![]() |
Re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)
4 Attachment(s)
Quote:
|
Arata chiar foarte foarte interesant. Bv PLM TUNING. Totusi nu ii inteleg dorinta...
|
Quote:
Nici eu, dar clientului i-a plăcut mult cum vin încadrate, deci i-am făcut plăcerea. |
5 Attachment(s)
Proprietarul Borei căreia i-am făcut prelungirile la spoilere mi-a cerut să-i modific şi capota peste faruri după o imagine pe care o discutasem înainte.
Dacă tot era maşina prin hală pe la noi şi dacă tot are o mulţime de comenzi date şi ne e prieten, m-am hotărât să-i fac o surpriză şi să-i fac şi spoilerul faţă clean. I-a plăcut mult ce a ieşit, puteti vedea şi voi rezultatul (intermediar, desigur) |
niste praguri pt un golf 3?pret si c modefeimi poti face.
|
cirai misto Golful c, si se pare ca o sa fie si mai grozv cand o sa fie gata . Si fiesta arata destul de bine cu "aripioara " pe spate :D
|
bravo baieti,sa nu faceti nimic la fel.
nici eu nu fac la fel,daca e la fel nu e tuning e copie. felicitari si tineti-o tot asa. |
Salutare si felicitari totodata!Am urmarit topicul si chiar imi place ce iese din mainile vostre :) Se poate pe p.m. un pret pentru bad boy pentru o vectra b ?
|
Mulţumim frumos pentru aprecieri :)
nitrouxboy, ai p.m. |
11 Attachment(s)
Azi am avut norocul să primesc în hală din nou o maşină pe care am modificat-o masiv acum ceva vreme dar căreia nu apucasem să-i fac fotografii relevante.
Octavia a fost făcută după fotografiile proprietarului, el a ştiut foarte bine ce anume vrea să iasă şi rezultatul îl aveţi mai jos. Sper să vă placă, am fotografiat toate elementele făcute, acum sunt vopsite deja, proprietarul a fost mulţumit şi a venit cu ea înapoi să continuăm lucrul. p.s.: la spatele maşinii doar portbagajul shaved îmi aparţine, eleroanele sunt cumpărate. |
Quote:
spor in continuare |
chiar ati reusit sa faceti o treaba bune ! A iesit chiar misto cum a-ti facuto si il cred ca a fost multumit (proprietarul masinii) ... A lasat masina cui trebuia ;) Spor la treaba in continuare ... si sa ne tineti la curent cu ce noutati mai apar :D
|
@kinderu_audio, mulţumesc frumos, o părere de la tine face mult, că ştii cu ce se mănâncă treaba. recunosc şi că am trişat puţin cu bara, e făcută jumătate din ea pe o matriţă deja existentă pentru Skoda, nu îmi aparţine conceptul, dar rezultatul e mulţumitor şi unitar din punctul meu de vedere :)
@andreigam, multumesc frumos, promit că pun tot ce lucrăm şi e spectaculos |
Skoda aia e suparata tare, am vazuto live si mia placut mult. Mai devreme mia ciripit o vrabiutza ce venea de la bacau ca acu intra iar my Sei in garaj si nu mai iese pana nu e gata :) :) :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning