![]() |
Re: Desenele mele: MilTen "VLD"
pf.. sunt tari desenele tale , felicitari
|
ms baieti......:))da mi-a fost foame atunci :D
|
3 Attachment(s)
din plictiseala ......
|
1 Attachment(s)
foaaaarte frumos.....dar chiar si "la plictiseala" incerca sa nu lasi chiar foaia alba,incearca sa subliniezi forma generala....de exemplu(poate nu chiar cel mai bun).....
p.s.:scuze ca ti-am mazgalit desenul....:-) p.p.s.: da-i inainte ca dai bine ....si fa ceva cu rotile alea..de ex foloseste un elipsar;) numai bine! |
2 Attachment(s)
vai vai am uitat complet de acest topic:|
|
Ai ce fain ii renault-ul ala dar pacat ca nu ti-au iesit si jentile ca lumea :D
|
Nu mi se pare ca a gresit la roti ? :-?? .. Dimpotriva i-au iesit foarte bine .. Este pe A4 facut sau A3 ? .
|
la cate borduri si gropi sunt pe la noi...eu sunt de parere ca rotile reflecta perfect realitatea...:D
MilTen...un real progres:!: |
coala este un A3...in rest ms pt aprecieri:D
|
Eu ma refeream la gaurile dintre spitele jentii ca nu is egale toate de aia am zis
|
2 Attachment(s)
meganul si olcitul
|
2 Attachment(s)
bmw seria 5
|
pfff, nebunie mare
pacat de claritatea lor :( place modelul, place desenul... in locul tau totusi as fi bagat mai mult umbra sub masina, cat despre pavaj... puteai sa.i mai maresti suprafata de acoperire, e cam singurel el pe.acolo roata fata pare putin de tot inclinata, iar reflexia de lumina pe geamurile laterale ai dus.o cam mult... puteai lasa macar o linie ceva din stalpul A... nu sa continui reflexia si pe stalp. eu ti.am zis, mie.mi place, la cat mai multe desene asa (preferabil bmw:peace:) spor ! |
De la un timp ai venit cu mari progrese, felicitari pentru usergroup. In legatura cu seria 5-ul, mie chiar imi place GT-ul, in ciuda numarului de antifani, si desenul e foarte frumos ca detalii si constructie. Sincer sa fiu imi place mai mult schita, am eu o antipatie cu hasura aspra :-?. Imi place mult cum ti-a iesit si megane-ul. Te mai asteptam cu desene noi ca-i vacanta si ai timp. :D
|
frumos bmw-ul.. schita seamana a bmw..desenul terminat o duce putin spre mercedes nu stiu de ce :D probabil din cauza ca ai mai inclinat spatele (am observat modificarea :D )
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning