![]() |
Re: 131 - Supermirafiori 1.6 TC
3 Attachment(s)
Din nou avem gratarel , numai ca nu facut de mine .... ci din prostia unora carora li s-a parut mai interesant sa nu puna contra aripile
|
nea vecinu te-ai apucat serios de ficatel. bafta
|
1 Attachment(s)
Care vecin ma , ca iau cina pana la tine :)) , masina asta a fost reparata in stilul tipic romanesc , trebuie sa-i redau stralucirea !
|
5 Attachment(s)
Masinuta asta imi starneste sentimente incontrolabile... ma face sa ma simt ca acel copil de cativa anisori care plangea sa mai dea o tura cu masina , rabdare mi-e greu sa am , dar cam atat am facut intr-o zi si cateva ore prinse vineri seara .
|
Da pai si cand o sa termini...cine o sa mai fie copilu ala care se plimba toata ziua de nebun cu masina???:D
unde ai dus-o acu? |
Nu am inteles ce ai vrut sa zici cu copilu` , la curte .
|
Quote:
|
Ma face sa ma simt extraordinar de bine si cand o imping , o iau de drag la o tura si asa !
|
9 Attachment(s)
Cu ploi si alte cele , avansez mai greu , sa vedem ce fac azi si maine .
|
ma bucur ca nu ai renuntat la ea.asteptam poze cu evolutia lucrarilor
|
20 Attachment(s)
Nu renunt fratioare , imi iubesc masinile , trebuie sa ma ocup de amandoua dar e greu si deocamdata sunt concentrat pe 131 , am progresat ceva mai mult de data aceasta , poze...
|
spor la treaba in continuare ;)
|
Ms topser :D , tie ce-ti mai face fietelul ?
|
3 Attachment(s)
M-a luat flama de-mi vine sa-mi storc lamai in ochi , dar am avut o zi productiva :D , mai am foarte putin la partea stanga , spate in mare parte , apoi podeaua toata antifonata si intoarsa pe partea cealalta , sunt frant...
|
3 Attachment(s)
Se pare ca sunt din ce in ce mai aproape :D .
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning