![]() |
Re: Instinctive MotorSport
Gata.....hai sa zicem ca nu am fost facut sa se simta ei bine... ! eu am rezolvat aacum problema si cu titi :) sper ca ma inteles ! si vom reveni la primavara !
|
Deja am inceput sa ne vb si de sus .....nu mie se pare normal si cred ca atat timp cat am facut parte din acest club avem dreptul sa postam unde vrem,nu ne poate spune cineva unde sa postam si unde nu si nu e vina noastra ca sa intamplat ce sa intamplat e doar vina ta asta pt ca nu te-ai mai implicat si cel mai rau e ca ai uitat cu cine umblai pana mai ieri si pe cine aveai in club.pacat eu cand am venit in club eram toti o echipa insa cu timpul stii bine ca tu te-ai cam retras dintre noi. Nu mai e nimic de zis sal
|
asa este ! sal
|
fratimiu stii destul de bine ca,clubu sa rupt din cauza ta.u degeaba ai dat si dai vina pe mn da nu a fost dn cauza mea ai obs si u ce alegere au facut baietii ''au venit cu mn''.oricum pt tot ce sa intamplat te ast pe strada cu baietii tai Pety
|
lasal pe om ..isi face club..shhhh.. toata lumea .otraviti fantanile.. dati foc la case si retragerea in munti :))
|
bv cocos iti dua dreptate suta-n mie respect pt vb astea Pety
|
Din moment ce eu nu am mai pomenit de voi nimic ? ce tb mai aveti ? sa comentati de club ? am incheiat subiectu si gata ! daca vreti sa mai vb aici...vb de alte chestii nu de astea...pt ca numai are rost sa dezgropi acu..pentru ceva ce a fost si in mare parte am rezolvat ...
|
3 Attachment(s)
membru Instinctive !
Mero BMW 530d 230 HP |
gata ai terminat cu daciile in club sau urmeaza :))) ? :D
|
ce dacii ?
|
pai in club :))) mai bagi dacii sau nu :)) ?
|
depinde de dacie :))
|
Quote:
|
dap..maine mergem sa lucram la ea :D
|
Quote:
bafta .. pacat de masina era forta ... doamne ajuta sa invie ... am auzit ca are de gand schimbari majore jenti , sprancene , low ride dastea .... ?! e cumva masina co`fondatorului actual ? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning