Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Funny stuff (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1429-funny-stuff.html)

Al3xius 22-07-04 16:47

ahahahahahahahahaha !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ok ...nu ma bag ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BoSsuL3TZ 22-07-04 20:08

1 Attachment(s)
:) ia sa vedetzi ce TETRIS am gasit :D :lol:

Al3xius 22-07-04 23:00

mie mi se pare funny(si fara sens...) mesajul pe care l-a pus gabi cand a inchis topicurile ... :evil: :evil: :evil:

Gabi 24-07-04 15:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
mie mi se pare funny(si fara sens...) mesajul pe care l-a pus gabi cand a inchis topicurile ... :evil: :evil: :evil:

Ti se pare aiurea, a? Ti se pare aiurea faptu' ca vreau sa pastrez ceva ordine pe forumu' asta? Ti se pare aiurea ca nu te las sa faci ce vrea **** ta? Tu deja incepi sa ma oftici...

Al3xius 24-07-04 16:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Ti se pare aiurea, a? Ti se pare aiurea faptu' ca vreau sa pastrez ceva ordine pe forumu' asta? Ti se pare aiurea ca nu te las sa faci ce vrea p**a ta? Tu deja incepi sa ma oftici...

mi se pare aiurea k ai inchis unele topicuri care incepusera sa-si \"revina\" ... si nu ti-a cerut nimeni sa ma lasi \"sa fac ce vrea **** mea\" ... :evil: :evil: si daca te oftic...nu ma mai baga in seama si gata ! sau da-mi ban pe forum si gata... :twisted: :evil:

EvLSant0S 24-07-04 17:24

atzi incercat la vreo terasa sa o intrebatzi pe ospataritZa....

- ceVA GIN avetzi? :) :) :twisted: :twisted: incercatzi si sa-mi ziceti cum a reactioant

Al3xius 25-07-04 01:13

AHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ba tu nu esti normal !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SpeedeR 25-07-04 16:00

banana power :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ia santose sa te vedem dk o intrebi pe chelneritza c vagin are :D...

i dare you!!!!

Al3xius 25-07-04 17:08

...eu cu prima ocazie o sa intreb ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

SpeedeR 25-07-04 17:25

asteptam sa ne zici ce reactie avuse :D

Theba 30-07-04 18:14

loooooooool
Voi nu suntetzi normali mah...nu prea sunt pe faza la ceea ce se intampla in craiova,insa si cand intru,tot timpul gasesc ceva interesant de citit...
Va salut pe totzi de la cluj...vb pe mess,oke?

g-spott 01-08-04 03:18

loloi Santos ... Asta e ceva de genu', cand te duci cu cineva la o bere si ii zici chelnaritei o bere Tuborg ( de exemplu ), pentru tine, si o Skol pentru baiatu'/fata :)

g-spott 10-08-04 01:14

Va intrebasem mai inainte ce a zis vulpea la arici ... Vad ca nici unu nu a raspuns .... Sa va zic eu ce a zis: Mai dute-n p|_|la mea de-ici....

Si stiti ce a zis ariciu' la vulpe?
Mama, mama ce te-as f|_|te :lol:

Gabi 10-08-04 01:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
atzi incercat la vreo terasa sa o intrebatzi pe ospataritZa....

- ceVA GIN avetzi? :) :) :twisted: :twisted: incercatzi si sa-mi ziceti cum a reactioant

...
Quote:

...eu cu prima ocazie o sa intreb ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

A zis-o...
Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
asteptam sa ne zici ce reactie avuse :D

Chelnerita: \"poftim?\"
Al3xius - a repetat :lol:
Chelnerita: \"doar Beefeater\"

:peace:

g-spott 10-08-04 01:19

Marfa :)

All times are GMT +2. The time now is 22:37.

- Copyright 2026 4Tuning