![]() |
Re: My Scoot- Yamaha Aerox
4 Attachment(s)
Poze de azi ;)
|
faci capacul cromat?de la transmisie?
|
polish. nu e cromat.
|
Vopseste-l:)Ca noh:D :lol:
Cand esti pe mess,dami te rog un buzz. |
Nu o sa il vopsesc, v-a ramane asa polishat +inc anu e terminat si mai am putin de lucrat pe el. si o sa iasa beton. De abia astept s ail vopsesc :twisted:
|
Acuma il vopsesti sau nu? :| Eu la scuter, la carene ma refeream... :|:|:|
|
Spre dezamagirea mea, nu in vacanta de iarna, pentru ca sunt plecat in cluj :twisted:. Il voi vopsi in iunie, ca ii praf vopseaua pe el, se cojeste, ceva nu a dat bine pe el, cel care l-a vopsit :sad:. Dar asta e. Pana atunci am niste planuri cu el. Mai exact:
Ceva curea din kewlar, neaparat, inca nu stiu sigur, Top cum am avut pe malaguri sau Hebo; Niste role calumea; Acceleratia originala; Un cauciuc nou pe fata; Semnalizari, cu sticle neaparat albe :D Ghidon sport cu tot cu pipa. In caz ca imi iau ghidon sport, atunci nu mai imi iau semnale pe fata, dar la asta njhu is sigur ca vreau. Voi ce ziceti merita, ca de aratat pe aerox arata foarte fain :D. |
poi daca nu prea folosesti semnalizarile , eu zic ca merita un ghidon sport :D
|
Ghidon sport , ZDRANG. Fara semnalizari , resing stail b-) .
Bafta la modificari ! |
am vazut la cei de la scuter-center parca far cu tot cu semnalizari,incorporate semnalizarile daca intelegi:D
|
nu imi iau alt far, pentru ca mil place pe asta, si oricum nu am bani necesari pentru ami lua unul. Cei drept imi place un model, e pe piesescutere.ro, sau ceva de genu e numele sitelui, si e facut de Top. Insa ma concentrez pe ghidon sport. Tot mai mult imi surade ideea :D
|
sau in loc de pozitii faci semnalizari:D
|
Si ti se pare ca o sa se vada ceva? :))
|
ca sa poti sa dai peste nas la politai ,ca ai semnalizari:D
|
sau il pui uite asa : https://www.youtube.com/watch?v=8-zPZLhEkSs