![]() |
Re: My Audi A4 B5
m-am uitat la jantele mele si arata ET 53 ,jx17H2 ,ZW1 jantele sunt RH... va rog care se priceapa sa-mi zica km ce dimensiuni de anvelopa s-ar potrivi;))... Ma intereseaza latimea maxima:D
|
crazi foarte tari jantele:-?cu catsunt coborate arcurile..sau e suspensia complet schimbata?
|
deci u zici k is tari jantele?,adik e ok treaba asta cu ET 53?... nu stiu ce e la suspensie cred k e sport, asa mi-a zis fostul proprietar k e sport si k el a schimbato. E ft rigida si e joasa:)... Apropo la jantele mele mi-a zis cnv k se dau flanse din fabrica anume pt ele... k altfel nu incape roata sub aripa k loveste in brate:) si DA am flanse mi-s scoase rotile mai in afara:D
|
la ET-ul de 53 clar ai nevoie de flanse astfel iti lovesc in brate si in plus arata si urat ca intra cu totul sub masina:-)
|
crazy , a ta are suspensie sport? ... k cv nu e ok acolo la distanta dintre aripa si cauciuc... Oricum tare masina ms ms , da are suspensie sport. baieti mi am gasit modelu de jante din poze dar et -ul e de 35 la cele pe care le am gasit fata de cele din poza ,care e de 40 et , oare cauzeaza prea mult o sa mi loveasca in aripa .Cele cu et 40 aveau cauciucuri pe 35 inaltime si nu loveau( sunt cele din poza) pe cand astea cu et 35 au cauciucuri pe r40 inaltime ( imi doream mai mult pe r40 inaltime) sunt prea multe gropi in Buc Eu sper sa nu loveasca , mai am si flansa sa mi scoata roata in afara si daca loveste ma gandeam sa scot flansa dar nici asta nu prea vreau ca arata bine asa . Deci ce zice ti loveste sau nu? ms salutare |
chiar nu stiu ce sa zic,de ex a mea are flansele cu un scop anume.. eu dak le dau jos nu-mi incape roata k loveste in brat:)
|
4 Attachment(s)
sall am 4 jante cu cauciucuri cu tot . jantele sunt borbet pe 18'' et35 lk120 8jx18h2. Le am luat pt mine dar am gresit lk-ul si nu se nimeresc la prezoane , nu sunt strambe sparte sunt putin zgariate ( una ). le dau pe toate la 400 euro (cu atat le am luat)
|
ce parere aveti de blowoff, pt audi al meu 1.8 turbo care credeti ca se potriveste, afecteaza cu ceva turbina in timp , creste consumul cam cat costa si ce marca e mai buna . Merci
|
Bai dar nu vrea nimeni jante e super pret ?!
|
Mai nou,motorul..in relanti scoate un huruit..dar cand apas putin acceleratia.dispare..sa fie relanti'ul prea mic?sau alta problema la motor!!!!
|
caut computer masina pt a mea a4 quattro 1.8t 110kw codul e cam asa 8d0907557T cunoaste ti pe cineva care poate sa ma ajute? salutare
|
Nimeni nu stie de ce scoate motorul acel sunet?:(ce poate fi?
|
Pai nu putem ghici ce poate fi daca nu ne dai mai multe detalii.
Poate fi o rola sau pompa de ulei care nu mai face presiune, posibilitati sunt destule. Localizeaza zona din care vin zgmotul mai intai. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza veche dar imi place mult:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning