![]() |
Re: Ford Fiesta vs VW Polo
Quote:
|
Multe persoane de sex masculin sunt de parere ca daca masina este de clasa mica, trebuie sa fie pentru domnisoare, ori treaba nu mai sta destul de mult asa. In zilele noastre, se intituleaza "masini de oras", deoarece asta este utilizarea lor preponderenta, si au dreptate. Obraznick - mama ta merge mult in afara localitatii cu Fiesta?
|
Quote:
PS :Nu sunt proprietar de Ford . |
Quote:
|
pana la urma masinile sunt expuse pentru gusturile tuturor....
|
Quote:
|
TDI=Turbo Diesel Injection iar TDCI=Turbo Diesel Commonrail Injection parca asa se traduc initialele(daca nu va rog sa ma corectati),dupa parerea mea TDCI'u e in avantaj si la fiabilitate si consum de carburant si la nivel de zgomot...
|
Oameni buni... e clar ca VW Polo este mult mai bun in comparatie cu Ford Fiesta. Pana si la dimensiuni este mai mare VW Polo. Voi va uitati la pret (ca asa e romanu), dar mai uitati-va si la siguranta, dotari, calitatea materialelor, etc.
PS: O masina mica nu este o masina pt femei, este o masina de orash... Asa daca vreti veniti in Bacau sa vedeti cum 90% din SUVuri sunt conduse de femei... Bafta! |
Quote:
|
lol.... nu a vazut nimeni noul ford fiesta.....sau l`a vazut....dar ce parere ai de noul polo ???....sa te aud...
|
Quote:
|
Votez Polo:!: Ford-urile n-au motoare reusite deloc:!:
|
Quote:
|
Ca preturi nu e mare diferenta mai ales avand in vedere ca motoarele 1.4 (tdci, tdi, hdi) sunt comune avand mici diferente la partea de organizare in compartimentul motor. La o analiza amanuntita tind sa inclin spre Fiesta datorita materialelor folosite la interior si a spatiului interior (ca spatiu pt pasagerii din spate bate si Polo si 206 si C3), poate de aceea am si ales sa imi cumpar un Fiesta. Nu zic dar si ca fiabilitate Fordul sta bine, dar din pacate pentru romanul de rand Volkswagen reprezinta meticulozitatea germana si nu toti stiu ca Fordul este fabricat si in Germania, iar centrul Ford in Europa este tot in Germania.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning