![]() |
Re: 11 G S I
te apuci de drift-uri ? :twisted:
|
Dap....de drifturi si donuts.....:twisted::twisted:
|
eram curios de jante....sigur sunt de 8j?in pozele facute de tine cauciucul sta f umflat fata de cum ar trebuii sa stea pe 8j.pare de 7j.chiar si 235mm cat ai tu....te intreb pt ca as fii interesat de jante la o anumita combinatie cu altele.
|
Dap...am revenit pe aici si eu.Masina nu mai e de vanzare.Mi-a trecut "pandalia" aceea.
06XPT : Jantele sunt 8 j 100% . Daca te intereseaza pot sa iti fac si poze ca sa te lamuresti. |
4 Attachment(s)
GSI-ul a primit o noua pereche de jante (chiar noi) cu tot cu gume.Apropo....dau gumele 205/55 r 15 cu 6 mm de carne pe ele pe unele 185/50 sau 195/50 .In rest numai bine !
|
oo :D:D:d ce le mai schimbi.. frumoase ;)
|
Quote:
Mai frumos e cu jantele astea, alea păreau prea mari!... |
Quote:
|
Ba da, ai ieşit bine... Mă gāndeam că ţi-ai mai luat şi ceva diferenţă... Pe ce maşină au fost jantele?
|
nu te supara pe mine .e masina ta.dar:
1.jantel tale erau deosebite.astea sunt niste jante banale de 10mil setul.cum dai intr-o gropa cum se sparg. 2.tu zici ca caucicurile sunt noi?poate la carne..dar iti spun profilul ce il ai tu pe masina nu se mai fabrica din 2003....deci au peste 6 ani.implicit imbatranite..aleea pe fata sunt good-yeat eagle-ventura din cate vad... |
Quote:
|
Quote:
|
Frate , mie deocamdata imi plac ,mai ales cum pica pe masina. Cand ma plictisesc de astea le dau fara nici o problema.Chestia cu jantele celelalte era ca nu puteam merge cu ele.Imi atingeau oribil pe spate.Jantele provin de pe un corado.
|
la cat tine el jantele.. :))) peste o luna , doua le schimba iar :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning