Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

giubau_v8 30-05-06 16:18

Re: Masinile voastre desenate de noi

vezi ca ai un pm de la mine

Ace Axel 02-06-06 22:13

2 Attachment(s)
cu "doar" o luna si jumatate intarziere... spatele promis... plus fata cu un mic retus la spate

L33L00 03-06-06 19:26

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
oh that... da... presupun k sunt "prea extravagante" :lol: ..... poate k trebuiau unele mai sport...

eu ma multumesc asa ,,,, apropo... zi-mi unde ai gasit poza asta ???

Ace Axel 03-06-06 22:29

c poza mah!?

SUN 06-06-06 02:12

As dori atat eu si sunt sigur ca nu numai niste variante de spoilere , praguri si eleroane puse pe CLIO SYMBOL...evident cand aveti timp baieti! Va multumesc anticipat!

Ace Axel 11-06-06 22:12

1 Attachment(s)
johnny uite-ti masina.... ink nu e gata... asa k spunemi ce ai mai vrea... sau c nu vrei p ea.... si spune-mi dak ai vreo preferinta legata de modelul jantelor si culoarea masinii :D

johnny111 29-06-06 23:20

Quote:

johnny uite-ti masina.... ink nu e gata... asa k spunemi ce ai mai vrea... sau c nu vrei p ea.... si spune-mi dak ai vreo preferinta legata de modelul jantelor si culoarea masinii :D

Super schitza! Ai mirosit exact ce vroiam. Modificari: barile si oglinzile, cum ti-am scris pe mess... Dar asta dupa Bac, te rog. Pune mana si studiaza.:D
Masina va veni vopsita fie in Bordo metalizat fie in gri inchis (inca nu m-am hotarat).

johnny111 29-06-06 23:20

Quote:

Super schitza! Ai mirosit exact ce vroiam. Modificari: barile si oglinzile, cum ti-am scris pe mess... Dar asta dupa Bac, te rog. Pune mana si studiaza.:D
Masina va veni vopsita fie in Bordo metalizat fie in gri inchis (inca nu m-am hotarat).

johnny111 29-06-06 23:28

Quote:

johnny111 29-06-06 23:34

sorry pentru repetari! Se pare ca e din vina calculatorului.

Ace Axel 30-06-06 14:18

3 Attachment(s)
ms johnny ... dar mai are omu nevoie si de relaxare... de maine rup cartea... azi m-am destins terminand desenu... sper k e exact c iti doresti...
prima imagine e cu desenu nehasurat; al doua e hasurata (fara acordu tau) si la al treia m-am trezit si eu sa o fac la rezolutie mai mare

Kolegosu' 30-06-06 14:27

Ace ai talent imi place tare ....

johnny111 30-06-06 22:19

Quote:

ms johnny ... dar mai are omu nevoie si de relaxare... de maine rup cartea... azi m-am destins terminand desenu... sper k e exact c iti doresti...
prima imagine e cu desenu nehasurat; al doua e hasurata (fara acordu tau) si la al treia m-am trezit si eu sa o fac la rezolutie mai mare

Grozav desenul! Minunat! Si rezolutzia e beton, se poate printa lejer pe A3. Multzam mult si te tzin la curent cu lucrarile. Si cand va fi gata, gasim o solutzie sa te fac o tura cu ea!

Ace Axel 30-06-06 22:24

multumesc pt aprecieri... si ma bucur k a iesit c ai vrut... asteptam poze cu "the real thing" :D

Ace Axel 02-07-06 11:51

1 Attachment(s)
pt. Adytzu... sper sa-ti plak... desi nu e prea grozava imaginea...

All times are GMT +2. The time now is 00:50.

- Copyright 2026 4Tuning