Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Cadillac Escalade vs Bmw X5 4.8is (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14009-cadillac-escalade-vs-bmw-x5-4-8is.html)

steffan 09-09-08 12:54

Re: Cadillac Escalade vs Bmw X5 4.8is

dolb ai dreptate, lasand toate diferentele de opinie trebuie sa recunoastem k BMW si Mercedes sunt cu o clasa peste VAG. Tocmai din acest motiv nu au nevoie ca X5, X6 sau ML, GL sa traga avioane, lumea deja stie ca sunt masini bune, si nu mai au nevoie de publicitate de tipul asta.

KillerINC 09-09-08 12:55

cearta asta cu "bmw e bmw" , "audi e audi" , etc , nu a mai fost si acu vre-o saptamana ?

dolb 09-09-08 12:56

care lume? lumea din romania? pai taranu roman ce stie altceva? bmw si atat! aa.. si sa fie mare! cat mai mare! .. du-te in germania si zi-mi cate masini de teren vezi pe autostrada

DarkJEDI 09-09-08 13:06

Publicitatea cu avionul era pentru a introduce dieselul pe piata americana. cum aia cauta suv-uri, asta care are forta si nu consuma mult va avea succes.

Ce atata disputa VAG - BMW. toate sunt masini. nu exista ca aia e mai tare sau cealalta. alegi masina dupa novoile care le ai, si dupa care iti place mai mult. modul de constructie e acelasi. tot fiare sunt.

El_Nino 09-09-08 14:11

Ati deviat total de la subiect.... aici era vb de X5 vs Escalade.....
Parerea mea ca X5 este peste tot ce misca in clasa Suv...vedeti si voi teste facute de expertii in domeniu...Escalade pt mine reprezinta Bling Bling si Hip-Hop...in rest doar un autobuz care la prima curba abordata cu o viteza mai mare.....itzi cam da dureri de cap.... si in teren accidentat este varza pe cand X5-ul nu uitatzi ca are tehnologia celor de la Land Rover.... care in domeniul asta sunt cei mai tari...So... va las sa va certatzi in continuare.... pace!

sbogdan82 09-09-08 15:06

Scuze de interventie,dar e greu de comparat pe criterii cat mai obiective aceste 2 masini.
Sunt construite de in 2 tari complet diferite,pentru clienti cu alte interese.
Escalade-ul e o masina de statut social...una dintre cele mai mari posibile.Mai mare decat el ca dimensiuni cred ca e doar Chevy Suburban.la acest gen de masini americanii s-au concentrat aproape exclusiv pe confortul interior aproape ignorand celelalte aspecte.
In privinta X5-ului,e si ea o masina de statut,dar una europeana,BMW amintindu-si ca e important cum sta o masina pe drum mai ales dc nu e doar drept.

_anaconda_ 09-09-08 15:55

Quote:

Originally Posted by El_Nino (Post 1741830)
Ati deviat total de la subiect.... aici era vb de X5 vs Escalade.....
Parerea mea ca X5 este peste tot ce misca in clasa Suv...vedeti si voi teste facute de expertii in domeniu...Escalade pt mine reprezinta Bling Bling si Hip-Hop...in rest doar un autobuz care la prima curba abordata cu o viteza mai mare.....itzi cam da dureri de cap.... si in teren accidentat este varza pe cand X5-ul nu uitatzi ca are tehnologia celor de la Land Rover.... care in domeniul asta sunt cei mai tari...So... va las sa va certatzi in continuare.... pace!

mi-ar fi jena sa mentionez capitolul offroad la X5, sau X3 cand sunt total pe dinafara masinutele alea, deci iti cumperi camion sa mergi cu el numai pe strada?cumpara-ti limuzina atunci

laur_nsl 14-09-08 03:59

x5 e o masina mai buna dar parerea mea k suv-urile nu sunt masini, sunt fitze ........nimeni nu o sa mearga cu un x5 sau cu un escalade pe teren accidentat, deci votez escalade dak e alb cu jante cromate de 25'

Claw166 18-09-08 15:39

am avut ocazia sa merg cu un X5 3,0d ,si m`a impresionat placut ... imi place mai ales modelul vechi,fara acel face-lift :D ,dar parca mai repede iesi in evidenta cu un Cadillac,pt k sunt foarte multe X5`uri pe strazile romanesti ... Votat X5 :D

993turbo 16-11-08 01:20

Quote:

Originally Posted by Vladutzzz_sv (Post 331550)
Prietene am si eu o intrebare. Ai avut ocazia sa mergi cu ambele masini de spui ca escalade este o gluma proasta???? Escalade-ul cu motor 7.5 nu stiu cum sa iti spun dar face la linie multe masini considerate ca fiind masini sport. Daca te referi la design....fiecare cu gusturile sale. Asa cum am mai spus votez pt escalade.

Eu am mers cu amandoua ( care 7.5 ?!?) si Escalade e o gluma nereusita pe roti, poate sa fie atractiva pt un driveby shooting daca ai lant greu de aur la gat. Lasand gluma la o parte, nu stu ce cauta masinile astea in aceeasi propozitie. Lamuriti ma si pe mine: comparam SUV uri de lux? Escalade e la fel de deluxe ca si un F-150, pana si lipiciul pt piesele de plastic din Logan miroase mai bine. Comparam perfomante rutiere? Asta ar fii gluma zilei ..:lol: esti mai rapid cu un Golf decat cu Esacalade ul (atentie, drumurile au si curbe :) chiar si aici in N America). Comparam capacitatea off road? De acord, X5 e doar un SUV orientat spre strada mai mult, in schimb Escalade ul are capacitatile de tot teren ale unui Dodge Caravan adica 0 pt cei care nu stiu. Nu stiu, oricum incerc sa privesc problema, nu vad cum se pot compara masinile astea. Una e un high Performance/Luxury SUV de la un producator de varf german, cealalta e o..declaratie ca ti place rap ul si ca gusturile tale nu le depasesc pe cele ale lui Copilu minune sau alde 50% ala mare vedeta. Sa mentionez securitatea pe care ti o ofera masina? Si nu ma refer la gloantele trase dupa tine la Jane & Finch seara :) .. Calitate? Fiabilitate? High tech auto german sau o manea pe roti? Alegeti voi de aici.. Ingrijoratoare scorurile, cum mama zmeului au votat 60 de insi ..chestia asta?!? Mi e mi ar fi rusine sa spun asa ceva in public..Tot e bine, poti face o lista cu cine nu are ce cauta pe un site legat de performanta si cei care au carente grave la cultura auto..numai copiati toate tiganiile promovate din USA va rog.

ionut_cluj 16-11-08 01:54

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1866681)
Eu am mers cu amandoua ( care 7.5 ?!?) si Escalade e o gluma nereusita pe roti, poate sa fie atractiva pt un driveby shooting daca ai lant greu de aur la gat. Lasand gluma la o parte, nu stu ce cauta masinile astea in aceeasi propozitie. Lamuriti ma si pe mine: comparam SUV uri de lux? Escalade e la fel de deluxe ca si un F-150, pana si lipiciul pt piesele de plastic din Logan miroase mai bine. Comparam perfomante rutiere? Asta ar fii gluma zilei ..:lol: esti mai rapid cu un Golf decat cu Esacalade ul (atentie, drumurile au si curbe :) chiar si aici in N America). Comparam capacitatea off road? De acord, X5 e doar un SUV orientat spre strada mai mult, in schimb Escalade ul are capacitatile de tot teren ale unui Dodge Caravan adica 0 pt cei care nu stiu. Nu stiu, oricum incerc sa privesc problema, nu vad cum se pot compara masinile astea. Una e un high Performance/Luxury SUV de la un producator de varf german, cealalta e o..declaratie ca ti place rap ul si ca gusturile tale nu le depasesc pe cele ale lui Copilu minune sau alde 50% ala mare vedeta. Sa mentionez securitatea pe care ti o ofera masina? Si nu ma refer la gloantele trase dupa tine la Jane & Finch seara :) .. Calitate? Fiabilitate? High tech auto german sau o manea pe roti? Alegeti voi de aici.. Ingrijoratoare scorurile, cum mama zmeului au votat 60 de insi ..chestia asta?!? Mi e mi ar fi rusine sa spun asa ceva in public..Tot e bine, poti face o lista cu cine nu are ce cauta pe un site legat de performanta si cei care au carente grave la cultura auto..numai copiati toate tiganiile promovate din USA va rog.

Imi pare rau prietene, dar tu esti ceea ce se numeste "hater".
Escalade face la linie dreapta Golf Gti si Focus ST. E o masina extrem de frumoasa, cu foarte multe calitati. Dealtfel, eu nu tin minte cand a facut Cadillac masini proaste.

993turbo 16-11-08 02:27

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1866699)
Imi pare rau prietene, dar tu esti ceea ce se numeste "hater".
Escalade face la linie dreapta Golf Gti si Focus ST. E o masina extrem de frumoasa, cu foarte multe calitati. Dealtfel, eu nu tin minte cand a facut Cadillac masini proaste.

Iar tu esti dintre cei care cred ca performanta este o liniuta (asta cam spune tot despre un om cand vb despre cultura auto, scuze daca sunt prea dur)
Daca o sa urmaresti post urile mele o sa vezi ca incerc sa scutur tanara generatie din ro de toate miturile de 2 bani care exista acum, sa inoculez un pic de cultura auto, nu spun ca toti sunt asa, cel mai bun exemplu este boy_wonder ( respectele mele, intotdeauna cu argumente si cu stiri proaspete si exacte)
Revenind la topic, Escalade este un produs de marketing care se bazeaza strict pe reactia cumparatorilor mai ..ciocolatii sau a emigrantilor ukrainieni, este SUV ul rapperilor, a oamenilor lipsiti de bun gust, simt tehnic samd. Mult laudatul motor de 1 milion de litri este jenant de fapt (asta daca alergatul din semafor in semafor constituie "performanta") Daca insisti sa compari Escalade ul cu X5 inseamna ca pt tine Forrest Gump si Sclava Isaura au aceeasi valoare, sau compari un vin de Porto dintr un an bunicel cu berea noroc sau cum ii spune la aia care se vinde la 5 litri, iar un BMW M3 e mai slab ca un Dodge Neon., ai prins ideea? Hater? :) poate daca am vb despre GT-R (am ajuns sa urasc masina asta superumflata de marketing), in cazul de fata vb de o prapastie deja.."e o masina f frumoasa" ? aici m ai incuiat de tot. Rau de tot. Asa de tare ca incep sa ma gandesc la Alfa Brera, Miura, 406 Coupe, GTO etc si sa incerc sa l plasez pe acolo pe undeva ..:lol:
Banuiesc, si sper sa nu gresesc, toata atractia asta vine de la faptul ca "e mai putine pe strada" in romania, e ..exotica :lol: acolo. Aici e altfel, cine vrea SUV de lux, isi ia un Range, Cayenne, X5, etc. Redneck ul candian isi ia un Cadillac cu bena in spate (asa l a invatat tasu, ca un "truck" e cea mai tare masina din lume) si iata miracolul, avem un pick up de lux..curat lux coane Fanica, parol...daca ai condus unul si spui ca e de lux recomand calduros consult oftalmologic.
Numai bine..

ionut_cluj 16-11-08 11:03

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1866711)
Iar tu esti dintre cei care cred ca performanta este o liniuta (asta cam spune tot despre un om cand vb despre cultura auto, scuze daca sunt prea dur)
Daca o sa urmaresti post urile mele o sa vezi ca incerc sa scutur tanara generatie din ro de toate miturile de 2 bani care exista acum, sa inoculez un pic de cultura auto, nu spun ca toti sunt asa, cel mai bun exemplu este boy_wonder ( respectele mele, intotdeauna cu argumente si cu stiri proaspete si exacte)
Revenind la topic, Escalade este un produs de marketing care se bazeaza strict pe reactia cumparatorilor mai ..ciocolatii sau a emigrantilor ukrainieni, este SUV ul rapperilor, a oamenilor lipsiti de bun gust, simt tehnic samd. Mult laudatul motor de 1 milion de litri este jenant de fapt (asta daca alergatul din semafor in semafor constituie "performanta") Daca insisti sa compari Escalade ul cu X5 inseamna ca pt tine Forrest Gump si Sclava Isaura au aceeasi valoare, sau compari un vin de Porto dintr un an bunicel cu berea noroc sau cum ii spune la aia care se vinde la 5 litri, iar un BMW M3 e mai slab ca un Dodge Neon., ai prins ideea? Hater? :) poate daca am vb despre GT-R (am ajuns sa urasc masina asta superumflata de marketing), in cazul de fata vb de o prapastie deja.."e o masina f frumoasa" ? aici m ai incuiat de tot. Rau de tot. Asa de tare ca incep sa ma gandesc la Alfa Brera, Miura, 406 Coupe, GTO etc si sa incerc sa l plasez pe acolo pe undeva ..:lol:
Banuiesc, si sper sa nu gresesc, toata atractia asta vine de la faptul ca "e mai putine pe strada" in romania, e ..exotica :lol: acolo. Aici e altfel, cine vrea SUV de lux, isi ia un Range, Cayenne, X5, etc. Redneck ul candian isi ia un Cadillac cu bena in spate (asa l a invatat tasu, ca un "truck" e cea mai tare masina din lume) si iata miracolul, avem un pick up de lux..curat lux coane Fanica, parol...daca ai condus unul si spui ca e de lux recomand calduros consult oftalmologic.
Numai bine..

O, Doamne, mai fratele meu! Lasa naibii discursurile astea de martir. In celealalt post al tau spuneai, plin de patos, cum ca golful e mai rapid decat Escalade. Dar daca zic eu invers inseamna ca-s nestiutor, sau cum?
Da, e o masina frumoasa, tu o compari cu niste masini care nu-s SUV-uri, masini desenate de maini binecuvantate italiene. Din start n-are rost comparatia. E frumoasa cui ii place. Nu-ti place tie? asta este.
Altfel, am condus mai multe suv-uri americane si, umila mea parere, spune ca nimic nu e mai frumos (vorbind de suvuri) decat Chevy Tahoe 2007.

993turbo 16-11-08 20:24

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1866991)
O, Doamne, mai fratele meu! Lasa naibii discursurile astea de martir. In celealalt post al tau spuneai, plin de patos, cum ca golful e mai rapid decat Escalade. Dar daca zic eu invers inseamna ca-s nestiutor, sau cum?
Da, e o masina frumoasa, tu o compari cu niste masini care nu-s SUV-uri, masini desenate de maini binecuvantate italiene. Din start n-are rost comparatia. E frumoasa cui ii place. Nu-ti place tie? asta este.
Altfel, am condus mai multe suv-uri americane si, umila mea parere, spune ca nimic nu e mai frumos (vorbind de suvuri) decat Chevy Tahoe 2007.

Daca o sa citesti cu atentie tot ce am scris acolo o sa gasesti un mic amanunt, acela ca drumurile nu au numai linii drepte. Oriunde in lume. Si daca tu sustii ca pe un drum real hambarul pe roti care este Escalade ul este mai rapid ca un GTI..am incheiat discutia. Nu stiu de ce ma asteptam la altceva de la cineva care masoara performanta masinilor dupa..liniute. Cat priveste "fumusetea" masinii, ai dreptate, gusturile nu se discuta..Escalade este o masina de ""poseur", masina ideala pt a te da mare in ochii celor la fel de lipsiti de bun gust/cultura auto dar cu mai putini bani decat "fericitul" posesor, daca Tahoe e referinta la SUV uri pt tine totul e in regula :), it's a free world :)
Am alocat deja prea mult timp subiectului asta, o sa ma ocup de comparatii mai serioase acum.
Numai bine.

dolb 16-11-08 20:40

hai ma nene ma ne mai lasi?! toata tara e imbacsita de bmw-uri.. de tarani cu q7 si xcinci! Escalade-ul este mai exclusivist! De ce dracu au toti rapperi escalade? ca e urata si ca fuge ca un melc? NI S-A LUAT DE MASINI OBOSITE PENTRU OCHI ! VREM LUX SI EXCLUSIVISM !

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning