Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cum a fost la King Of Europe: (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/139628-king-of-europe.html)

morpheusmaster 02-09-09 00:25

re: Cum a fost la King Of Europe:

Ma deci e groasa treaba la cazare???

Trixi campinguri aveti pe langa cluj??? Loc de pus cortul intre blocuri ceva? :))

Trixi 02-09-09 08:58

eu sunt oradeanca ;)
linga polus,e zona privata,jur imprejur.sincer iti zic,ca nici noi nu stim exact cum vom rezolva problema.

Eu_Paco 04-09-09 18:28

As vrea sa stiu, evenimentul are loc pe niste strazi din Cluj, special amenajate pentru asemenea evenimente, sau cum/unde ?:confused:

Ali_ump 04-09-09 19:46

Intr-o parcare foarte mare .... Polus Center se numeste!

Eu_Paco 04-09-09 19:47

mersi Alin .. tinem legatura si poate plec si eu odata cu voi :)

morpheusmaster 05-09-09 00:52

Bun baieti!...ar cam trebui sa incepem asa in niste linii mari sa vorbim de masinile care merg si o cazare...

Haideti sa stabilim ca locatie de intalnire in Piatra Neamt, parcarea Stadionului... e cel mai bine acolo...nu o sa deranjam pe nimeni (evacuari, turatii la 4 noaptea...toate adunate...)...ce ziceti, ok asa??? MEETING PLACE: LA STADION

Ali_ump 05-09-09 00:58

Sustin , parcare Stadion ... Toata lumea sa aiba plinu facut cand ajunge acolo, sa fie aprovizionat cu tot ce trebe pentru drum pentru ca nu vom opri decat in caz de urgenta majora:).
La ora 4:30 fix sa dam adunarea generala iar la maxim 5:00 AM plecarea oficiala , cine nu ajunge pana la ora 5:00 , ne ajunge pe drum.
Exista telefoane, ne sunam intre noi ;)
Cu cazarea o sa fie mai dificil...aici inca nu stiu cum rezolvam pentru ca nu stiu cati suntem@! Cred ca fiecare in parte se gandeste unde doarme...asa ca ..nush daca va fi posibila ideea cu statu la un loc...oricum nu cred ca o sa doarma prea multa lume in nmoaptea respectiva deci vom fii cu totii cam in aceleasi locuri:)

Alin : 0748.904.002

morpheusmaster 05-09-09 01:02

Foarte bine asa!

PARCARE STADION: 4.30 . Alin...cred ca nu o sa isi rezerve nimeni cazarea de acasa...o sa vada toti atunci, acolo ce si cum fac...la o adica 1 noapte se poate si in masina :)...si o sa vorbim pe drum cand facem popasuri ce si cum facem...daca ne cazam macar cativa, un grup undeva...cumva...vdm...

Ali_ump 05-09-09 01:10

O sa facem asa : lista cu cei care merg sigur user+masina+ locuri libere:)
Rog cei interesati sa se anunte aici ;)

1. Ali_ump - masina inca in dubii (daca o am si merg cu ea am 3 locuri libere:) BMW 330 XI merge cu mn:) )
2. Herodot - Seat Leon (vladutz, rares, morpheusmaster)....masina plina
3. Shuriken - Hyundai Elantra ( VaLeX [70%] , POD [70%] , [loc liber, momentan])
4.

VaLeX 05-09-09 01:17

3. Shuriken - Hyundai Elantra ( VaLeX [70%] , POD [70%] , [loc liber, momentan])

BMW330xi 05-09-09 02:32

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee motorina aveti?:))))))))))

askhy 05-09-09 11:46

eu cu ceva baieti de la club, acuma nush cigur cu care din masini mergem si cate :D, spun exact peste o saptamana :D

Teo MTM 05-09-09 12:08

Se mai implică şi MTM & DSL !

diesel_andy 05-09-09 12:10

Quote:

Originally Posted by BMW330xi (Post 2612413)
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee motorina aveti?:))))))))))

Estem estem =))

Ali_ump 05-09-09 12:51

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2612966)
Se mai implică şi MTM & DSL !

MAi concret? Mergeti sigur? Ce masina ...daca mai aveti locuri!

All times are GMT +2. The time now is 11:40.

- Copyright 2026 4Tuning