![]() |
Re: Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=
Ca de obicei ... unii vor certuri pe aici si cum sa faca, cum sa faca... uite ca au gasit o baga iar pe asta cu Sebastian ... :) Fratilor lasati omul sa traiasca, ca in ultima perioada parca e teren de razboi ... Dupa ce organizati curse asa cum o face LR si atatea cate a facut LR atunci sa vedem ... si PM-ul primit, precum si usoara nemultumire a unora care au participat spune multe ... nu vreau sa atac pe nimeni, dar mie asa mi se pare ... ciudat
|
ptiu fir-ash al mamii...ce mesaj ai primit tu
o frumusetze...si evident ca nu vrei sa dezvalui autorul EVIDENT!!! ziceam mai devreme ca imi smulge un zambet threadul asta? acum rad cu lacrimi si nu e o figura de stil (o figura de stil e un fel de luat la misto,ca sa intzelegi si tu Sebastian) n-ai vrea tu sa vii in Craiova sa exploatezi potentialu' ala? ca deh...tu esti guru curselor din Romania si poate sa ai si exclusivitate fir-ar a dracu' de treaba....cum dai tu cu bata in balta... si ziceai ca sa lasam impunsaturile si scandalurile si sa facem ceva constructiv pentru lumea curselor...vad ce constructiv esti tu P.S. Interesant cum apar aia care sunt formati pe pupat de nivel posterior...ce s-a intamplat Sebastian,nu mai faceai fata singur si ti-ai chemat catzeii sa te ajute sa ma combati? lumea care citeste forumul asta are atata minte sa se ia dupa calitatea informatiei si nu dupa numarul de Gigi Contra care latra la luna sperand sa iasa varianta lor ca sunt mai multi la numar |
ma jur deci asta e geniala
"figura de stil=un fel de luat la misto" :lol::lol: |
"Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=" asta e numele topicului si as vrea sa vad poze si filme, etc ... nu iar certuri frate ca sunt satul ... chiar nu se poate face nimic civilizat??????
|
Quote:
imi place de tine...cat te plateste pentru pupatul in partea dorsala si sprijinul dat la bagarea pumnului in gura? |
Quote:
filmuletzele sunt la procesare,dar o sa apara in curand |
Merita maxime laude KOSU care a dat tonul dar lipseste ca sa va tina in mana lui forte, doar cativa au pasiunea la nivelul lui, de condus nu cred si e pacat.
Kos-u a dat tonul ??? Ma faci sa rad. Iarasi te bagi unde nu stii ??? |
Quote:
eu mi-am spus parerea si faza cu figura de stil mi-a placut...adica este chiar de ras... pe bune cum de ti-ai dat seama ca eu sunt...peste vreo 10 minute ma faci si clona este? |
nevermind :)
|
Buhahahha :lol::lol:Sebastiane respectul meu ai un talent in a abera si a inventa chestii doar ca sa discreditezi pe altii ceva de speriat :D . Zau de cand eram mic copil si citeam 1001 de nopti nu am mai vazut un asa talent demn de Sherezada . :oops: . Parerile au fost impartite , au fost cateva greseli dar o gramada de chestii facute bine . Nu vad decar invidie in critica ta si atat, respecta munca altora cum e respectata si a ta. Respecta ca sa fii respectat :!:
:lol::lol::lol::lol: "nu-mi venea sa cred frate...deci praf....praf... " |
Moare frate de oftica Sebastian ... e pe jos cred ... iar alimentati certuri frate ... nu o sa apuc sa vad o poza si eu de chestiile astea ... (fii serios, de ce draq ar muri de oftica??? ca nu v-a iesit bine???)
|
daca un om este mai transant si vede totul mai in negura sau mai in realitate inseamna ca este corupt de cineva?este pus de cineva sa spuna asta?
uite chestia asta ma deranjeaza pe forum!!! eu acum ma simt jignit...acum daca iti pui cateva semne de intrebare si critici mai tare o cursa gata domne... multumesc cirozel :wink: |
Quote:
Acum ce sa zic despre compunerea ta...ai facut-o acasa si ai pus-o aici pe forum sa le induci unora o anumita parere despre aceasta cursa... Apropo, puteai sa te semnezi sub compunerea aia ca stim ca iti apartine... si chiar daca cineva ar fii fost atat de nemultumit de aceasta cursa nu ar fii facut astfel de catalogari la adresa noastra... Felul in care face descrierea "acel om care nu are importantza cine este" denota lipsa de cultura si lipsa de bun simtz si fair play pt munca depusa de cei care s-au straduit ca aceasta cursa sa aiba loc... Buna, Rea -> a fost prima cursa organizata de GRT pe 2006... si la urmatoarea cursa vom sti sa nu mai facem greselile care le-am facut la aceasta cursa! va multumim pt aprecieri si va multumim voua cei care ne criticati,astfel vom invatza sa fim mai buni !!! |
Quote:
PS : "Nu vorbi fara sa stii Nu halii mereu ce auzi de la altii, Nu te da ce nu poti sa fii Sunt vorbe de c*c*t, le-aud in fiecare zi" |
Quote:
tu citesti ce scrisai io pe-aci? ca o sa ia ZoliaT pozele de la mine si-o sa le puna? sau ramasasi fara argumente in mica noastra divergenta de opinii si acum ii dai inainte ca Ieremia cu oishtea-n gard (asta e vorba lu' mama) ? frraaatele meu...esti de toata coma aproape ca mi-ash dori sa te cunosc,nu de alta,da' daca pe un forum ma faci sa rad in halu' asta...atunci live ar trebui sa ma apuce sughitzurile |
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning