![]() |
Re: IS - 05 - AGA
4 Attachment(s)
Tovarasi ! .. nu va agitati .. k pana imi iasa masina la strada mai e .. si nu am ajuns la jante .. oricum o sa fie ceva lat p spate . ideea e k am akuma bataie d cap cu bordul .. incerc sa ii pun cn si nu prea ma pricep ...
la masina sunt multe d modificat ... si cum bn stiti lipsa banilor ne trage in jos .. asa k incetu cu incetu .. se fabrica otetu ;) p.s. : poze cu jante |
dar pasajele se modeleaza dupa jante...o sa vezi tu mai incolo....
|
pfua ce inseamna pasiunea pentru masini, e incredibil....baieti sunteti de apreciat ca aveti atata rabdare pentru a investi in dacii, eu nu as modifica nici una din masinile pe care le am...cea mai mare modificare la a mele a fost deodorantul din interior :)), si sistemele audio, mi-s aceleasi din fabrica... sunteti incredibili, bafta bafta in continuare...si spor la lucru
|
Quote:
"Atunci nu stiu ce cauti pe acest forum?" sau ti-au placut stikere-le cu 4tuning din luneta daciilor? |
Quote:
|
Quote:
|
sunteti Off topic ... ZAT !
|
yulika, te intreb...la cat estimezi ca iti iese investitia in dacia ta ?
|
pai sa incepem ...
Domeniul tinichigerie : - bot ( semiaripi interioare,ochelari,suporti capota, si tot c mai contine) : 80 Ron aprox. - praguri 2 , dubluri praguri 2 , stalpi fata 1 , "gat lebada " 2 , semiaripi spate 2 : 300 Ron aprox. - portiere , capota , aripi , grila , faruri , semanlizari , parbriz, luneta, bord , instalatie electrica + alte nimicuri ( sponsor ) [Carora le multumesc Anticipat] - kit , smilrghel , vopsea , diluant , grund , antifon , teroson - circa 350 Ron aprox. + tinichigiu + electrician ...... |
pfuuu, pai iesi bine de tot...felicitari...si o sa ai o masina unicat de care sa fii mandru...cu costuri relativ scazute (zic eu)....pe mine de ex la chrysler, uleiu de transmisie si filtru hidraulic au fost tot cam pe-atata:))
|
8 Attachment(s)
stiu k mai am si un A4 B5 .. si diferenta se observa
POZE cu A4 : |
vad ca si audi-u ti costumizat :), esti pasionat... tine-te de treaba si adu batranica de dacie inapoi pe strazi...spor
|
3 Attachment(s)
si povestea continua .....
|
La capota aia nu i-ai dat cu nimic pe interior si uite cum a luat-o "cancerul"...
|
azi am rezolvat'o .. cu grund si teroson ;) + ink catev reglaje .. azi totodat a intrat masina in garaj .. sper k sa iasa vopsita ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:00. |
- Copyright 2026 4Tuning