Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/142303-plm-tuning-and-sound-bacau-tuning-vrea-ielea-ta.html)

plm_tuning 27-03-10 16:15

Re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 3199919)
Ieri am integrat intr-un spoiler spate de Astra H doua stopuri de Audi Q7.
Curburile lor sunt total diferite, stopurile de Q7 sunt mult mai lungi si a cam fost lucrul dracului sa le scot ca de acolo, oricum ce a iesit e mai mult decat decent, mie unul chiar imi place cum se vede.
Imaginile mai jos:

A venit proprietarul pe la mine cu spoilerul vopsit şi am profitat de ocazie să-i fac vreo 2 poze, tare fain a ieşit :)

morpheusmaster 27-03-10 22:54

Arata chiar foarte foarte interesant. Bv PLM TUNING. Totusi nu ii inteleg dorinta...

plm_tuning 28-03-10 00:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3225097)
Arata chiar foarte foarte interesant. Bv PLM TUNING. Totusi nu ii inteleg dorinta...

Mulţumesc frumos.
Nici eu, dar clientului i-a plăcut mult cum vin încadrate, deci i-am făcut plăcerea.

plm_tuning 03-04-10 14:37

5 Attachment(s)
Proprietarul Borei căreia i-am făcut prelungirile la spoilere mi-a cerut să-i modific şi capota peste faruri după o imagine pe care o discutasem înainte.

Dacă tot era maşina prin hală pe la noi şi dacă tot are o mulţime de comenzi date şi ne e prieten, m-am hotărât să-i fac o surpriză şi să-i fac şi spoilerul faţă clean.

I-a plăcut mult ce a ieşit, puteti vedea şi voi rezultatul (intermediar, desigur)

cristea_rotitza 06-04-10 12:28

niste praguri pt un golf 3?pret si c modefeimi poti face.

andreigam 08-04-10 10:14

cirai misto Golful c, si se pare ca o sa fie si mai grozv cand o sa fie gata . Si fiesta arata destul de bine cu "aripioara " pe spate :D

TUNERU 09-04-10 22:03

bravo baieti,sa nu faceti nimic la fel.
nici eu nu fac la fel,daca e la fel nu e tuning e copie.
felicitari si tineti-o tot asa.

nitrouxboy 10-04-10 06:26

Salutare si felicitari totodata!Am urmarit topicul si chiar imi place ce iese din mainile vostre :) Se poate pe p.m. un pret pentru bad boy pentru o vectra b ?

plm_tuning 11-04-10 00:51

Mulţumim frumos pentru aprecieri :)
nitrouxboy, ai p.m.

plm_tuning 13-04-10 02:43

11 Attachment(s)
Azi am avut norocul să primesc în hală din nou o maşină pe care am modificat-o masiv acum ceva vreme dar căreia nu apucasem să-i fac fotografii relevante.

Octavia a fost făcută după fotografiile proprietarului, el a ştiut foarte bine ce anume vrea să iasă şi rezultatul îl aveţi mai jos.

Sper să vă placă, am fotografiat toate elementele făcute, acum sunt vopsite deja, proprietarul a fost mulţumit şi a venit cu ea înapoi să continuăm lucrul.
p.s.: la spatele maşinii doar portbagajul shaved îmi aparţine, eleroanele sunt cumpărate.

kinderu_audio 13-04-10 08:15

Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 3273264)
Azi am avut norocul să primesc în hală din nou o maşină pe care am modificat-o masiv acum ceva vreme dar căreia nu apucasem să-i fac fotografii relevante.

Octavia a fost făcută după fotografiile proprietarului, el a ştiut foarte bine ce anume vrea să iasă şi rezultatul îl aveţi mai jos.

Sper să vă placă, am fotografiat toate elementele făcute, acum sunt vopsite deja, proprietarul a fost mulţumit şi a venit cu ea înapoi să continuăm lucrul.
p.s.: la spatele maşinii doar portbagajul shaved îmi aparţine, eleroanele sunt cumpărate.

tare bara...o face mai agresiva;)intrebare,e lucrtata pe bara originala sau e facuta bara integral de la 0???oricum faina
spor in continuare

andreigam 13-04-10 09:29

chiar ati reusit sa faceti o treaba bune ! A iesit chiar misto cum a-ti facuto si il cred ca a fost multumit (proprietarul masinii) ... A lasat masina cui trebuia ;) Spor la treaba in continuare ... si sa ne tineti la curent cu ce noutati mai apar :D

plm_tuning 13-04-10 12:13

@kinderu_audio, mulţumesc frumos, o părere de la tine face mult, că ştii cu ce se mănâncă treaba. recunosc şi că am trişat puţin cu bara, e făcută jumătate din ea pe o matriţă deja existentă pentru Skoda, nu îmi aparţine conceptul, dar rezultatul e mulţumitor şi unitar din punctul meu de vedere :)
@andreigam, multumesc frumos, promit că pun tot ce lucrăm şi e spectaculos

morpheusmaster 13-04-10 12:27

Skoda aia e suparata tare, am vazuto live si mia placut mult. Mai devreme mia ciripit o vrabiutza ce venea de la bacau ca acu intra iar my Sei in garaj si nu mai iese pana nu e gata :) :) :)

kinderu_audio 13-04-10 13:44

Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 3274008)
@kinderu_audio, mulţumesc frumos, o părere de la tine face mult, că ştii cu ce se mănâncă treaba. recunosc şi că am trişat puţin cu bara, e făcută jumătate din ea pe o matriţă deja existentă pentru Skoda, nu îmi aparţine conceptul, dar rezultatul e mulţumitor şi unitar din punctul meu de vedere :)
@andreigam, multumesc frumos, promit că pun tot ce lucrăm şi e spectaculos

e nu e vb de trisat e si dupa posibilitatea clientului stim foarte bn ce implica o matrita si costurile ei .....oricum spor in continuare ;D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 08:36.

- Copyright 2026 4Tuning