![]() |
re: E36 - 66FLY - visul meu devine īncet realitate
Nu pot ma abtin sa nu scriu si eu aici cate ceva.
Cand am vazut masina, nu mi-a venit sa cred ca poate exista o asemenea splendoare de E36 la noi in tara......Felicitari pentru munca depusa, si investitiile cu bun gust in Pisy......Sper s-o pot vedea si eu live, si de asemenea sa pot cunoaste posesorul acestui rar si unic E36, asa cum e el.....in felul lui ;) App, nu esti singurul posesor de E36 care are fixurile lui cu anumite chestii (gen tobele), contrar majoritatii vizitatotilor acestui forum :twisted: Inca odata felicitari pentru Pisy. Stima E36 :!: |
1 Attachment(s)
Cumva asta e tot a ta ? Difera multe pe ea, dar totusi au in comun jentile si aripile spate :arrow:
|
e aceias masina numai ca in starea aia era acum 3 4 ani... Interioru era de racheta, bord fibra tot fibra..
|
Am stat la o cafea weekend'ul asta cu bogdan , super baiat , masina o tot admiram incontinuu . Sincer cred ca este , adica nu cred ci sunt sigur ca este cea mai frumoasa pisica din romania . Felicitari inca o data bogdane
|
Ionutz, Bogdan e cel care mi-a facut masina, vezi ca ne incurci...:P
|
3 Attachment(s)
un vis frumos:D
|
Quote:
|
Quote:
masina asta ii orce numa PISY NU!! |
bine ca deja s-a cam transformat din vis in realitate...inca putin si va fi integral realitate !
|
Quote:
|
Quote:
Īn rest, cred că are absolut tot ce īţi doreşti! Chiar că e un vis! |
Quote:
|
Frumoasa masinuta.Sa ai grija de ea.Cat despre interior incet dar frumos.mult succes:)
|
bestiala
NU SUNT CUVINTE PENTRU ACEASTA MASINA |
multumesc inca o data pentru aprecieri,....mai am de refacut interiorul, sa termin portbagajul -si de cosmetizat ce se vede prin eleronul din spoilerul spate (diferential, izolat traseul de la tobe etc), si...sper intr-un viitor nu prea indepartat si o schimbare de motor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning