![]() |
Re: E46 - WVM M3
Quote:
|
te invit sa ma dai sa vedem care e treaba cu drifteru din tine :P
|
salut.spunemi te rog parca aveai bara de fata la vanzare.sau confund.daca da poti sa ami spui un pret?ca nu mai gasesc anuntu.mersi
|
asa slalom ... frumos ... frumos .... masina e senzatie :D ... maghe maniaa :D
|
aseara pe la ora 10 asa...pe salajan....frumos se aude :D
|
poze,nimic?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
e grava rau masina :) felicitari. Si multa bafta in continuare
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Cât de mult a fost înjurat băiatul ăsta, până una-alta văd că el a fost pe pistă, a concurat, a făcut spectacol(împreună cu "fratele" lui albastru, oricine a văzut show-ul live poate confirma asta) iar noi nu am reuşit decât sa ne dăm deştepţi din spatele tastaturii.
Diferenţa: el face, bine sau rău, dar încearcă şi face, alţii dau din gură şi nu fac nici cât o ceapă degerată. Poate învăţăm o lecţie: macar 10% din cei care scuipăm pe aici să facem măcar jumătate din cât a făcut el şi sigur ar fi cu totul alta situaţia comentariilor, pun gâtul pentru asta. Eu unul am fost plăcut impresionat de "baletul" executat, chiar dacă s-ar fi putut gasi destule motive de cârcotă. Când o să pun si eu pe pistă maşina cum o făcea el, o să comentez prestaţia şi modul "mizerabil" sau "penibil" în care şi-a modificat maşina, până atunci...ciocul mic şi joc de glezne, nu? |
Quote:
|
Quote:
Bravo WVM |
Daca-l "zareai" de 2-3 ori prin sensuri giratorii, nu mai existau dubii sau ma rog , nu mai era atat de contestat .Cat despre modificari exterioare, intotdeauna mai e loc de facut ceva sau ceva de criticat...
LE: Cat despre critici, sa te lupti cu ei pe forumu asta, e ca si cum te-ai lupta cu morile de vant. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning