![]() |
Re: BACAUL plin de camere de filmat
cand intri in Romania,te supui legilor romane care spun ca la peste 50 km/h peste limita legala(cu marja de 10km/h plus) ti se retine permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule timp de 90 zile si se elibereaza dovada valabila 15 zile. nu se face referire speciala la cetatenii straini sau cei care au permis obtinut in alte state.ai gresit-platesti!si asta e in regulamentul actual,O.U.G. 195/2002 art.91 lit.c.
adika poti sa si bei la volan si nu-ti ia permisul daca e emis de alte state? |
corect, imi place cum stii legislatia, la numai 19 anisori :D:D:D
|
chiar... de ce ai 19 ani vali acolo???
|
din motive de ... curiosi ;)
let's stick to the topic... cine mai stie care e situatia camerelor, se stie un termen? cand vor fi instalate? |
m-am uitat si eu la o emisiune de a brigazii pe alfgatv si o intrebat op femeie la telefon pe inspectorul ala ce se va intampla cu smecherii care nu semnalizeaza trecerea de ep o banda pe alta etc, si nenea in pijamale o zis ca nu o sa mai fie probleme ca o sa fie camerele care vor fi instalate... acuma nu astiu unde. am s aflu eu pe unde vor fi amplasate si cand.
|
Quote:
e valabil si pt cei care trec pe rosu nu mertan ??? |
de amplasat vor fi puse in TOATE intersectiile semaforizate si poate si in alte parti.
deci treci pe rosu=amenda acasa |
stiu asta
era o gluma la adresa lu alex stie el de ce ... |
mai mai mai mai. ce sai faci frate, asta este. trebuie s ama duc sa ma trateze cineva. ca nu s emai poate. am ceva cu semafoarele...
|
ia-o usor, sper sa nu ajungi sa regreti o trecere pe rosu, cum au patit-o altii...
nu-i nici o lauda si nici o mandrie aici... |
auziti ma ultima booomba cica camerele de pe dn1 de cand au fost montate pana acum si-au scos investitia de doua ori pana acuma shi ..:(:(:(
cica de acuma o sa le monteze aproape pe toate drumurile :(:(:( ce o sa facem mai bine imi iau un scuter frate ca cu mashina adormi la volan de plictiseala |
Sau un ATV ceva... ca sa fie tot pe 4 roti
|
nu ma ca atv consuma mai mult
:):):) |
cu tine la ghidon normal ca, consuma....
|
hai sa facem misto
dute in p.u.l.a e off topic :):):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning