Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Bravo - (car_manyac) (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/14507-bravo-car_manyac.html)

B-66-HMM 17-11-06 00:31

Re: Fiat Bravo

6 Attachment(s)
Ce vaca sunt ...Am uitat sa ma prezint.
Fiat Bravo SX 1.6 16V 110 cai din `97, tuning exterior abarth, suspensie sport cutie sport, toba sport.Sportiv de felul meu.:D

jhon_criss 21-11-06 17:29

Tare masina as vrea sa stiu si eu estimativ cam cat te-a dus si unde ai facut ca vreau sa fac si eu ceva la ea si zi-mi cum facem sa ne vedem TOT Respectu

AlexXx-4ti 26-11-06 01:15

[quote=B-66-HMM;625922]Ce vaca sunt ...Am uitat sa ma prezint.
Fiat Bravo SX 1.6 16V 110 cai din `97, tuning exterior abarth, suspensie sport cutie sport, toba sport.Sportiv de felul meu.:D

salut fä si tu o foto la motor ,si zine si nouä secretul celor 30 cäluti in plus
2 praguri si flipe in spate in nici un caz caluti,suspensiile nu aduc cäluti ci doar stabilitate ,toba sport nu iti poate aduce mai mult de 5 cäluti ,cutie sport (bunä intrebare) unde ai gäsito:?: si cit a fäcut:?:

B-66-HMM 26-11-06 01:27

Cutia sport era pe masina cand am cumparat-o.E un 1.6 16v asta inseamna 76kw (pe talon iesit din fabrica).SI 5 cai...se capata destul de usor.Cert e ca am sa o duc la un tester in cel mai scurt timp sa vad ce e cu consumul enorm de carburant(cand imi spune cristi testerul ala ieftin:D ) si am sa-i fac si un test de putere.
PS.Intrebare pt cei din Romania:de la 1 decembrie se poate schimba motorul fara prea multa bataie de cap cu rarul si politia?

jhon_criss 26-11-06 23:47

Problema e asa ca nu se stie ce se va intampla in 2007 chiar nu stiu poate stie altcineva si cu testaru scuze dar am uitat dar uite o sa il intre pe tov ala al meu sa imi zica si poate mergem amandoi sa le facem ca si eu vreau sa o pun pe testar dar mai am o problema mi-se aprinde airbag-ul si nush ce s-a intamplat adica eu asa am luat'o dar cred ca ala e sarit ca bara este sparta si cred eu ca nu mai am nici un airbag ce sa fac? un sfat pls dar nu vreau sa an nevoie de el nici unu dintre noi sa fim sanatosi si sa avem multi bani la galosi :P Tot respectu si vreau si eu ce ai tu in spate daca ai idee aia de la spoilarul din spate tabla aia ca na arata bine :D

jhon_criss 26-11-06 23:50

Si daca vrei piese vb cu mine ca mi-am luat eu discuri super ieftine 3.500.000-4.000.000 mil tot setu adica 2 Discuri 4 Placute aduse de afara pe comanda m-a ajutat cumnatu ca el sta in pitesti si are manevra cu patronu de la piese si ne ajuta doar sa imi zici ce vrei codu de pe piesa sa ia din catalog si ... Tot Respectu

B-66-HMM 27-11-06 19:32

Pai...tabla aia...e un colant care se lipeste pe capacul de la rezervor.Era acolo cand am luat masina.Primul gand a fost sa o dau jos.Apoi am vazut ca e foarte bine lipita si s-ar putea sa imi ia si din vopsea, plus ca a fost pusa acolo din cauza ca e decupat spoilerul foarte urat.Nici mie nu-mi place.Am sa caut ceva sa pun in loc.Airbag...nici eu nu-l am desi omul ma asigurase ca nici macar nu a fost sarit vreodata.Asta e...vorba ta, sper sa n-am nevoie de el.De piese si tester....vorbim.Tot respectul!;)

car_manyac 27-11-06 20:24

4 Attachment(s)
Daca tot vorbiti de fiaturi modificate luati de aici.Am schimbat Bravoul de 1.2 cel negru de ati zis ca e f frumos cu un Fiat Bravo din 2001,1.9jtd GT,130cp filtru sport ,chip,suspensie sport,praguri, jante keskin 16" 9j,280E/buc,DVD etc.Am sa pun cateva poze facute cu telu restu mai clare in curand!

car_manyac 27-11-06 20:25

P.S.Pozele sunt facute cand am luat masina!

B-66-HMM 27-11-06 20:54

Imi place fff mult masina!Arata bine de tot.Stiu vechea ta masina ca am urmarit forumul.Arata bine si 1.2-ul.Dar 130...suna mai bine.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Cat te-a ajuns si de unde ai luat-o?

AlexXx-4ti 27-11-06 23:36

[quote=jhon_criss;637925]

salut pe toti :!: -airbag-ul la bord nu se aprinde de nebun chiar si dacä ai spoileru spart
duceti-vä la un service si spunetii sä se uite sub scaunul drept
sunt contactele la air-bag si sä schimbe mufa pe care o vede mai comicä,
ati tras de scaunul drept prea brusc si face un contact prost acolo:!:

car-manyac masinuta e super mä bate si pe mine gindu la un plus de 30 de cäluti dar mie fricä sä nu-mi sarä pistoanele ,sä o stäpinesti sänätos.

jhon_criss 28-11-06 16:17

Frumoasa masinutza "car-manyac" dar cat te-a dus tot

AlexXx-4ti 29-11-06 00:41

[quote=car_manyac;638988]
salut :!: citi km are masina fäcuti cu chipul montat :?:
-sunt diferite preturi pe piatä la chip-uri dar ce garantie iti oferä pentru motor nu-ti spune nimeni,
Asteptäm foto ceva mai de aproape cu masinuta :?:
-aratä bine sä ai parte de ea :!: toate bune:!: 8)

jhon_criss 30-11-06 09:44

Mi-am pus discurile si merge foarte bine inainte sa le schimb se auzea ceva cand lu-am o groapa sau ceva de genu asta troncanea dar acum dupa ce le-am pus nu se mai aude nimik poate de la alea se auzea acum mi-am facut comanda de faruri si din ce am inteles eu ma costa 2.500.000 bucata electronice si nush vroi-am sa o fac 2 culori masina poate imi datzi o idee cam ce culoare s-ar potrivi cu griu pe care il am pe masina.Pana la urma m-am hotarat sa imi las amortizoarele sport ca sunt bune dar nush in iar asta ce sa fac sa merg cu jantele de magneziu sau sa imi pun pe alea de tabla care trebuie sa le cumpar acum nush ce sa fac poate ma sfatuitzi voi.
I-am schimbat si uleiu si merge foarte bine injectia nu se mai aprinde , a revenit totul la normal e ok!Am vb cu baiatu ala de care ziceam sa facem testaru si mi-a zis ca la daewoo se fac testare si iti zice ce probleme ai a zis ca ne costa 500 de mii eu zic asa dute la un servis si intereseaza-te ce pretzuri au si eu o sa ma duk la daewoo sa imi fac testu este la mine in militari la autogara militari dupa ce imi fac si bara pun poze sa vedetzi cum arata TOT RESPECTU

tiarel_bv 06-01-07 20:05

e bine ca si eu am un fiat bravo cu umpik de tuning pe el asa si tre sa il trec la next stage are spoiler si amortizoare sport ,(motor mic 1,2 16v dar merge la cei peste 80 cai care ii are.....) problema e ca mi seaprinde in bord o chestie care e ceva d ela electrica sigurante sau ceva si se stinge cand ii se scoala asa dupa ce sta mult .........HELP:-)

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning