Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   General : SEAT vs RENAULT (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/145194-general-seat-vs-renault.html)

b01uxd 17-11-09 17:07

Re: General : SEAT vs RENAULT

1. cand am vorbit de f1 wtcc, wrc....incercam sa ii explic lu unu mai sus ca nu are rost sa comparam faptul ca renaultu participa in f1 de 50 de ani ...in sensu ca nu are legatura istoria competitionala cu ce masini avem noi astia p strada, clio rs e o masina sport da nu de competitie, cum e si ibitza cupra
2.clio e pe clasa cu cordoba chiar dak are hayon, clasa mica daca nu ma insel, iar megane e cu leon, clasa compact daca nu ma insel
3.da am inteles la ce te refereai numai ca ai spuso ca un incepator

kakaliciu 17-11-09 17:09

Stiu ce e ala Jaguar.

MariuSs_AGP 17-11-09 17:17

la prima ok my bad...mi-am dat seama ca te refereai la wtcc dupa ce am apucat sa postez. Oricum are relevanta ce am zis eu de rs ca e impresionant.
la a doua ai dreptate...oficial e aceeasi clasa (mica)
trei...ca un incepator...ce pot spune. Incercam sa explic mai pe inteles. Nu am profesie in critic auto...deci oficial chiar sunt incepator...pur si simplu imi dau cu parerea si sustin ce cred. Iar unde sunt sigur...insist. Dovada acum am recunoscut greseala.

dolb 17-11-09 17:18

tocmai ce a aratat la promotor ca la megane rs lucreaza inginerii si pilotii de teste de la echipa de F1.

MariuSs_AGP 17-11-09 17:18

Quote:

Originally Posted by kakaliciu (Post 2815652)
Stiu ce e ala Jaguar.

Incercam sa imi subliniez punctul de vedere folosind sarcasmul. No offense !

dolb...probabil asa e ..dar promotor nu mi se pare o sursa de incredere...e mai mult un show si o emisiune de advertising. (parerea mea)

_anaconda_ 17-11-09 17:21

4. Generalizare lipsita de sens, nu exista numai masini nemtesti pe planeta.
5. Gresit. VW nu este detinut de Porsche, este un pic invers.
7. La motoare pe benzina de cilindree mica mai multa incredere as avea in alea de la Renault decat 1.2 / 1.4 / 1.6 (102) de la VW. Deci "stim cu totii ce pot sa faca" este cel putin interesant, ma gandeam ca vorbesti din punctul tau de vedere nu al tuturor, e greu sa faci asta.
9. Ar fi o idee sa se discute lucruri concrete nu basme, ma gandesc ca thread-ul asta nu a fost facut sa "vorbim discutii". Pana una alta modelele FR / Cupra de la Seat sunt sub modelele RS de la Renault.
10. Se poate intampla la orice, sigur gasesti si masini nemtesti (de la Opel la Mercedes) care intr-un numar mic de KM au reusit sa faca figuri multe. In schimb daca te interesezi putin o sa vezi multe masini, inclusiv low cost (Clio, Logan) care au sute de mii de km fara probleme.

b01uxd 17-11-09 17:25

in concluze cine vrea masina nemteasca isi ia bmw sau merc si cine vrea frantuzeasca sau italieneasca sa-si ia tot bmw sau merc

_anaconda_ 17-11-09 17:27

Din pacate unii au uitat ca pe lumea asta mai exista si Mazda, Nissan, Toyota, Honda, Lexus, Mitsubishi, Subaru, Saab, Volvo, Citroen, Peugeot, Renault, Alfa Romeo, etc pe langa BMW / Mercedes / Audi.

LE: lui kakaliciu

MariuSs_AGP 17-11-09 17:28

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2815699)
5. Gresit. VW nu este detinut de Porsche, este un pic invers.

Cui i-ai dat reply...? Ca nu gasesc cine a zis asta ?

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2815721)
Din pacate unii au uitat ca pe lumea asta mai exista si Mazda, Nissan, Toyota, Honda, Lexus, Mitsubishi, Subaru, Saab, Volvo, Citroen, Peugeot, Renault, Alfa Romeo, etc pe langa BMW / Mercedes / Audi.

LE: Lui kakaliciu

corect...toate ca toate...Renault VS Seat
pentru altele facem alt topic...mercedes,audi,bmw VS toate celelalte :D

johhny 17-11-09 18:34

Quote:

Originally Posted by JetPilot (Post 2815239)
A si am uitat o chestie.
Zicea cineva ca a batut in capota de la ibiza, si suna a gol, astfel conferindui o oarecare nesiguranta.
Din cate stiu eu, la cliio si megane, sunt dintr-un material in care daca bati, suna a plastic.

la clio chiar este plastic (sau ceva asemanator), aripile fata/spate si tavanul, restul este tabla.

dolb 17-11-09 18:50

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2815721)

LE: lui kakaliciu

ai mai crescut in ochii mei cu argumentul asta !

Eu inca ma uit la bosorogi ( care vor sa isi ia masina ) si le zic.. ia-ti avensis, ia-ti accord. Ei nu vad altceva decat nemteasca.

Si eu sunt de aceeasi parere ca seat sunt sub renault la capitolul performante ( gen cupra vs rs )

kakaliciu 17-11-09 19:05

Boys vorbim de renault vs seat.
E normal sa-mi sustin masina pt ca stiu ce poate si m-am dat si cu o cupra(modificata ce-i drept.. aprox 380 cai) si stiu ce senzatie ai.
Am masina asta de 4 ani si in afara faptului ca mi s-a stricat ambreiajul la 2 zile dupa ce am cumparat-o, nu am avut nici o problema.
Nu vi se pare normal sa fiu multumita si sa imi sustin cauza??

_anaconda_ 17-11-09 19:12

Una e sa fii multumit de masina ta alta e sa spui ca e mai buna decat alta fara sa fie adevarat sau argumentat cum trebuie.

Sunt sigur ca sunt posesori de Dacia 1310 care sunt foarte multumiti de ea dar asta nu inseamna ca 1310 e mai buna ca un VW Passat de exemplu.

kakaliciu 17-11-09 19:40

sunt multumita de masina mea si cred ca e mult mai buna decat unele modele renault...

ionut_cluj 17-11-09 19:41

s-o stapanesti sanatoasa. dar asta nu schimba cu nimic situatia.

All times are GMT +2. The time now is 01:28.

- Copyright 2026 4Tuning