Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   Masini de peste 1 mil euro prezentate de Midnight Racers!! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/14095-masini-1-mil-euro-prezentate-midnight-racers.html)

ono41 11-04-06 17:52

Re: Masini de peste 1 mil euro prezentate de Midnight Racers!!

Quote:

Originally Posted by andreitentean
a iesit pana la urma calculul cu un milion de euro?
ca acum nu mai este nici un secret.
nu de alta dar am auzit lumea spunand ca cei de la MR sunt cofetari pt ca umfla coca ca sa para mai mare. mie unul mi-a placut , dar sti cum e lumea...

Vorbele astea sunt de la tine si ai scris aici aiurea, de fapt ai scris k sa faci si tu un pic de agitatie k sa vada lumea k esti si tu un miez. Miezule :D

andreitentean 12-04-06 10:07

Quote:

Originally Posted by ono
Vorbele astea sunt de la tine si ai scris aici aiurea, de fapt ai scris k sa faci si tu un pic de agitatie k sa vada lumea k esti si tu un miez. Miezule :D

nu ono. nu ca sa fac agitatie am scris. dar cum ziceai si tu parca la inceputul topicului pe noi ne caracterizeaza lenea,teribilismul,sambata libera,dormitul pana la pranz si telefonul mobil si deci umflam lucrurile pe care le-am facut ca si cum au fost extrem de complex si solicitante, privim planurile de viitor ca fiind deja reolvate si tot asa. din acest motiv consider ca aceasta aberatie de afirmatie premergatoare salonului este o foarte buna ocazie de ai da peste nas celui care a facut-o si poate asa mai coboara cu picioarele pe pamant.
de ce trebuie umflate lucrurile?
credeti ca altfel nu mai plac lumii?

ma repet: inainte de salon nu se putea raspunde la intrebarea de unde un milion?,pt ca se deconspira marele secret. acum salonul intunericului s-a terminat. asta va spun eu in caz ca nu ati vazut din cauza intunericului.

si deci, cat iese totalul ?

andreitentean 12-04-06 10:12

Quote:

Originally Posted by Achim
bai... da' d c sa ne laudam atat inca de pe acum!? nu ar fi mai bine sa lasam lumea sa vada... in fine... fiekre cu gandirile lui...

si sincer, kiar credeti ca o sa vina cineva din afara, de la vreun alt club sa zica aici... "wow... bravo baieti... ce tari sunteti?". cam suna a lauda de sine... si nu uitati, ca sunt de aceiasi parte doar ca incerc sa fiu impartsial... :no:

nu spunea ono. corectez. dar stiam ca am vazut un post serios undeva la inceput.

blowwind 12-04-06 10:34

gallardo - 140
subaru - 50
subaru - 40
cayenne - 150
A4 - 30
type-r - 25
m3 - 50
seria 7 - 70
slk - 30
seria 6 - 70
TT - 30
SL AMG - 100
Continental GT - 200

+ masinile venite din Republica Moldova...yo zic ca s`a depasit milionul :P

cata4 12-04-06 14:57

Quote:

Originally Posted by andreitentean
nu spunea ono. corectez. dar stiam ca am vazut un post serios undeva la inceput.

Post serios , era pt ca , unu de la noi din club era de aceeasi parere cu u!
Pot sa zic si de ce scria asa , pt ca in acel moment el nu era pe lista noastra cu masinile care participau la salon , acum cred eu ca regreta !!!!
Probabil acum e mai bine daca acest topic s-ar inchide!

Alex_Evo_VIII 05-05-06 23:26

Quote:

Originally Posted by blowwind
gallardo - 140
subaru - 50
subaru - 40
cayenne - 150
A4 - 30
type-r - 25
m3 - 50
seria 7 - 70
slk - 30
seria 6 - 70
TT - 30
SL AMG - 100
Continental GT - 200

+ masinile venite din Republica Moldova...yo zic ca s`a depasit milionul :P

Fa shi u te rog un calcul sa vezi ca itzi da 985.000 euro, mai cauta o mashina de 15.000 (Fara rautate), am impresia ca mai erau shi altele, oricum felicitari ..... suntetzi buni .... :D

blowwind 06-05-06 07:57

Quote:

Originally Posted by Alex_Evo_VIII
Fa shi u te rog un calcul sa vezi ca itzi da 985.000 euro, mai cauta o mashina de 15.000 (Fara rautate), am impresia ca mai erau shi altele, oricum felicitari ..... suntetzi buni .... :D

am spus clar + MASINILE DIN REPUBLICA MOLDOVA....care DEPASESC 15.000 EURO ;)

Al3xius 13-05-06 12:02

plus motoarele ;)

momo 14-05-06 15:38

+ fetele :D

na ca sa va fac pe toti! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning