![]() |
re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
dar ce o sa se intample daca o sa apara si un ford ka la start? :)
|
Usurarea masinii (banchete spate, roata de rezerva, etc) atrage dupa sine urcarea in grupa sau descalificarea ?
|
Quote:
|
1299 cmc
|
Quote:
|
Prezenti si X-Team , cu masina care a castigat la Delta Speed Line Challenge 1 , Grupa E BMW 530 D
|
Sfat: nu mai impuneti concurentilor sa lipeasca numarul de concurs pe portiere. ;)
|
Trebuiau puse pe portiere ca sa vada arbitri nr.de concurs.De data asta se va adopta cred ca alta forma de numerotare a masinilor ca sa fie cat mai simplu,numere acelea erau greu de scos ai dreptate daca la asta te refereai.
|
Stiu ca ala a fost motivul, pentru a fi vazute de arbitrii, dar daca era asa trebuia sa nu fie lasati sa se dea cei care-l aveau pe geam... eu de exemplu am fost de "buna-credinta", ca se da jos foarte usor cum au zis, si l-am pus cum au cerut... insa s-a lasat cu ceva urme (nu mari) la nivelul lacului.
|
Trebuia udat intai ca era de hartie si se scoatea fara probleme,dar cum am mai zis de data asta nu o sa mai fie asa!
|
Pai doar atat am vrut sa zic si eu, ca ar fi de preferat se gaseasca o solutie mai buna...
(si problema nu a fost cu hartia, ci cu adezivul, dar nu are rost sa ne contrazicem acum de cum s-a dat jos sau nu cel de data trecuta ;), asa ca hai sa punem punct discutiei, ca nu asta a fost scopul interventiei mele) edit: ps- am adaugat regulamentul si in primul post ;) |
1. Vad ca ati inceput sa va luati dupa plangaciosi - auzi diesel sub 2000 si peste 2000. Adica ce 1.7 CDTI de la opel sau ce, 1.9 TDI cu litere rosii, de curse ce mai. Ce urmeaza acuma ?
2. De acord cu rosonic, nu ne mai chinuiti cu stickere distruse ca alea :) 3. Sa vad amenzile ca data trecuta numai vorbe au ramas, isi facea toata lumea de cap - intrau in fata, burnuri, fitze maxime... 4. CURSE FRATEEEEEEE! :) |
ma scuzati... dar acum toti cu diesl-uri au inceput sa se planga sau care e faza de exista grupa pt diesel... daca te pui la vorba cu cei cu diesel spun ca fac oricand pe cei cu benzina la aceeasi putere nu? eu nu vad rostul pt care exista grupa diesel... mai degraba grupa pt 4x4 decat pt diesel...daca nu la cilindree macar la cp... solutie trebuie sa existe... adik cum la mine vin o gramada de latrai cu vreo pisicuta adusa din germania pe te miri ce si mai nimic si au tupeu sa comenteze ca de ce ma dau eu cu duba dar ei nici macar gazele de la esapament nu apuca sa le mai miroasa asa ar trebui sa fie si la diesel-uri... vreti curse? bagati-va la grupa care trebuie... ca e benzina ca e motorina ata ete...
tot comentati aici ca nu vreti sa vedeti dacii golfuri si doar masini tunate... faceti grupele indiferent de carburant si gata ... castiga ala care merita... diesel-ul are cuplu mare iar benzina puterea... avantajul decideti voi de partea cui e pe 400m... Si ca raspuns pt cei care spun ca trebuie sa vii cu masina tunata ca sa castigi daca nu te dai doar daca vrei.... eu personal m-am dat intotdeana de placere si asa o sa fac si acum incolo.... dar chiar si asa placerea exista ori cand iti alegi singurel concurentul ori cand esti pus cu masina aproapiata ca putere... in + sau - ... indiferent... nu cand se face bataie de joc si esti bagat cu masina cu 100cp+ peste tine sau - cazul celui pus doar fiindca motorul lui e apropiat la capacitate de al tau... poate in viitorul apropiat in loc sa se faca parada sambata or sa se faca calificari si se fac grupele in functie de timpi iar cei care scot timp cu sa zicem 1s mai bun decat in calificari sa fie descalificati... |
da, si mie mie se pare aiurea sa existe grupa de diesel; normal ar fi sa fie in functie de putere si tractiune....
inca o data, eu daca am diesel nu pot sa ma dau cu o masina pe benzina din cauza acestor grupe? |
Quote:
dar finalisti vor fi alesi in functie de timpii obtinuti si finalele se desfasoara cu concurenti din grupa din care faci parte |
| All times are GMT +2. The time now is 03:06. |
- Copyright 2026 4Tuning