Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   IS - 05 - AGA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/141729-is-05-aga.html)

yulika 02-12-09 23:08

Re: IS - 05 - AGA

4 Attachment(s)
Tovarasi ! .. nu va agitati .. k pana imi iasa masina la strada mai e .. si nu am ajuns la jante .. oricum o sa fie ceva lat p spate . ideea e k am akuma bataie d cap cu bordul .. incerc sa ii pun cn si nu prea ma pricep ...
la masina sunt multe d modificat ... si cum bn stiti lipsa banilor ne trage in jos .. asa k incetu cu incetu .. se fabrica otetu ;) p.s. : poze cu jante

bolidu' 02-12-09 23:09

dar pasajele se modeleaza dupa jante...o sa vezi tu mai incolo....

cn3azu 03-12-09 02:01

pfua ce inseamna pasiunea pentru masini, e incredibil....baieti sunteti de apreciat ca aveti atata rabdare pentru a investi in dacii, eu nu as modifica nici una din masinile pe care le am...cea mai mare modificare la a mele a fost deodorantul din interior :)), si sistemele audio, mi-s aceleasi din fabrica... sunteti incredibili, bafta bafta in continuare...si spor la lucru

Bughilas 03-12-09 08:32

Quote:

Originally Posted by cn3azu (Post 2857328)
pfua ce inseamna pasiunea pentru masini, e incredibil....baieti sunteti de apreciat ca aveti atata rabdare pentru a investi in dacii, eu nu as modifica nici una din masinile pe care le am...cea mai mare modificare la a mele a fost deodorantul din interior :)), si sistemele audio, mi-s aceleasi din fabrica... sunteti incredibili, bafta bafta in continuare...si spor la lucru

scuza-ma daca te deranjeaza ce am sa-ti scriu mai jos...

"Atunci nu stiu ce cauti pe acest forum?" sau ti-au placut stikere-le cu 4tuning din luneta daciilor?

andi_cimpean 03-12-09 11:21

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 2857534)

"Atunci nu stiu ce cauti pe acest forum?" sau ti-au placut stikere-le cu 4tuning din luneta daciilor?

Sa stii ca sunt si pasionati carora le plac masinile STOCK...asa cum au venit ele din fabrica (cu bune sau cu rele)

cn3azu 03-12-09 12:47

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 2857534)

pai la masinile care le detin eu, tuningul e cam in plus...:) si nu prea am ce sa le fac...sunt masini din clasa mai de lux si nu arata bine cu tot felu de inflorituri, plus de asta sunt cam full option amandoua...oricum am tot respectul si consideratia pentru voi si ceea ce faceti din masinutele voastre....:) si pe forum am intrat din cauza uneia dintre masini care e ceva mai rara si am avut nevoie de niste sfaturi competente in domeniu...si le-am gasit aici...

yulika 03-12-09 14:16

sunteti Off topic ... ZAT !

cn3azu 03-12-09 14:21

yulika, te intreb...la cat estimezi ca iti iese investitia in dacia ta ?

yulika 03-12-09 23:13

pai sa incepem ...
Domeniul tinichigerie : - bot ( semiaripi interioare,ochelari,suporti capota, si tot c mai contine) : 80 Ron aprox.
- praguri 2 , dubluri praguri 2 , stalpi fata 1 , "gat lebada " 2 , semiaripi spate 2 : 300 Ron aprox.
- portiere , capota , aripi , grila , faruri , semanlizari , parbriz, luneta, bord , instalatie electrica + alte nimicuri ( sponsor ) [Carora le multumesc Anticipat]
- kit , smilrghel , vopsea , diluant , grund , antifon , teroson - circa 350 Ron aprox.
+ tinichigiu + electrician ......

cn3azu 04-12-09 00:03

pfuuu, pai iesi bine de tot...felicitari...si o sa ai o masina unicat de care sa fii mandru...cu costuri relativ scazute (zic eu)....pe mine de ex la chrysler, uleiu de transmisie si filtru hidraulic au fost tot cam pe-atata:))

yulika 04-12-09 01:00

8 Attachment(s)
stiu k mai am si un A4 B5 .. si diferenta se observa
POZE cu A4 :

cn3azu 04-12-09 11:52

vad ca si audi-u ti costumizat :), esti pasionat... tine-te de treaba si adu batranica de dacie inapoi pe strazi...spor

yulika 05-12-09 03:17

3 Attachment(s)
si povestea continua .....

andi_cimpean 05-12-09 12:13

La capota aia nu i-ai dat cu nimic pe interior si uite cum a luat-o "cancerul"...

yulika 05-12-09 17:12

azi am rezolvat'o .. cu grund si teroson ;) + ink catev reglaje .. azi totodat a intrat masina in garaj .. sper k sa iasa vopsita ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:00.

- Copyright 2026 4Tuning