![]() |
Vorbeste cu voinea, prezent aici pe forum pentru mai multe detalii.
|
Aspect
Nova R 96: luneta mare, eleron cauciuc, faruri dreptunghiulare, masca mare ,bord patratos, capota dreapta. Nova S 98: luneta mica, eleron plastic, faruri usor incruntate ,masca mica bord scoica, capota rotunjita spre masca. Motorizare identica. Alt tip de nova zau daca cunosc sau macar sa fi auzit vre-o data...dar daca ziceti voi ca in 2000 au scos nova pe injectie asa o fi serios. Ps. sunt preten bun cu ala caruia i-ai vandut tu nova ai alba ERY e din Nav. |
chiar mi-a fost mirat sa vad ca ultimele nova iesite , cele pe injectie arata la fel ca supernova, si la bord si la ceasuri , pina si fetele de usa sunt la fel ... daca ii pui si eleronu de supernova pe spate, trebuie sa le deschizi capotele la amindoua sa le poti deosebi.
|
Re:
Quote:
Eu te-am intrebat doar daca poti sa ma ajuti cu un chip tunning la SN, acel care ai zis ca ajunge la un 200 de euro ... |
Re:
Quote:
|
pt motoarele mari un cip tuning este ideal , dar la cele mici ... pt 7-8 cai cat le da la alea mici , nu cred k are rost sa dai 200 sau mai multzi euroi!
|
Ba eu cred ca fiecare ponei conteaza.... tuningul nu este ieftin, cine nu isi permite nu isi face...nici o rusine, dar 7...8 cai conteaza.Putin de aici, putin de acolo..... :)
|
Priza aia de aer facea totzi bistarii mah ery... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
SE INTAMPLA TUNING? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
corect , conteaza , da deobicei aia cu motoare mici si masini sub anul 2000 nu prea isi permit , asa k investesc in altceva! eu motoru de 1500 , vreau sa pun unu de calibra sfi , la ala ma bag la un cip! la asta de 1500... nu prea m`ash baga
|
dar aia e doar priza ca aer nu :D
|
frumoasa masina dar la partea tehnica sta cam prost...ca de , daca nimeni n-a mai gadilat-o pe ici pe colo si in + ca ii trebuie set nou :D
|
Re:
Quote:
|
eu am inteles ca la 7/8 cai si la 200si ceva de euro sau 300 sa zicem daca consuma cu 1l mai putin iti scoti banii in 3500/4000km din motorina
|
pai e ma mai ciumeaca ca e custom made..... :)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning