte sa mai faceti alte acuze si remarci la adresa unor oameni pe care nu-i cunoasteti,despre felul lor de a merge cu masina,interesati-va prima oara ca poate nu sunt asa de habarnisti in a schimba niste viteze cum spuneti voi...Documentati-va inainte...
Legat de faptul ca la oradea mitsu a batut subaru,s-a intamplat prima oara in urma unui start furat,deoarece timpii spuneau altceva,iar pe ploaie cauciucurile de pe subaru nu deverseaza apa deloc,fapt ce duce la opunere de rezistenta,iar cand performantele sunt atat de apropiate,acest lucru conteaza enorm(asta nu inseamna ca subaru este mai bun,ci doar conditiile au fost mai favorabile pt mitsu,in alte conditii poate castiga subaru).personal le-am condus pe amnadoua,asa ca am o formata o idee destul de buna despre amandoua.am optat insa pentru subaru ca mi-a placut dintotdeauna,insa nu poti face o alegere pe baza performantelor,se compenseaza una pe alta.

da, ai dreptate, cel mai bine e sa le ai pe amandoua ;)

EVOLUTION8 13-06-06 01:56

Salutare Domnu Bogdan !
Exact la fix ai nimerit !
Daca mai aveti ocazia ar merge un remake pe uscat cu start de pe loc.
Eu acum zic EVO bate.
Numai bine si sper ca nu esti suparat pe mine.

radu_lkv 13-06-06 02:01

mai nou, pot pleca si eu cu EVO-ul muuult mai bine ;)

F.R.Sonic 13-06-06 06:40

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8
Salutare Domnu Bogdan !
Exact la fix ai nimerit !
Daca mai aveti ocazia ar merge un remake pe uscat cu start de pe loc.
Eu acum zic EVO bate.
Numai bine si sper ca nu esti suparat pe mine.

Da cautam un EVO VS SUBARU si se pare ca l-am gasit...Superbe masini amadoua;) , cat despre capacitati...Normal si un subaru preparat ca evo-ul din filmuletz ar scoate ceva asemanator in materie de calutzi putere,dar totusi 988hp e ceva!

stano 13-06-06 11:26

Salutare,vad ca ne cunoastem...foarte bine.Vad ca se tot compara STi-ul cu MR,dar sunt doua clase total diferite.Ati auzit de subaru sti spec c?(total alta masina)este divizia sport de raliu de la subaru,cum e mr-ul de la mitsu,cu el trebuie comparat mr-ul.(sunt aceeasi clasa).
Ar fi o idee buna sa ne mai intalnim...nu neaparat la "duel"...oricum oricata bataie ar manca subaru,tot aia as alege,si cred ca si fanii mitsu zic la fel despre masina lor...e o chestie de subconstient(ce ti-a placut prima oara aia iti ramane tot timpul,indiferent de performante)...

radu_lkv 13-06-06 11:49

Quote:

Originally Posted by stano
Salutare,vad ca ne cunoastem...foarte bine.Vad ca se tot compara STi-ul cu MR,dar sunt doua clase total diferite.Ati auzit de subaru sti spec c?(total alta masina)este divizia sport de raliu de la subaru,cum e mr-ul de la mitsu,cu el trebuie comparat mr-ul.(sunt aceeasi clasa).
Ar fi o idee buna sa ne mai intalnim...nu neaparat la "duel"...oricum oricata bataie ar manca subaru,tot aia as alege,si cred ca si fanii mitsu zic la fel despre masina lor...e o chestie de subconstient(ce ti-a placut prima oara aia iti ramane tot timpul,indiferent de performante)...

f frumos raspunsul!!! la fel am scris si eu cu 2 pag inainte, k e o chestie de gust si ca fiecare alege ce-i place, k au cam acelasi pretz.

si eu as vrea sa ne mai intalnim, sa mai discutam despre masini si "imbunatatiri", poate sa le si alergam un pic, nu neaaparat in linie dreapta, k din cate stiu eu, masinile astea au si volan ;)

EVOLUTION8 13-06-06 12:01

PAi am vb la Oradea.Eu eram cu RAdu.
Trebie sa te contrazic,cel putzin in cazul meu.
Mie mi-a placut foarte mult Subaru,dar de cand merg la CNR acum CRR am vazut performantzele lui EVO si m-am mutat in tabara Mitsu.
Asa este, fiecare cu alegrea lui ;)

Si ca tot ai adus vb de MR si de Spec C , ce zici EVO 8 MR fq 400 poate fii batut de un STI Spec C ?
Eu nu cred.
Asa a fost facut initial topicul,dar in ultimele pagini nu s-a vb de MR.

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning