Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   VW Golf5 GTI (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/14303-vw-golf5-gti.html)

alex MG ZR 160 01-05-07 04:38

Re: VW Golf5 GTI

dar ai lasat sa se vada firma:)
HI*****N

fuscobal 01-05-07 12:16

Tare perspicac ai mai fost si tu :D

civic_ex 06-05-07 22:59

schimbi si tweeter-ul, si ai un DIYMA sistem

J.D 15-02-08 01:23

Super super tare masina. Felicitari nenumarate pentru rabdarea timpul si banii investiti in acest proiect care se si vad, dar sunt convins ca se si aud pe masura.
btw, in ce stadiu mai e masina acum?

fuscobal 15-02-08 07:14

1 Attachment(s)
N-am prea mai facut modificari majore in afara de niste grile pe difuzoare pentru protectie si ceva puncte in plus la EMMA pe partea de instalare ! Ascult ceva tweetere, poate gasesc si eu unul care sa-mi placa !

J.D 07-04-08 20:19

Ce frumos arata...:) Grilele de la scan-uri sunt ale lor sau sunt custom?

fuscobal 16-04-08 22:24

Custom toate. A venit si tweeterul si este tot un Scan :) ! Voi pune poze dupa ce cozmetizez putin !

wormostar 30-04-08 18:13

super job! am pus si io pe octavia mea niste chestii care se aud mai rau decat varianta stok.
Am sa postez niste poze sa va edificati

Marinu 09-03-09 17:28

6 Attachment(s)
Dupa cum era si timpul, schimbari radicale in sistemul prietenului nostru supranumit "FUSCOBAL" .
Mid-basii Perless HDS Exclusiv au fost inlocuiti cu o pereche de difuzoare construite manual in AMERICA, pe comanda speciala pentru FUSCOBAL (VW Golf MK5 GTI), de catre renumitul "NELSON PASS" (Pass Labs).

La fel si in cazul mediilor Scan-Speak Revelator 12M, care de data aceasta au fost inlocuite si repozitionate. Difuzoarele care vor reproduce spectrul freq. medii provin din celebrele boxe Chario Academy Milenium XXll.

Enjoy.

fuscobal 09-03-09 17:50

Mediile Scan-Speak erau nemaipomenite dar astea Chario sunt stelare. Prin urmare am renuntat la boxele de casa si din cele 2 medii de 13 cm, prin fuziune nucleara, am facut o medie ce va revolutiona domeniul car-audio. Tot din casa am imprumutat si ceva ambianta pe care am dus-o cu punga in masina ! Cu ocazia asta am facut si un 2-way exit teleport door intre casa si masina asa ca nu mai e nevoie s-o iau mereu pe scari !

Bigu 09-03-09 17:56

pot sa rad acum?!? =))

Marinu 09-03-09 19:22

Quote:

Originally Posted by fuscobal (Post 2132334)
Mediile Scan-Speak erau nemaipomenite dar astea Chario sunt stelare. Prin urmare am renuntat la boxele de casa si din cele 2 medii de 13 cm, prin fuziune nucleara, am facut o medie ce va revolutiona domeniul car-audio. Tot din casa am imprumutat si ceva ambianta pe care am dus-o cu punga in masina ! Cu ocazia asta am facut si un 2-way exit teleport door intre casa si masina asa ca nu mai e nevoie s-o iau mereu pe scari !

La ce frecventa ai tunat teleportul ?

Marinu 09-03-09 19:27

Tocmai asta-i secretul pe care nu ti-l spun...nu l-am tunat la frecventa ci la perioada...adica trec io si urmatoru hop...ramane fara cap !

Bigu 09-03-09 20:17

daca sinteti la capitolul asta... imi permit sa va intreb: Cati Gigabiti au boxele alea????

Bogdan YBR 10-03-09 01:29

asta-i noul si deja celebrul set component cu coaxial 10x7 si tweeter ?

All times are GMT +2. The time now is 13:32.

- Copyright 2026 4Tuning