![]() |
ahahahahahahahahaha !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ok ...nu ma bag ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
:) ia sa vedetzi ce TETRIS am gasit :D :lol:
|
mie mi se pare funny(si fara sens...) mesajul pe care l-a pus gabi cand a inchis topicurile ... :evil: :evil: :evil:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
mi se pare aiurea k ai inchis unele topicuri care incepusera sa-si \"revina\" ... si nu ti-a cerut nimeni sa ma lasi \"sa fac ce vrea **** mea\" ... :evil: :evil: si daca te oftic...nu ma mai baga in seama si gata ! sau da-mi ban pe forum si gata... :twisted: :evil: |
atzi incercat la vreo terasa sa o intrebatzi pe ospataritZa....
- ceVA GIN avetzi? :) :) :twisted: :twisted: incercatzi si sa-mi ziceti cum a reactioant |
AHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ba tu nu esti normal !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
banana power :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ia santose sa te vedem dk o intrebi pe chelneritza c vagin are :D... i dare you!!!! |
...eu cu prima ocazie o sa intreb ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
|
asteptam sa ne zici ce reactie avuse :D
|
loooooooool
Voi nu suntetzi normali mah...nu prea sunt pe faza la ceea ce se intampla in craiova,insa si cand intru,tot timpul gasesc ceva interesant de citit... Va salut pe totzi de la cluj...vb pe mess,oke? |
loloi Santos ... Asta e ceva de genu', cand te duci cu cineva la o bere si ii zici chelnaritei o bere Tuborg ( de exemplu ), pentru tine, si o Skol pentru baiatu'/fata :)
|
Va intrebasem mai inainte ce a zis vulpea la arici ... Vad ca nici unu nu a raspuns .... Sa va zic eu ce a zis: Mai dute-n p|_|la mea de-ici....
Si stiti ce a zis ariciu' la vulpe? Mama, mama ce te-as f|_|te :lol: |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Al3xius - a repetat :lol: Chelnerita: \"doar Beefeater\" :peace: |
Marfa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning