Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - WVM M3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139373-e46-wvm-m3.html)

WVM M3 21-09-09 18:52

Re: E46 - WVM M3

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2657728)
poti vorbi cu Dan (Tarnafes) cel cu S13 portocaliu , si ei se antreneaza pe o pista pe langa bucuresti , nu e f mare dar e ok pt antrenamente .

ok,o sa vorbesc!multumesc!

batz 22-09-09 01:50

te invit sa ma dai sa vedem care e treaba cu drifteru din tine :P

kox_24 23-09-09 23:30

salut.spunemi te rog parca aveai bara de fata la vanzare.sau confund.daca da poti sa ami spui un pret?ca nu mai gasesc anuntu.mersi

pletos13rza 25-09-09 00:28

asa slalom ... frumos ... frumos .... masina e senzatie :D ... maghe maniaa :D

daffy duck™ 25-09-09 09:29

aseara pe la ora 10 asa...pe salajan....frumos se aude :D

CobraArt 25-09-09 14:19

poze,nimic?

WVM M3 25-09-09 14:24

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2668302)
poze,nimic?

sunt tati...pe topicurile dedicate KOE,tot pe 4tuning!
Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2667597)
aseara pe la ora 10 asa...pe salajan....frumos se aude :D

:P ma grabeam ce pot sa spun :)

CobraArt 25-09-09 14:28

Quote:

Originally Posted by WVM M3 (Post 2668320)
sunt tati...pe topicurile dedicate KOE,tot pe 4tuning!

ardele si tu pe topicul tau ;)

pletos13rza 25-09-09 14:28

e grava rau masina :) felicitari. Si multa bafta in continuare

WVM M3 25-09-09 14:29

Quote:

Originally Posted by pletos13rza (Post 2668331)
e grava rau masina :) felicitari. Si multa bafta in continuare

:wave: merci!

WVM M3 25-09-09 14:42

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2668330)
ardele si tu pe topicul tau ;)

ok...doar cateva ;)

aleks 25-09-09 15:42

Cât de mult a fost înjurat băiatul ăsta, până una-alta văd că el a fost pe pistă, a concurat, a făcut spectacol(împreună cu "fratele" lui albastru, oricine a văzut show-ul live poate confirma asta) iar noi nu am reuşit decât sa ne dăm deştepţi din spatele tastaturii.
Diferenţa: el face, bine sau rău, dar încearcă şi face, alţii dau din gură şi nu fac nici cât o ceapă degerată.
Poate învăţăm o lecţie: macar 10% din cei care scuipăm pe aici să facem măcar jumătate din cât a făcut el şi sigur ar fi cu totul alta situaţia comentariilor, pun gâtul pentru asta.
Eu unul am fost plăcut impresionat de "baletul" executat, chiar dacă s-ar fi putut gasi destule motive de cârcotă.
Când o să pun si eu pe pistă maşina cum o făcea el, o să comentez prestaţia şi modul "mizerabil" sau "penibil" în care şi-a modificat maşina, până atunci...ciocul mic şi joc de glezne, nu?

kox_24 25-09-09 19:34

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2668513)
Cât de mult a fost înjurat băiatul ăsta, până una-alta văd că el a fost pe pistă, a concurat, a făcut spectacol(împreună cu "fratele" lui albastru, oricine a văzut show-ul live poate confirma asta) iar noi nu am reuşit decât sa ne dăm deştepţi din spatele tastaturii.
Diferenţa: el face, bine sau rău, dar încearcă şi face, alţii dau din gură şi nu fac nici cât o ceapă degerată.
Poate învăţăm o lecţie: macar 10% din cei care scuipăm pe aici să facem măcar jumătate din cât a făcut el şi sigur ar fi cu totul alta situaţia comentariilor, pun gâtul pentru asta.
Eu unul am fost plăcut impresionat de "baletul" executat, chiar dacă s-ar fi putut gasi destule motive de cârcotă.
Când o să pun si eu pe pistă maşina cum o făcea el, o să comentez prestaţia şi modul "mizerabil" sau "penibil" în care şi-a modificat maşina, până atunci...ciocul mic şi joc de glezne, nu?

are perfecta dreptate baiatu asta.multi viteji se arata dupa gard.cel mai simplu este sa critici prestanta lu altu.iar cand treci gardu si intri pe pista ati dai seama ca parca nu mai este asa de usor cum parea.oricum trebuie apreciat pt efortu facut.

xht20 25-09-09 21:59

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2668513)

cea mai mare dreptate. sa nu uitam ca el si merge zi de zi cu M3-ul, nu este modificat 100% pt drift.
Bravo WVM

B-87-CTE 26-09-09 03:35

Daca-l "zareai" de 2-3 ori prin sensuri giratorii, nu mai existau dubii sau ma rog , nu mai era atat de contestat .Cat despre modificari exterioare, intotdeauna mai e loc de facut ceva sau ceva de criticat...

LE: Cat despre critici, sa te lupti cu ei pe forumu asta, e ca si cum te-ai lupta cu morile de vant.

All times are GMT +2. The time now is 08:46.

- Copyright 2026 4Tuning