![]() |
Re: Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata?
AVORT! Decat sa cresc un copil si sa nu-i pot oferi totul, mai bine nu-l mai fac. Multi au mentalitatea, eee ...lasa ca vedem noi cum il crestem, iar copilul ala o sa fie blestemat de la nastere .
|
"ii spui sa faca avort"
lider, oare cati ar proceda asa daca s-ar intampla? |
Foarte bine punctat Trixi. Fata cu capu pe umeri ;)
Luati aminte din postul ei, un mesaj clar si concis. |
Poate-s prea rece/rau/intepat/etc
Avort,in masa... Problema e ca avort fac cei constienti ... ca n-ar putea sa-i ofere TOT copilului ala. Si... lichelele.. si toti saracii si inapoinatii mintali fac copii gramada. Nu-i de mirare ca sarim cu miliardele de oameni pe pamant in plus la nush cati ani. In 1970 eram 3 miliarde 900 de mil de oameni pe pamant. cati suntem azi ? 7 miliarde e ok nu-i panica :) in 2040 cati o sa fim ? :) in concluzie N-ai cum sa sustii / cresti in conditii optime un copil ? Ar trebui sa fi OBLIGAT sa NU-L faci. eram in ploiesti... veneam nervos de la munte.. la semafor... o cersetoare ... cu un copil mic mic mic in brate... deschid geamul si-o intreb: de ce ai facut copil cand tu n-ai ce manca ... ? raspuns: asa a vrut Dumnezeu. apoi,a venit raspunsul meu: Asa a vrut pisda ta si pwla lu ala care te-a futut sarmano imputita ... As cam vrea si eu sa am un copil... NU acum,in viitorul apropiat,mai mult sau mai putin,DAR n-o s-o fac,pana in secunda in care o sa ma simt 100% sigur ca pot sa ma anturez in treaba asta... si chiar nu e corect... anyway ecuatia e simpla PROSTII SE INMULTESC GRAMADA... aia care mai misca cate ceva... raman putini. :) de aia cutremurele/tsunamiurile/boli gen sida/gripele astea nenorocite/vaccinurile astea calculate cu sange rece sa ucida ... sunt bine venite... keep them coming... :) raspuns la intrebarea topicului avort daca n-ai cum sa-l intreti = casa / venit lunar mai mult decat decent/etc |
Citesc...si rad. Stiu...o sa ziceti.."ce e asa amuzant?" :shock:
Zambesc cand vad cum se agita barbatii cand se ridica asa o problema. Si recunosc (da' acum sa nu vi se umfle penele prea tare) ca unii dintre voi "puneti pasiune" nu numai intr-un proiect de tuning/drift/race..etc. :-P Ideea e ca sunteti mai agitati voi, decat insarcinata..sa zic asa. Bah...ceea ce e bine! :D Tre' sa recunosc...e cu dus-intors... da' eu chiar cred k tot ce intampla...se intampla cu un rost! Si is realista..credeti-ma :D Per general... raman insarcinata, s-a intamplat...discutam si stabilim amandoi ce facem. Si asta inseamna si dak avem familii care sa ne ofere suport (orice fel de suport..k dak ai parinti comunisti, nici nu iti mai sta gandul la bani) ? Si daca avem sau nu joburi, statul ne "ajuta"..da' nu te culci pe urekea asta k te trezesti surd. :cry: Si nu mai fiti atat de egoisti, ca nici alor nostrii nu le-a fost usor. Daca si ei gandeau "pe vremurile alea" ca si noi...clar ca nici nu am fi existat! ;) In cazul unei drame, adica: nu job, nu suport (din nici o parte, nici partener, nici familie) de nici un fel!... si mai ales sa fi minora...pff.... e trist...dar avortul ramane o "sansa" pentru viitorul tau. Daca mai ai nervi sa te gandesti dupa aceea la unul mai colorat... Concluzia: pnm, prefer sa ma protejez decat sa caut raspunsul la intrebare..cu toate ca e buna! :???: |
Sunt cativa pe aici pe care nu-i duce capul.
Cum ma sa faci avort ca n-ai cu ce sa-l intretii? Mai bine v-ati duce la munca lenesilor in loc sa frecati menta pe net. |
Quote:
Avem un regulament cu privire la acest aspect si ... nu vrem sa facem "subtitrari" pentru fiecare abreviere. Merci. |
Quote:
|
Quote:
Pai si cat timp vedeti voi cum faceti... nu chinuiti copilul? |
I: In cazul ruperii prezervativului ce putem face ?
R: Cruce. Putin umor nu ar strica, nici pe threadul asta :). |
As pastra copilul clar !! chiar si in cazul in care fata nu l-ar vrea i-as zice sa mi-l lase mie ;) dar nu adoptie nu avort
|
BV Mate......:P
|
Urmatorul cred cal pastrez :D cine stie 8-|
|
Daca ma incurc cu una pe care nu o iubesc,avort frate,dar daca ramane prietena mea gravida,asta e facem o familie frumoasa.
|
Ca sa raspund la intrebarea din titlu....trag o petrecere si ma veselesc cu familia si prietenii.
Se presupune ca am vrut sa ramana insarcinata, nu ? Ca de aia avem ratiune si suntem oameni, sa stim ce facem, nu ne imperechem ca animalele. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning