Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14547-prototype-project-tuning-and-styling.html)

B_Boy 30-08-06 12:18

PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling

sal...am shi eu niste intrebari.Ce anume face un blow-of odata montat p mashina?creste puterea motorului sau are numai efect sonor?se poate monta p motor de 1.4-16V?

GABBY_ 30-08-06 13:51

nu creste puterea motorului absolut deloc.are un efect benefic asupra turbinei ,deci se monteaza numai pe motoarele turbo pe benzina.un alt dispozitiv se poate monta pe cele diesel si are cam acelasi efect dar nu de aceeasi tonalitate.deci e doar ptr turbo si are doar efect sonor

quick_5hifter 30-08-06 15:06

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 536878)
nu creste puterea motorului absolut deloc.are un efect benefic asupra turbinei ,deci se monteaza numai pe motoarele turbo pe benzina.un alt dispozitiv se poate monta pe cele diesel si are cam acelasi efect dar nu de aceeasi tonalitate.deci e doar ptr turbo si are doar efect sonor

ai dreptate in mare parte, mai putin cu efectul...in primul rand are efectul ca elibereaza presiunea de pe traseu, adica presiunea care apare in plus fata de ceea ce e necesar (de fapt elimina presiunea aerului care nu mai "incape" in carburator), si abia apoi apare si "bonusul" sonor...initial BOV s-a nascut pentru a elimina suprapresiunea...

bulldog_cox 30-08-06 22:03

am o mare rugaminte...caut stopuri clare/taillights/lexus style...cum le zice ca nicaieri nu gasesc pentru un mitsubishi l200 din 2003....se poate gasi ceva?

peter 31-08-06 09:21

1 Attachment(s)
da se poate ! chiar am vazut in revista 4tuning unul.....:roll:

uite aicia (chiar e asa greu sa cauti pe net?)

mai multe poze/comanda pe : http://www.powerfuluk.com/Mitsubishi...ear_Lights.htm

bulldog_cox 31-08-06 09:54

Astea Sunt Care Le Am Vazut Pe Net...dar Nu Am Gasit Nicaieri De Comandat....imi Poati Spune Un Pret Cu Care Le Primec Acasa Sau Ceva De Genu'?

X-Ray-Eyes 31-08-06 22:42

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 538084)
Astea Sunt Care Le Am Vazut Pe Net...dar Nu Am Gasit Nicaieri De Comandat....imi Poati Spune Un Pret Cu Care Le Primec Acasa Sau Ceva De Genu'?

Site-ul este din Anglia si nu fac comanda de acolo ...
Peter // aici e topicul Street Car Concept ... nu sectiune de gasiti poze pe net ... omu a intrebat daca se pot gasi , tu i-ai gasit dar te intreb : I LE ADUCI TU ???
Daca i le aduci tu atunci vorbiti pe privat ...
Numai bine.

peter 01-09-06 08:08

aaa..pai nu stiu unde gaseste...tu poti gasi ? dar nu conteaza firma doar...sa fie lexus..:)..

quick_5hifter 01-09-06 10:01

baieti, am si eu nevoie de niste stopuri pentru hyundai getz 2004...se poate? gasim vreun model? si faruri m-am interesa, desi nu prea cred ca se gasesc...

X-Ray-Eyes 02-09-06 01:21

Quote:

Originally Posted by peter (Post 539082)
aaa..pai nu stiu unde gaseste...tu poti gasi ? dar nu conteaza firma doar...sa fie lexus..:)..

Da , i le pot gasi si eu dand un search cu GOOGLE pe net in 5 secunde ...
Intrebarea este daca le pot aduce sau nu ...
Si la asta pot raspunde doar daca sunt in vreun catalog de la mine de la firma ...
Daca nu sunt , atunci nu am cum sa le aduc .

quick_5hifter 02-09-06 02:02

andrei, daca verifici cataloagele, arunci o privire si la hyundai / getz pleeze? ca vorba ta, pe google am gasit si eu, dar... not enough :rolleyes2

X-Ray-Eyes 03-09-06 04:47

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 540110)
andrei, daca verifici cataloagele, arunci o privire si la hyundai / getz pleeze? ca vorba ta, pe google am gasit si eu, dar... not enough :rolleyes2

Ma uit ... dar nu garantez ca gasesc ceva ... nu am prea vazut ...

k4r4 03-09-06 10:18

vrei sa pui p tico cumva faruri shi stopuri de Getz??

peter 03-09-06 11:11

:) :) nu mah...mai are baiatu un hyundai getz...si vrea stopuri lexus/leduri faruri mai frumoase.

k4r4 03-09-06 14:13

ahaaaa...my mistake....apropo...o intrebare....unde se vand in romania...nu doar in cta...pompe, suspensii...shi tot ce mai intra penstru un sistem de mashina saltareatza:D?

All times are GMT +2. The time now is 09:48.

- Copyright 2026 4Tuning