![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
Quote:
ps: am auzit ca l-ai facut pe tenu :) pe la daewoo |
Quote:
legat de gpl ma cam indoiesc ca scoate performantele astea cand toata lumea stie ca gpl o puturoseste si mai ales cu a- 3a. NU se pare ca problema directiei este prezenta in realitate. revin si spun pe bune cum verificam corectitudinea ceasurilor eu am incercat o chestie sa alerg dupa un c4 cu afisaj dala mare si am vazut ca la 45 ai lui eu aveam tot 45 mai mult nu am putut ca eram in buc. vreau ceva clar cum dracu ii facem sacreada pe cei care nu au astfel de masini si care zic cielo nu sepoate asa ceva. |
Quote:
La daewoo m-a cam umplut de draci o legantza |
De ma Miki....lasa sa il arzi tu dupa .......sti tu. :D
Oricum masina ta e departe de Cielo`urile de sunt pe aicea pe forum.....asa ca eu unu te cred. P.S. - hai sa mergem sa face chestia aia ca vine vara :) |
An avut si eu Cielo si i-am dat 190 pe A2(Autostrada Soarelui).
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am avut abs si airbag in stanga si drepta....da cand mi-o reparat-o nu au mai gasit...si puteau sa aduca da plateam de muream.
au fost si daewoo ciudat construite, la fel ca si vectra 4x4, pana acuma 2 saptamani n-am stiut ca exista vectra 4x4 |
Deci.....fara un chip sau o remapare nu treci tu la Cielo de 7000 rpm nici sa iesi din masina sa impingi!!!
Si am zis 7000 pt ca sunt si masini mai ciudate, la un Cielo normal injectia se taie pe undeva pe la 6500 rpm!!! |
AIRBAG dreapta pe CIELO - asta CHIAR ca nu am vazut EVER !!!
|
a meu avea, si abs
|
Quote:
|
din cate stiu , la cielo s-a pus airbag decat la sofer .
|
daca tot ati vorbit de chip , de unde cum si cat trebuie pentru asa ceva ca la un moment dat m-ar interesa.
|
Un Chip pt Cielo costa undeva intre 150-300 E (depinde unde e facut) si se castiga aprox 10-11% din puterea motorului, ca la orice masina aspirata!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning