Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Fiesta vs VW Polo (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14465-ford-fiesta-vs-vw-polo.html)

Al3xika 06-04-06 13:55

Re: Ford Fiesta vs VW Polo

Quote:

Originally Posted by vasile69
eu chiar am avut de ales acum o luna si nu-mi pare rau. am optat pentru VW pentru prietena mea (sincer cele 2 sunt masini pentru domnisoare si doamne). la aspect sunt de acord ca arata mai bine fiesta. dar daca va uitati mai de aproape, finisajele sunt mai bune pe VW. iar la motor e clar ca TDI-ul e mai fiabil decat TDci-ul. pretul e mai mic la VW la aceeasi echipare si Polo ofera in plus semi-clima (Climatic) si directia electro-hidraulica foarte buna pentru oras. asa ca recomand cu caldura VW Polo...

sincer sunt masini de oras...si am mai discutat o data de figura asta...scuze de off topic:ce masina ai de spui asa de "sincer" de cele doua masini :?:

neXus 06-04-06 15:03

Multe persoane de sex masculin sunt de parere ca daca masina este de clasa mica, trebuie sa fie pentru domnisoare, ori treaba nu mai sta destul de mult asa. In zilele noastre, se intituleaza "masini de oras", deoarece asta este utilizarea lor preponderenta, si au dreptate. Obraznick - mama ta merge mult in afara localitatii cu Fiesta?

TUDOSE ALX 06-04-06 16:18

Quote:

eu chiar am avut de ales acum o luna si nu-mi pare rau. am optat pentru VW pentru prietena mea (sincer cele 2 sunt masini pentru domnisoare si doamne). la aspect sunt de acord ca arata mai bine fiesta. dar daca va uitati mai de aproape, finisajele sunt mai bune pe VW. iar la motor e clar ca TDI-ul e mai fiabil decat TDci-ul. pretul e mai mic la VW la aceeasi echipare si Polo ofera in plus semi-clima (Climatic) si directia electro-hidraulica foarte buna pentru oras. asa ca recomand cu caldura VW Polo...

S-o stapaneasca sanatoasa , dar referotor la pret si materiale gresesti, ma rog poate n-ai facut un studiu aprofundat intre cele 2 masini .Daca configurezi un Fiesta si un Polo la fel o sa vezi ca Polo este cu cel putin 1000 euro mai mult(crede-ma ca am facut eu asta, face parte din obiectul muncii mele). Iar la materiale , cred ca nu ai vazut noua Fiesta , are bordul cauciucat nu ca Polo din plastic ieftin .Daca comparatia avea loc inainte de noul model Fiesta, as fi ales Polo , dar dupa ce a primit face-liftul Fiesta e mai frumoasa, si-a pastrat pretul bun si calitatea materialelor si ergonomia a crescut simtitor. Cu riscude a ma repeta : Fiesta si ma rog Ford in general are 4 ANI garantie, si asta spune tot despre fiabilitate .

PS :Nu sunt proprietar de Ford .

Cosmin255 06-04-06 18:25

Quote:

Originally Posted by neXus
Multe persoane de sex masculin sunt de parere ca daca masina este de clasa mica, trebuie sa fie pentru domnisoare, ori treaba nu mai sta destul de mult asa. In zilele noastre, se intituleaza "masini de oras", deoarece asta este utilizarea lor preponderenta, si au dreptate. Obraznick - mama ta merge mult in afara localitatii cu Fiesta?

Sincer sa fiu mama merge in oras cu ea , dar tata cand mai face Bucurestiul pleaca de obicei cu Fiesta , ii e mai comoda in Bucuresti si pt consum oarecum , dat fiind faptul ca Focusul e benzinar

Al3xika 06-04-06 19:15

pana la urma masinile sunt expuse pentru gusturile tuturor....

dandzl 07-04-06 09:39

Quote:

iar la motor e clar ca TDI-ul e mai fiabil decat TDci-ul. ...

Chestia asta chiar nu o inteleg. Pe ce te bazezi cand faci afirmatia asta?

AzzKikR 07-04-06 09:57

TDI=Turbo Diesel Injection iar TDCI=Turbo Diesel Commonrail Injection parca asa se traduc initialele(daca nu va rog sa ma corectati),dupa parerea mea TDCI'u e in avantaj si la fiabilitate si consum de carburant si la nivel de zgomot...

Andr3i 07-04-06 16:11

Oameni buni... e clar ca VW Polo este mult mai bun in comparatie cu Ford Fiesta. Pana si la dimensiuni este mai mare VW Polo. Voi va uitati la pret (ca asa e romanu), dar mai uitati-va si la siguranta, dotari, calitatea materialelor, etc.

PS: O masina mica nu este o masina pt femei, este o masina de orash... Asa daca vreti veniti in Bacau sa vedeti cum 90% din SUVuri sunt conduse de femei...

Bafta!

Cosmin255 07-04-06 18:58

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Oameni buni... e clar ca VW Polo este mult mai bun in comparatie cu Ford Fiesta. Pana si la dimensiuni este mai mare VW Polo. Voi va uitati la pret (ca asa e romanu), dar mai uitati-va si la siguranta, dotari, calitatea materialelor, etc.

PS: O masina mica nu este o masina pt femei, este o masina de orash... Asa daca vreti veniti in Bacau sa vedeti cum 90% din SUVuri sunt conduse de femei...

Bafta!

Am impresia ca te inseli amarnic cand vorbesti despre dotari , calitatea materialelor , spui ca Polo e peste Fiesta? Poate nu te referi la noua Fiesta...

tha_real_valek 08-04-06 09:52

lol.... nu a vazut nimeni noul ford fiesta.....sau l`a vazut....dar ce parere ai de noul polo ???....sa te aud...

Cosmin255 08-04-06 10:01

Quote:

Originally Posted by tha_real_valek
lol.... nu a vazut nimeni noul ford fiesta.....sau l`a vazut....dar ce parere ai de noul polo ???....sa te aud...

Mane tu esti giugulan sau te prefaci?Daca citeai topicul de la inceput observai ca am fost sa vad ambele masini pt k mama a avut de ales intre ele

RaZv 19-07-06 02:46

Votez Polo:!: Ford-urile n-au motoare reusite deloc:!:

Cosmin255 20-07-06 09:30

Quote:

Originally Posted by RaZv
Votez Polo:!: Ford-urile n-au motoare reusite deloc:!:

alt cunoscator

Mamen 29-07-06 09:27

Ca preturi nu e mare diferenta mai ales avand in vedere ca motoarele 1.4 (tdci, tdi, hdi) sunt comune avand mici diferente la partea de organizare in compartimentul motor. La o analiza amanuntita tind sa inclin spre Fiesta datorita materialelor folosite la interior si a spatiului interior (ca spatiu pt pasagerii din spate bate si Polo si 206 si C3), poate de aceea am si ales sa imi cumpar un Fiesta. Nu zic dar si ca fiabilitate Fordul sta bine, dar din pacate pentru romanul de rand Volkswagen reprezinta meticulozitatea germana si nu toti stiu ca Fordul este fabricat si in Germania, iar centrul Ford in Europa este tot in Germania.

Cosmin255 29-07-06 10:08

Quote:

Originally Posted by Mamen
Ca preturi nu e mare diferenta mai ales avand in vedere ca motoarele 1.4 (tdci, tdi, hdi) sunt comune avand mici diferente la partea de organizare in compartimentul motor. La o analiza amanuntita tind sa inclin spre Fiesta datorita materialelor folosite la interior si a spatiului interior (ca spatiu pt pasagerii din spate bate si Polo si 206 si C3), poate de aceea am si ales sa imi cumpar un Fiesta. Nu zic dar si ca fiabilitate Fordul sta bine, dar din pacate pentru romanul de rand Volkswagen reprezinta meticulozitatea germana si nu toti stiu ca Fordul este fabricat si in Germania, iar centrul Ford in Europa este tot in Germania.

Nu-ti mai bate capul sa explici "cunoscatorilor" ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning